hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با سلاممنم حسین هستم رشتم حدود 70 درصد با شهرسازی مشترکه (جغرافیا و برنامه ریزی شهری) در ضمن من دانشجوی کارشناسی ارشدم امیدوارم هم بتونم مطلب جدیدی یاد بگیرم و اگر بتونم مطلب جدیدی رو هم یاد بدم حسین جان کدوم دانشگاه هستی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حسین جان خوش اومدی. امیدوارم بتونیم همکاری خوبی رو با هم داشته باشیم 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام حسین آقا!! خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ حسین جان کدوم دانشگاه هستی ؟ بابا بگو دیگه بازم یادم رفت خوش اومدی حسین جان 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من هم شهرسازی میخونم کارشناسی دانشگاه آزاد قزوین 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من هم شهرسازی میخونم کارشناسیدانشگاه آزاد قزوین خوش آمدی حمید جان تبریک ویژه هم دارم به خاطر اینکه یک حمید دیگه به جمع حمید های این انجمن اضافه شد 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خوبه دیگه!! کم کم یه تیم ملی میتونید تشکیل بدین!! تا الان در حد والیبال ساحلی هستین!! 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ عزیز یکی یکی جمع گردد وانگهی لشکر شود بعد یک سال اگه لشکرکشی کردیم نواندیشان رو گرفتیم تعجب نکن 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ منور نمودی حاج حمیدشهرساز (حمیییییییییییییییییییییییییییییییییییید) برنجش .... 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ سلام.جا ما اينجا نيست .حيفاقا شهرسازي هم با معماري بي ربط نيستا:ws2: حالا گریه نکن.آره خوب معماری زیر شااخه شهرسازیه دیگه:D چون بکس شهرسازی با مرامن اشکال نداره شما هم بیای:ws3: 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ دروووود بر شهرسازای سازنده منم فرزانه ترم 2 شهرسازی آرادان...:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ چرا جاتون اینجا نیست. شهرسازا مهمون نوازن و هرکسی بخواد میتونه بیاد اینجا و خودش رو معرفی کنه. به هدی خانوم هم به خاطر ورودش به انجمن نواندیشان و پیوستن به جمع شهرسازا خوش آمد میگم. به انجمن خودت خوش اومدی. نگاه کن چقدر بچه های شهرسازی با معرفتن:icon_gol:...معماریا یاد بگیرن 2 دقیقه میری تو پاتوقشون کلیییییی غرررررر میزنن...:w00: البته حقم دارنا گهی زین به پشتو گهی پشت به زین 5 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نگاه کن چقدر بچه های شهرسازی با معرفتن:icon_gol:...معماریا یاد بگیرن 2 دقیقه میری تو پاتوقشون کلیییییی غرررررر میزنن...:w00:البته حقم دارنا گهی زین به پشتو گهی پشت به زین البته تو اینکه بچه شهرسازا با معرفتن شکی نیست اصلاَ ته مرامن من به نوبه خودم از طرف انجمن شهرسازان (معمار وزنون*) بهت خوش آمد میگم و امید وارم بتونیم تو انجمن از حضورت استفاده کنیم:icon_gol: قانون اول انجمن: معمارا دوست ما هستن ولی از اونجایی که تو کار ما دخالت میکونن مثل بویو که تو کار گوگوریو دخالت میکنه ما هر جا که ببینیمشون سیبیلشونو میکنیم:167::167: قانون شماره 2 : ما شهرسازا مهمون نوازیم(معمارا که مهمون نیستن) و قانون شماره 3: از هرکونه فعالیت برای ارتقاء منزلت شهرسازی استقبال میشه و هر کونه فعالیت در این راستا آزاد می باشد. موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ البته تو اینکه بچه شهرسازا با معرفتن شکی نیست اصلاَ ته مرامنمن به نوبه خودم از طرف انجمن شهرسازان (معمار وزنون*) بهت خوش آمد میگم و امید وارم بتونیم تو انجمن از حضورت استفاده کنیم:icon_gol: قانون اول انجمن: معمارا دوست ما هستن ولی از اونجایی که تو کار ما دخالت میکونن مثل بویو که تو کار گوگوریو دخالت میکنه ما هر جا که ببینیمشون سیبیلشونو میکنیم:167::167: قانون شماره 2 : ما شهرسازا مهمون نوازیم(معمارا که مهمون نیستن) و قانون شماره 3: از هرکونه فعالیت برای ارتقاء منزلت شهرسازی استقبال میشه و هر کونه فعالیت در این راستا آزاد می باشد. موفق باشی اااا چه قوانینای خوبیییییدوسشون داشتم:ws2: شعار ما:شهرسازی سرور همه رشته هاااااااااااااااااااااااست:flowerysmile::w14: 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ ای بابا به کلاس یه شهرساز نمیخوره با معمارا دمخور بشه ها حواستون باشه:ws3: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بچه های گل شهرساز، بهتره واسه صحبت های دوستانه از تاپیک زیر استفاده کنید: پاتوق خونه شهرسازي 6 لینک به دیدگاه
پیر مراد 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ با سلام بنده مراد نیازی هستم. 64 ساله. از اینکه با جوانان سرزنده ای مانند شما آشنا شدم، بسیار مشعوف گشتم. 9 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ سلام حاجی مراد!! خیلی خوش اومدین به انجمن ما!! میانگین سنی انجمن حسابی تکون خورد!! ولی عجب دل جوونی دارید!! فقط یکم زیادی کتابی هستید حاجی!! 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ با سلام بنده مراد نیازی هستم. 64 ساله. از اینکه با جوانان سرزنده ای مانند شما آشنا شدم، بسیار مشعوف گشتم. :jawdrop: مرادی واقعا 64 سالته همینه میگم شهرسازی باحاله همینه :w16: خیلی خیلی خوش اومدی عمو مراد یا آقای نیازی ایشالا که 100در 100 بتونیم از تجاربتون استفاده کنیم ولی خودمونیما پرچمت بالا کتابی نباشه من یکی که خیلی تحت تاثیر قرار میگیرم راستی گفتی من رومانتیکم :ws52: چه جوریاست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده