پیر مراد 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام متشکر مگر اشکالی دارد؟ بر حسب حرف هایتان گفتم که رمانتیک هستید. 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام اقاي نيازي به انجمن خيلي خوش اومدين. از آشنايي با شما بسيار خرسنديم. اميدوارم بتونيم از تجربيات شما استفاده كنيم 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلامن علیکم ........... اینجا همه مهندسین ......... 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلامن علیکم ...........اینجا همه مهندسین ......... علیکمن سلام ،اینجا همه مهندسن البته به نظر نمی آد تو مهندس باشی 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ سلامن علیکم ...........اینجا همه مهندسین ......... علیکمن سلام ،اینجا همه مهندسن البته به نظر نمی آد تو مهندس باشی ایول به مینا!! 4 لینک به دیدگاه
AZSH 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام! منم آزاده هستم! وروديه 88 شهرسازيه گيلان! خوشوقتم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام هم دانشگاهیه قدیمی. خوش اومدی به جمع شهرسازا 2 لینک به دیدگاه
AZSH 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام آقا محمد!پيشكسوت عزيز:icon_pf (44): ممنون منم خوشحالم توو جمعتونم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام. مهناز هستم. معماری کالج هاوارد . اومدم عرض ادبی کرده باشم. جمیعا خسته نباشید 6 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ سلام.مهناز هستم. معماری کالج هاوارد . اومدم عرض ادبی کرده باشم. جمیعا خسته نباشید توهم خسته نباشی ولی حیف که معماری میخونی تو باید شهرسازی میخوندی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ توهم خسته نباشی ولی حیف که معماری میخونی تو باید شهرسازی میخوندی چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ آمیلیکم .......... آرمین هستم معماری میخونم j.b.h رشت. ترم آخر کاردانی 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ میبینم که معمارا میان اینجا خودشون رو معرفی میکنن!! بنده خداها رو تو تالار خودشون تحویل نمیگیرن!! 1 لینک به دیدگاه
shirazurbanity 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام ! من زهرا دانشجوی شهرسازی دانشگاه شیراز ورودی 88 هستم . خوشحالم از این که با دوستای جدیدم هستم !!!!! 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ سلام زهرا خانم!! امیدوارم بتنونیم درکنار باشیم. 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سلام !من زهرا دانشجوی شهرسازی دانشگاه شیراز ورودی 88 هستم . خوشحالم از این که با دوستای جدیدم هستم !!!!! سلام خوش اومدی به جمع دوستانه ی شهرسازی امید واریم بتونیم از فعالیتات تو انجمن استفاده کنیم پاتوق خونه شهرسازی یادت نره 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سلام !من زهرا دانشجوی شهرسازی دانشگاه شیراز ورودی 88 هستم . خوشحالم از این که با دوستای جدیدم هستم !!!!! سلام خوش اومدی زهرا جان به انجمن خودت امید واریم بتونیم از حضورت تو انجمن استفاده کنیم 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ محمد حسین جان تایید میشه :w00:برین تو خراب شده ی خودتون 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا این وسط به من گیر میدی؟!! 1 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ المعمار و العمران جاشون في قعر جهنم!!!! آيه 1 سوره شهرساز 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده