MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ المعمار و العمران جاشون في قعر جهنم!!!!آيه 1 سوره شهرساز جالب بود!! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ المعمار و العمران جاشون في قعر جهنم!!!!آيه 1 سوره شهرساز :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من مینا هستم دارم میرم ترم 3.قزوین می خونم (دوستان ببخشید دیر خودمو معرفی کردم،هرکی این پستو خوند بهم خوشامد بگه لطفا) 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ خوشامدي....خوش آمدي.....:w66:ولي چرا اينقدر دير آمدي!!! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خوشامدي....خوش آمدي.....:w66:ولي چرا اينقدر دير آمدي!!! من آخرین رهگذرم تو این خیابون بلند دیر اومدم که زود برمن دل به صدای من نبند 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ آمدي جانا ولي حالا چرا عاقل كند كاري كه باز آيد به كنعان غم مخور 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی ممنون اقا میلاد امیدوارم بتونم دوستای خوبی اینجا پیدا کنم!هنوز هیچکس و نمی شناسم 4 لینک به دیدگاه
ala_sh 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی اسم منم الهامه فارغ التحصیل دانشگاه همدان البته پایان نامه ام هنوز مونده امید وارم اینجا از انجمن چیزای زیادی یاد بگیرم 7 لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ همگی سلام منم امیر دانشجو ارشد شهرسازی 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی اسم منم الهامه فارغ التحصیل دانشگاه همدان البته پایان نامه ام هنوز مونده امید وارم اینجا از انجمن چیزای زیادی یاد بگیرم خیلی خوش اومدین الهام خانم:icon_gol: ،دانشگاه بوعلی؟ همگی سلاممنم امیر دانشجو ارشد شهرسازی خوش اومدین:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی خوش اومدین الهام خانم:icon_gol:،دانشگاه بوعلی؟ خوش اومدین:icon_gol::icon_gol: سلام مینا جون نه آزاد همدان درس خونده بو علی شهرسازی نداره 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مینا جون نه آزاد همدان درس خونده بو علی شهرسازی نداره ورودی چه سالی بودی خانمی؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مینا جون نه آزاد همدان درس خونده بو علی شهرسازی نداره خودم میدونستم،خواستم تو رو امتحان کنم. حال میکنی همه همدانشگاهیات اینجاان. 3 لینک به دیدگاه
shahrsaze nemune 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مرجان هستم ترم 2شهرسازی مشهد خوشحال میشم باهم در ارتباط باشیم مرسی 5 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ورودی چه سالی بودی خانمی؟ هدی جون ورودی 85 بوده یه سالی بعد شما میشه خودم میدونستم،خواستم تو رو امتحان کنم.حال میکنی همه همدانشگاهیات اینجاان. :ws3::ws3: منم که میدونم میگم تو عادت داری میای اینجا فضو...... که ببینی کی میاد کی میره نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هدی جون ورودی 85 بوده یه سالی بعد شما میشه :ws3::ws3: منم که میدونم میگم تو عادت داری میای اینجا فضو...... که ببینی کی میاد کی میره نه ؟ خودت واسه چی میای اینجا...... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مرجان هستم ترم 2شهرسازی مشهد خوشحال میشم باهم در ارتباط باشیم مرسی خوش اومدی مرجان جان:icon_gol::icon_gol: ،منم ترم دو هستم. 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی اسم منم الهامه فارغ التحصیل دانشگاه همدان البته پایان نامه ام هنوز مونده امید وارم اینجا از انجمن چیزای زیادی یاد بگیرم همگی سلاممنم امیر دانشجو ارشد شهرسازی سلام مرجان هستم ترم 2شهرسازی مشهد خوشحال میشم باهم در ارتباط باشیم مرسی سلام به همه برو بچه های جدید!!! خوش اومدید!! :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
asghar67 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلام :من اصغر متولد 1367 از آذربایجان غربی شهر سلماس -ترم 4 کارشناسی پیوسته شهرسازی آماده همکاری با دوستان شهرسازان بیکار ایرانی؟؟؟؟؟:ws2: 7 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلام :من اصغر متولد 1367 از آذربایجان غربی شهر سلماس -ترم 4 کارشناسی پیوسته شهرسازی آماده همکاری با دوستان شهرسازان بیکار ایرانی؟؟؟؟؟ خوش اومدي اصغر آقا!!ياشاسين آذربايجان!!!!دادا كدوم دانشگاه ميخوني؟! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده