شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نه علتش رو گفتم حس دوباره تایپ نی دارم کم کم بار سفر میبندم ز اینجا یعنی چی؟ یک درصد هم اگر قصد رفتن داشته باشی دلیل نداره همه دوستا رو با همه خاطره ها رو حذف کنی بعدش مگه من میذارم تو بری؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ یعنی چی؟ یک درصد هم اگر قصد رفتن داشته باشی دلیل نداره همه دوستا رو با همه خاطره ها رو حذف کنی بعدش مگه من میذارم تو بری؟ نکتش همین جاست ادم فراموش کار وقتی هروز این ها رو ببینه همین باعث نرفتن ادم میشه پس با پاک کردن و فراموش کردن اونها راحت تر میشه اینجا رو ترک کرد همون جوری که بهار رفت الان نیگا داره به زندگیش میرسه تو هم یاد بگیر 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نکتش همین جاست ادم فراموش کار وقتی هروز این ها رو ببینه همین باعث نرفتن ادم میشه پس با پاک کردن و فراموش کردن اونها راحت تر میشه اینجا رو ترک کرد همون جوری که بهار رفت الان نیگا داره به زندگیش میرسه تو هم یاد بگیر حرف الکی نزن کی گفت اون رفت اون هر روز هست پیامات و چک کن میفهمی 2 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام اینجا چه خبر هستش ونوس خانوم گفتن بیام اینجا 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ حرف الکی نزنکی گفت اون رفت اون هر روز هست پیامات و چک کن میفهمی می دونم ولی خوب من می خوام درست ترک کنک مثل سیگار کشیدنم اینجا رو ترک نکنم که نکشم ولی از کناره بکشم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نکتش همین جاست ادم فراموش کار وقتی هروز این ها رو ببینه همین باعث نرفتن ادم میشه پس با پاک کردن و فراموش کردن اونها راحت تر میشه اینجا رو ترک کرد همون جوری که بهار رفت الان نیگا داره به زندگیش میرسه تو هم یاد بگیر تبریک بت می گم هر کسی نمی تونه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ سلام اینجا چه خبر هستش ونوس خانوم گفتن بیام اینجا موش تو سوراخ نمی رفت جار به دمش میبستشرمنده شوخی کردم من ادم شوخی هستم خوش اومدی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ تبریک بت می گم هر کسی نمی تونه خواستن توانستن است هر کسی می تونه لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ می دونم ولی خوب من می خوام درست ترک کنک مثل سیگار کشیدنم اینجا رو ترک نکنم که نکشم ولی از کناره بکشم اره فهمیدم از پیام خصوصی که بهت دادم فهمیدم داری ترک میکنی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خواستن توانستن است هر کسی می تونه نه بابا من دیروز گوگل پلاس همه رو حذف کردم فیس بوک رو هم بستم ولی امروز دوباره یه چند ساعتی وقتم رو گرفتن 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ماشالله چقدر معمار بیدارنا ؛:2rqfst4: من دیگه میخوام برم بخسبم:hapydancsmil: من امروز ؛ 3 تا برش؛ 6 تا نما کشیدم :putertired: پروژمم که مجتمع مسکونیه :mpr: خسته نباشی گلممم ، ایشالله زودی پروژه تو تحویل بدی ، راحت بشی مهربونم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ امین یا رب العالمین وحید خوش حال باش مو بلند در راه است خیلی نامردی شاهین اینه جواب دوستیمون به تو هم میگن بابا؟ اصن دیگه بابام نیستی دیگه اسم منم نمیاریاااااا بی معرفتِ نامرد 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خیلی نامردی شاهین:w000:اینه جواب دوستیمون به تو هم میگن بابا؟:vahidrk: اصن دیگه بابام نیستی:w000: دیگه اسم منم نمیاریاااااا:hanghead: بی معرفتِ نامرد نگو بابایی بابات دیگه دم انا الله :hanghead: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نگو بابایی بابات دیگه دم انا الله :hanghead: بابایی که بابا نباشه دوستِ فخط بلو دیگه دوسِت ندالم ونوجی این پیغاما رو هم همه پاک کن لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها من یه نام هنری واسه خودم انتخاب کردم !! ------» ساراتراوا (از اثرات کار زیاده ببخشید) 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها من یه نام هنری واسه خودم انتخاب کردم !! ------» ساراتراوا (از اثرات کار زیاده ببخشید) نام بسیار زیبایی دارید خانم مهندس تراوا بچه ها بیایید اون کالاتراوا رو ول کنیم ، و از این به بعد سارا تراوا رو بچسبیم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها من یه نام هنری واسه خودم انتخاب کردم !! ------» ساراتراوا (از اثرات کار زیاده ببخشید) حالا چرا سارا تراوا ؟ کم پیدا شدی سارا خانوم چه خبرا ؟ چه کارا میکنی ؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نام بسیار زیبایی دارید خانم مهندس تراوابچه ها بیایید اون کالاتراوا رو ول کنیم ، و از این به بعد سارا تراوا رو بچسبیم مرسی مرسییییییی بابا این کالاتراوا هی از من تقلید می کنه خب...اسم منو دزدیده پررو 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ حالا چرا سارا تراوا ؟کم پیدا شدی سارا خانوم چه خبرا ؟ چه کارا میکنی ؟ نمیدونم والا یهو اومد سر زبونم ! اثرات کار زیاده جدی نگیرین میام سر می زنم مرتب اما میرم زود. فکرم درگیر طرحه ، زیاد حال و حوصله فعالیت ندارم فعلا... ایشاالله بعد نحویل پروژه زیاد میام دیگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده