hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 20 مرداد، 2010 با سلاممنم حسین هستم رشتم حدود 70 درصد با شهرسازی مشترکه (جغرافیا و برنامه ریزی شهری) در ضمن من دانشجوی کارشناسی ارشدم امیدوارم هم بتونم مطلب جدیدی یاد بگیرم و اگر بتونم مطلب جدیدی رو هم یاد بدم حسین جان کدوم دانشگاه هستی ؟ 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2010 حسین جان خوش اومدی. امیدوارم بتونیم همکاری خوبی رو با هم داشته باشیم 3
تک ستاره 524 ارسال شده در 30 مرداد، 2010 حسین جان کدوم دانشگاه هستی ؟ بابا بگو دیگه بازم یادم رفت خوش اومدی حسین جان 3
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 من هم شهرسازی میخونم کارشناسیدانشگاه آزاد قزوین خوش آمدی حمید جان تبریک ویژه هم دارم به خاطر اینکه یک حمید دیگه به جمع حمید های این انجمن اضافه شد 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 خوبه دیگه!! کم کم یه تیم ملی میتونید تشکیل بدین!! تا الان در حد والیبال ساحلی هستین!! 4
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 عزیز یکی یکی جمع گردد وانگهی لشکر شود بعد یک سال اگه لشکرکشی کردیم نواندیشان رو گرفتیم تعجب نکن 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 2 شهریور، 2010 منور نمودی حاج حمیدشهرساز (حمیییییییییییییییییییییییییییییییییییید) برنجش .... 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 3 شهریور، 2010 سلام.جا ما اينجا نيست .حيفاقا شهرسازي هم با معماري بي ربط نيستا:ws2: حالا گریه نکن.آره خوب معماری زیر شااخه شهرسازیه دیگه:D چون بکس شهرسازی با مرامن اشکال نداره شما هم بیای:ws3: 2
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 دروووود بر شهرسازای سازنده منم فرزانه ترم 2 شهرسازی آرادان...:icon_pf (44): 3
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 چرا جاتون اینجا نیست. شهرسازا مهمون نوازن و هرکسی بخواد میتونه بیاد اینجا و خودش رو معرفی کنه. به هدی خانوم هم به خاطر ورودش به انجمن نواندیشان و پیوستن به جمع شهرسازا خوش آمد میگم. به انجمن خودت خوش اومدی. نگاه کن چقدر بچه های شهرسازی با معرفتن:icon_gol:...معماریا یاد بگیرن 2 دقیقه میری تو پاتوقشون کلیییییی غرررررر میزنن...:w00: البته حقم دارنا گهی زین به پشتو گهی پشت به زین 5
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 نگاه کن چقدر بچه های شهرسازی با معرفتن:icon_gol:...معماریا یاد بگیرن 2 دقیقه میری تو پاتوقشون کلیییییی غرررررر میزنن...:w00:البته حقم دارنا گهی زین به پشتو گهی پشت به زین البته تو اینکه بچه شهرسازا با معرفتن شکی نیست اصلاَ ته مرامن من به نوبه خودم از طرف انجمن شهرسازان (معمار وزنون*) بهت خوش آمد میگم و امید وارم بتونیم تو انجمن از حضورت استفاده کنیم:icon_gol: قانون اول انجمن: معمارا دوست ما هستن ولی از اونجایی که تو کار ما دخالت میکونن مثل بویو که تو کار گوگوریو دخالت میکنه ما هر جا که ببینیمشون سیبیلشونو میکنیم:167::167: قانون شماره 2 : ما شهرسازا مهمون نوازیم(معمارا که مهمون نیستن) و قانون شماره 3: از هرکونه فعالیت برای ارتقاء منزلت شهرسازی استقبال میشه و هر کونه فعالیت در این راستا آزاد می باشد. موفق باشی 5
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 البته تو اینکه بچه شهرسازا با معرفتن شکی نیست اصلاَ ته مرامنمن به نوبه خودم از طرف انجمن شهرسازان (معمار وزنون*) بهت خوش آمد میگم و امید وارم بتونیم تو انجمن از حضورت استفاده کنیم:icon_gol: قانون اول انجمن: معمارا دوست ما هستن ولی از اونجایی که تو کار ما دخالت میکونن مثل بویو که تو کار گوگوریو دخالت میکنه ما هر جا که ببینیمشون سیبیلشونو میکنیم:167::167: قانون شماره 2 : ما شهرسازا مهمون نوازیم(معمارا که مهمون نیستن) و قانون شماره 3: از هرکونه فعالیت برای ارتقاء منزلت شهرسازی استقبال میشه و هر کونه فعالیت در این راستا آزاد می باشد. موفق باشی اااا چه قوانینای خوبیییییدوسشون داشتم:ws2: شعار ما:شهرسازی سرور همه رشته هاااااااااااااااااااااااست:flowerysmile::w14: 7
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 ای بابا به کلاس یه شهرساز نمیخوره با معمارا دمخور بشه ها حواستون باشه:ws3: 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2010 بچه های گل شهرساز، بهتره واسه صحبت های دوستانه از تاپیک زیر استفاده کنید: پاتوق خونه شهرسازي 6
پیر مراد 76 ارسال شده در 12 شهریور، 2010 با سلام بنده مراد نیازی هستم. 64 ساله. از اینکه با جوانان سرزنده ای مانند شما آشنا شدم، بسیار مشعوف گشتم. 9
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 13 شهریور، 2010 سلام حاجی مراد!! خیلی خوش اومدین به انجمن ما!! میانگین سنی انجمن حسابی تکون خورد!! ولی عجب دل جوونی دارید!! فقط یکم زیادی کتابی هستید حاجی!! 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 13 شهریور، 2010 با سلام بنده مراد نیازی هستم. 64 ساله. از اینکه با جوانان سرزنده ای مانند شما آشنا شدم، بسیار مشعوف گشتم. :jawdrop: مرادی واقعا 64 سالته همینه میگم شهرسازی باحاله همینه :w16: خیلی خیلی خوش اومدی عمو مراد یا آقای نیازی ایشالا که 100در 100 بتونیم از تجاربتون استفاده کنیم ولی خودمونیما پرچمت بالا کتابی نباشه من یکی که خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم راستی گفتی من رومانتیکم :ws52: چه جوریاست 4
ارسال های توصیه شده