B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ به هر حال خوش اومدی:hapydancsmil:به زودی روزی میاد که تو هم معتاد اینجا میشی، منم اولش همینو میگفتم :smiley (18)::45645:مام ميگفتيم معتاد نميشيم!اولاش تفنني ميومديم ولي بعدش...:w127:بقيه ميگن معتاد شديم،ما كه خودمون قبول نداريم اين حرفو! مگه نه داداش؟:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
golnar 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ من گلنام ترم 5 شهرسازی دانشگاه ازاد ازاینکه می تونم خیلی چیزا انجا یادبگیرم خوشحالم... 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ سلام گلنار عزیز:hapydancsmil: ایشالا امیدوارم اینجا دوستای خوب پیدا کنی 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ آیا هر تاپیکی ، جای اسپم کردنِ ؟ یه نگاهی به پست اول تاپیکا و هدفِ ایجادشدنشون بکنید بد نیست. کمی احساس مسئولیت هم بد نیست! 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ آیا هر تاپیکی ، جای اسپم کردنِ ؟یه نگاهی به پست اول تاپیکا و هدفِ ایجادشدنشون بکنید بد نیست. کمی احساس مسئولیت هم بد نیست! من معذرت میخوام ، ناخواسته بود ، نادمم لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ دوستان توجه داشته باشید که من الان سومین باره دارم اسپم های اینجا رو انتقال میدم به پاتوق ! یه کم رعایت کنید ! . اینجا تاپیکیه که اعضای تازه وارد برای معرفی خودشون و آشنا شدن با تالار واردش می شن، به نظر خودتون جالبه با این همه اسپم شما مواجه بشن ؟!!! 5 لینک به دیدگاه
shaghayegh65 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ شقایق هستم کارشناسی ارشد شهرسازی امیدوارم بتونیم تبادل اطلاعات داشته باشیم 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ اینجا رو حسابی خاک گرفته کاریش میشه کرد به نظرتون؟ یادش به خیر یه زمانی بچه ها بودن... شیخ..وحید هیپوداموس...2 تا هدی داشتیم..مینا...میلاد...محمد هم که هی نیست...امید وکیلی کوجاست؟؟؟؟ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم.... در میان لاله و گل آشیانی داشتمممممممممممم .....آشیاااااااااااااااااااااااااااااانی داااااااااااااااااشتم 4 لینک به دیدگاه
وستا صداقت 308 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ وستا ترم 5 شهرسازی ازاد تهران 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ وستاترم 5 شهرسازی ازاد تهران سلام عزیزم خوش اومدی. اما تهران که ازاداش شهرسازی ندارن 1 لینک به دیدگاه
Mojtaba Gohargani 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ خوش اومدی مریم خانم:hapydancsmil: به امید حضور فعالتون در تالار 1 لینک به دیدگاه
mehdiiiiiii 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ سلام.من مهدي هستم.امروز عضو اين انجمن شدم..از دوستاني كه بهم كمك كنن ممنون ميشم..من ليسانس معماري دارم و براي ارشد هم طراحي شهري ميخونم.. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ سلام.من مهدي هستم.امروز عضو اين انجمن شدم..از دوستاني كه بهم كمك كنن ممنون ميشم..من ليسانس معماري دارم و براي ارشد هم طراحي شهري ميخونم.. خوش اومدی مهدی اقا :hapydancsmil: ایشالا حضور فعالی تو انجمن داشته باشین 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ من جوزف هستم...برحسب عادت سالی یه بار میام اینجا خودم رو به خودم معرفی می کنم قربانت سلام برسان خب داشتم میگفتم که من شهرسازی میخونم معمار نیستم ولی معمارا رو خیلی دوست دارم بعدش جونم واستون بگه که همین دیگه ملالی نیست جز دوری شما 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ من جوزف هستم...برحسب عادت سالی یه بار میام اینجا خودم رو به خودم معرفی می کنمقربانت سلام برسان خب داشتم میگفتم که من شهرسازی میخونم معمار نیستم ولی معمارا رو خیلی دوست دارم بعدش جونم واستون بگه که همین دیگه ملالی نیست جز دوری شما سلام جوزف عزیز خیلی خوش اومدین ایشالا منتظر حضور فعال که نه منتظر حضورتون هستیم بابا این چه شکلیه سالی یه بار میای انجمن میخوام اینجارو حسابی بسازم شهر که نساختیم حداقل پاتوق بسازیم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ سلام جوزف عزیز خیلی خوش اومدین ایشالا منتظر حضور فعال که نه منتظر حضورتون هستیم بابا این چه شکلیه سالی یه بار میای انجمن میخوام اینجارو حسابی بسازم شهر که نساختیم حداقل پاتوق بسازیم ایول بابا من که همیشه اینجام چی میگی قرار که نیست شهر رو بسازیم به نظر من شهر رو خراب تر نکنیم کلی هنر کردیم به خدا...ما نباید بذاریم شهر خراب بشه همین 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ ایول بابا من که همیشه اینجام چی میگیقرار که نیست شهر رو بسازیم به نظر من شهر رو خراب تر نکنیم کلی هنر کردیم به خدا...ما نباید بذاریم شهر خراب بشه همین پس چرا پاتوق نمیای ؟ :icon_razz: اینجا نمیشه حرف زد ، جای این حرفا نیس مدیرا ناراحت میشن واسه هر کی بیاد پاتوق چایزه گذاشتما :gnugghender: ......................... اگه بهمون اعتماد کنن ما میتوانیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده