رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 7.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w420:

اینقد اسپم نکنید ، حداقل بحث تون رو در ادامه در رابطه با معماری پیش ببرید :w02:

سلام دوست من خوب هستین چرا این قدر اخمالویین؟ این اسپم دقیق من نفهمیدم چیه توضیح میدین برام؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوست من خوب هستین چرا این قدر اخمالویین؟ این اسپم دقیق من نفهمیدم چیه توضیح میدین برام؟

سلااااااااام :icon_gol:

ببخشید آقا شایان ؛ امروز اول صبحی به یه کاربر سمج برخورد کردم ، کمی اعصابم خورد بود .

اسپم یعنی بحث غیر مربوط در ارتباط با موضوع اون تاپیک :ws3:

هر چند تو این تاپیک اسپم زیاد میشه:ws3:ولی سعی کنید تو تاپیک های دیگه اینکارو نکنید :w02:

کلا این تاپیک چار دیواری معماراس ، در ارتباط با هر موضوعی از معماری میتونید بحث کنید :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به منم بگو یه وقت گرگای انجمن گولم نزنن:w02:

شما ماشاالله برای خودت الان مار کبری ای هستی بیچاره اون گرگی که بخواد تو رو گول بزنه

مرسی اقا نقی

مگه شما چند ساله فعالیت نتی دارین؟

نقی و ........

3-4 سال:4564:دیگه می خوام ترک کنم :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی فکر نکنم تو این تاپیک اسپم مشکلی داشته باشه هاااااا :whistle:

کلا دور همی داریم گپ میزنیم :w02:

:w02: مینا جوووونم ، یه فکری بیا وسط بحثای این عزیزان ما هم یه بحث رو ادامه بدیم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلااااااااام :icon_gol:

ببخشید آقا شایان ؛ امروز اول صبحی به یه کاربر سمج برخورد کردم ، کمی اعصابم خورد بود .

اسپم یعنی بحث غیر مربوط در ارتباط با موضوع اون تاپیک :ws3:

هر چند تو این تاپیک اسپم زیاد میشه:ws3:ولی سعی کنید تو تاپیک های دیگه اینکارو نکنید :w02:

کلا این تاپیک چار دیواری معماراس ، در ارتباط با هر موضوعی از معماری میتونید بحث کنید :ws37:

باتشکر از دختر خوبم مینا اینجا محلی برای گفت و گو و اشنایی معمار ها مگه نیستش پس اسپم مجاز هستش فقط الان مشکل این کار برای زبان خارجه هستن که اومدن اینجا:ws3:تو جمع ما و هی پارازیت میده

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w02: مینا جوووونم ، یه فکری بیا وسط بحثای این عزیزان ما هم یه بحث رو ادامه بدیم :ws3:

باشه گلم :gnugghender:

شروع کن :w02:

راستی رنگ فونتت چه خوشگله 3rc7k98a8wt22t6k3mq6.gif

لینک به دیدگاه

فکر بسیار خوبی هستی برای شروع بحث از این ضربالمثل قدیمی شروع میکنیم که وقتی دوتا مهندس دارن با هم حرف میزنن یه کارگر نمیاید بگه اقای مهندس دسته بیلم شکسته کار بدی هستش:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما ماشاالله برای خودت الان مار کبری ای هستی بیچاره اون گرگی که بخواد تو رو گول بزنه

نقی و ........

3-4 سال:4564:دیگه می خوام ترک کنم :4564:

:ws3: شما که از پشت دست منو بستی از افعی بودنت

• Like 3
لینک به دیدگاه
باتشکر از دختر خوبم مینا اینجا محلی برای گفت و گو و اشنایی معمار ها مگه نیستش پس اسپم مجاز هستش فقط الان مشکل این کار برای زبان خارجه هستن که اومدن اینجا:ws3:تو جمع ما و هی پارازیت میده

شاهین جان دیگه بی انصاف نباش اسم تاپیک 4 دیواری معمارها و غیر معمارهاست hem1xnfan634tza91jc8.gif

پس ورود همه عموم آزاده :ws3:

بعد هم اینکه از فاطمه نقل قول میگیری از مینا تشکر میکنی :whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...