partow 25305 ارسال شده در 17 آبان، 2012 سلام عزیزم سلامتی زلزله اینا:icon_pf (34): هی روزگار ... -------- 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2012 سلام عزیزم سلامتی زلزله اینا:icon_pf (34): ای وای زلزله رو نگو که دلم خونه:5c6ipag2mnshmsf5ju3
blue dream 724 ارسال شده در 17 آبان، 2012 ..........بچه های معماری کسی قصد نداره امسال ارشد طراحی شهری شرکتت کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
سـارا 20071 ارسال شده در 17 آبان، 2012 سلام عزیزم سلامتی زلزله اینا:icon_pf (34): بسه دیگه چقد می لرزین شماااا .... هی تو استرسیم ما 1
*mini* 37778 ارسال شده در 17 آبان، 2012 منم دعوت شده بودم ... سلام ... :wavesmile: چه خبره دقیقاً؟ زهراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه عجببببببببببببببببببببببببببببببببببب 2
partow 25305 ارسال شده در 18 آبان، 2012 زهرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااچه عجببببببببببببببببببببببببببببببببببب بهههههه مینا بانو ... اصلاً خجالت نمیکشی پروفایلت رو بستی؟ 1
*mini* 37778 ارسال شده در 18 آبان، 2012 بهههههه مینا بانو ... اصلاً خجالت نمیکشی پروفایلت رو بستی؟ خجالت چیه بابااااااااااااااااااااااااااااااا مُدِ به قولِ یکی از دوســــــــــــــــــتان کلاس داره 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 آبان، 2012 مینا حالا چرا پروفایلت رو بستی ؟ نکنه ترسیدی تخریبت کنیم ؟ 2
*mini* 37778 ارسال شده در 18 آبان، 2012 مینا حالا چرا پروفایلت رو بستی ؟ نکنه ترسیدی تخریبت کنیم ؟ آهااااااااا با تشکر از مینای عزیز به نکته خیلی خوبی اشاره کردی باید بگم من نه تاحالا تخریب شدم نه قرارِ تخریب بشم یه سری اقدامات جانبی داشت پروفم که تا اطلاع ثانوی بسته میباشد 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 آبان، 2012 آهااااااااا با تشکر از مینای عزیز به نکته خیلی خوبی اشاره کردی :(50): باید بگم من نه تاحالا تخریب شدم نه قرارِ تخریب بشم :(87): یه سری اقدامات جانبی داشت پروفم که تا اطلاع ثانوی بسته میباشد خواهیم دید تا ابد که بسته نمیمونه انشالله هر چه زودتر اقدامات جانبی تموم بشه و پروف مبارک رو باز ببینیم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2012 خجالت چیه بابااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:مُدِ به قولِ یکی از دوســــــــــــــــــتان کلاس داره چرا پروفت بستست میناااااااااااااا؛ بازش کن
*mini* 37778 ارسال شده در 18 آبان، 2012 خواهیم دید :(87):تا ابد که بسته نمیمونه انشالله هر چه زودتر اقدامات جانبی تموم بشه و پروف مبارک رو باز ببینیم عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این پروف بسته میمونه چرا پروفت بستست میناااااااااااااا؛ بازش کن ونوجییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی به مینا گفتم چرا بستست پروفو ول کن باباااااااا برو اهنگشو گوش بده حالِ دنیا رو ببر......قشنگه اهنگش؟ من من رویایی دارم رویای آزادی 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2012 :hapydancsmil:ونوجییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی به مینا گفتم چرا بستست پروفو ول کن باباااااااا برو اهنگشو گوش بده حالِ دنیا رو ببر......قشنگه اهنگش؟ من من رویایی دارم رویای آزادی:hapydancsmil: به من گه نگفتی چرا،حالا باز کن
*mini* 37778 ارسال شده در 18 آبان، 2012 به من گه نگفتی چرا،حالا باز کن بابا پروف در دست تعمیر است بعدم میخوام ببینم میشه یه کاریش کرد یا نه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 آبان، 2012 پروفو ول کن باباااااااا برو اهنگشو گوش بده حالِ دنیا رو ببر......قشنگه اهنگش؟ من من رویایی دارم رویای آزادی:hapydancsmil: چرا اینقدر حجمش بالاست خیلی دیر لود میشه :4564: 1
*mini* 37778 ارسال شده در 18 آبان، 2012 چرا اینقدر حجمش بالاست خیلی دیر لود میشه :4564: حجمش بالا نیست.. سرعت نت کمه تا دیروز پریروز خوب بود...زود میومد لود میشد اما الان نه 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 آبان، 2012 حجمش بالا نیست..سرعت نت کمه:icon_pf (34): تا دیروز پریروز خوب بود...زود میومد لود میشد اما الان نه سرعت نتم کم نیست احتمالا از سایته ولی آهنگ خودم تا پروف رو باز میکنم لود میشه 2
partow 25305 ارسال شده در 18 آبان، 2012 خجالت چیه بابااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:مُدِ به قولِ یکی از دوســــــــــــــــــتان کلاس داره بابــــــــــــا با کلاااااااس ... یکمی هم به ما قرض بده .. آهااااااااا با تشکر از مینای عزیز به نکته خیلی خوبی اشاره کردی :(50): باید بگم من نه تاحالا تخریب شدم نه قرارِ تخریب بشم :(87): یه سری اقدامات جانبی داشت پروفم که تا اطلاع ثانوی بسته میباشد اقدامات جانبی ... :w888: 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 آبان، 2012 اقدامات جانبی ... :w888: زهرا اینو خیلی خوب اومدی دمت گرم :ws28: 4
*mini* 37778 ارسال شده در 18 آبان، 2012 بابــــــــــــا با کلاااااااس ... یکمی هم به ما قرض بده .. نمیشه قرض دادنی نیست برو یکی بخر اقدامات جانبی ... :w888: زهرا اینو خیلی خوب اومدی دمت گرم :ws28: میام پروفِ جفتتونو دوبازه تخریب میکنماااااااااااااااااااااااا 3
ارسال های توصیه شده