B nam o neshan 12214 ارسال شده در 30 آذر، 2012 به هر حال خوش اومدی:hapydancsmil:به زودی روزی میاد که تو هم معتاد اینجا میشی، منم اولش همینو میگفتم :smiley (18)::45645:مام ميگفتيم معتاد نميشيم!اولاش تفنني ميومديم ولي بعدش...:w127:بقيه ميگن معتاد شديم،ما كه خودمون قبول نداريم اين حرفو! مگه نه داداش؟:smiley (18): 3
golnar 31 ارسال شده در 12 دی، 2012 من گلنام ترم 5 شهرسازی دانشگاه ازاد ازاینکه می تونم خیلی چیزا انجا یادبگیرم خوشحالم... 7
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 دی، 2012 سلام گلنار عزیز:hapydancsmil: ایشالا امیدوارم اینجا دوستای خوب پیدا کنی 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 14 دی، 2012 آیا هر تاپیکی ، جای اسپم کردنِ ؟ یه نگاهی به پست اول تاپیکا و هدفِ ایجادشدنشون بکنید بد نیست. کمی احساس مسئولیت هم بد نیست! 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 دی، 2012 آیا هر تاپیکی ، جای اسپم کردنِ ؟یه نگاهی به پست اول تاپیکا و هدفِ ایجادشدنشون بکنید بد نیست. کمی احساس مسئولیت هم بد نیست! من معذرت میخوام ، ناخواسته بود ، نادمم
H O P E 34652 ارسال شده در 14 دی، 2012 دوستان توجه داشته باشید که من الان سومین باره دارم اسپم های اینجا رو انتقال میدم به پاتوق ! یه کم رعایت کنید ! . اینجا تاپیکیه که اعضای تازه وارد برای معرفی خودشون و آشنا شدن با تالار واردش می شن، به نظر خودتون جالبه با این همه اسپم شما مواجه بشن ؟!!! 5
shaghayegh65 25 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 شقایق هستم کارشناسی ارشد شهرسازی امیدوارم بتونیم تبادل اطلاعات داشته باشیم 5
Moment 15228 ارسال شده در 18 بهمن، 2012 اینجا رو حسابی خاک گرفته کاریش میشه کرد به نظرتون؟ یادش به خیر یه زمانی بچه ها بودن... شیخ..وحید هیپوداموس...2 تا هدی داشتیم..مینا...میلاد...محمد هم که هی نیست...امید وکیلی کوجاست؟؟؟؟ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم.... در میان لاله و گل آشیانی داشتمممممممممممم .....آشیاااااااااااااااااااااااااااااانی داااااااااااااااااشتم 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 وستاترم 5 شهرسازی ازاد تهران سلام عزیزم خوش اومدی. اما تهران که ازاداش شهرسازی ندارن 1
Mojtaba Gohargani 186 ارسال شده در 11 اسفند، 2012 خوش اومدی مریم خانم:hapydancsmil: به امید حضور فعالتون در تالار 1
mehdiiiiiii 14 ارسال شده در 3 فروردین، 2013 سلام.من مهدي هستم.امروز عضو اين انجمن شدم..از دوستاني كه بهم كمك كنن ممنون ميشم..من ليسانس معماري دارم و براي ارشد هم طراحي شهري ميخونم.. 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 فروردین، 2013 سلام.من مهدي هستم.امروز عضو اين انجمن شدم..از دوستاني كه بهم كمك كنن ممنون ميشم..من ليسانس معماري دارم و براي ارشد هم طراحي شهري ميخونم.. خوش اومدی مهدی اقا :hapydancsmil: ایشالا حضور فعالی تو انجمن داشته باشین 2
Moment 15228 ارسال شده در 4 فروردین، 2013 من جوزف هستم...برحسب عادت سالی یه بار میام اینجا خودم رو به خودم معرفی می کنم قربانت سلام برسان خب داشتم میگفتم که من شهرسازی میخونم معمار نیستم ولی معمارا رو خیلی دوست دارم بعدش جونم واستون بگه که همین دیگه ملالی نیست جز دوری شما 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 فروردین، 2013 من جوزف هستم...برحسب عادت سالی یه بار میام اینجا خودم رو به خودم معرفی می کنمقربانت سلام برسان خب داشتم میگفتم که من شهرسازی میخونم معمار نیستم ولی معمارا رو خیلی دوست دارم بعدش جونم واستون بگه که همین دیگه ملالی نیست جز دوری شما سلام جوزف عزیز خیلی خوش اومدین ایشالا منتظر حضور فعال که نه منتظر حضورتون هستیم بابا این چه شکلیه سالی یه بار میای انجمن میخوام اینجارو حسابی بسازم شهر که نساختیم حداقل پاتوق بسازیم 2
Moment 15228 ارسال شده در 4 فروردین، 2013 سلام جوزف عزیز خیلی خوش اومدین ایشالا منتظر حضور فعال که نه منتظر حضورتون هستیم بابا این چه شکلیه سالی یه بار میای انجمن میخوام اینجارو حسابی بسازم شهر که نساختیم حداقل پاتوق بسازیم ایول بابا من که همیشه اینجام چی میگی قرار که نیست شهر رو بسازیم به نظر من شهر رو خراب تر نکنیم کلی هنر کردیم به خدا...ما نباید بذاریم شهر خراب بشه همین 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 ایول بابا من که همیشه اینجام چی میگیقرار که نیست شهر رو بسازیم به نظر من شهر رو خراب تر نکنیم کلی هنر کردیم به خدا...ما نباید بذاریم شهر خراب بشه همین پس چرا پاتوق نمیای ؟ :icon_razz: اینجا نمیشه حرف زد ، جای این حرفا نیس مدیرا ناراحت میشن واسه هر کی بیاد پاتوق چایزه گذاشتما :gnugghender: ......................... اگه بهمون اعتماد کنن ما میتوانیم 2
ارسال های توصیه شده