*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ سلاممثل اینکه هنوز رد پای معماررا تو چهاردیواری هستخوبین؟ بهلی بهلی مگه میشه معمار جماعت رو رد پاشو جایی حس نکرد 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ بهلی بهلیمگه میشه معمار جماعت رو رد پاشو جایی حس نکرد:hapydancsmil: دیگه کار از رد پا گذشته .. :vahidrk: کاملا اثراتتون مشهوده 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ دیگه کار از رد پا گذشته .. :vahidrk: کاملا اثراتتون مشهوده بهتر 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ :ws28: وژدانن میخندی ، از خندت ، خندم میگیره . دلم سوخت برات. 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ وژدانن میخندی ، از خندت ، خندم میگیره . دلم سوخت برات. هی میگم یه بوی سوختنی میادا اشکال نداره تو هم بخند 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ هی میگم یه بوی سوختنی میادا اشکال نداره تو هم بخند هم ؟!!! مگه چند نفر این کارو باهات کردن ؟! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ هم ؟!!!مگه چند نفر این کارو باهات کردن ؟! درک مطلبت ضعیف شده هاااااا گفتی از خندت خندم میگیره...گفتم اشکال نداره...تو هم بخند.....ینی تو هم مثه من بخند 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ アーバンデザイン یعنی چی؟ یعنی معماری شیره 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی معماری شیره خدایاااااااااا من نمردمو این کلمه رو از یه شهرساز شنیدم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ یعنی معماری شیره جوزف کجاست ببینه یه شهرساز چطور به زانو این معمارا دراومده 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ جوزف کجاست ببینه یه شهرساز چطور به زانو این معمارا دراومده اینا همیشه همینن لنگ دمپایی هم پرت میکنن 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ اینا همیشه همیننلنگ دمپایی هم پرت میکنن مگه میتونن 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ مگه میتونن ارهو..نش.نه گیریشونم حرف نداره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده