alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین ممنون از آشنایی با جامعه مهندسین خوشحالم 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلاممن علیرضا هستم ترم 8 شهرسازی دانشگاه کردستان بعضیا رو میشناسم از آشنایی با بقیه هم خرسندیییییییییییییم بسم تعالی با عرض سلام و تقدیم احترام ورود شما را به سایت نواندیشان تبریک و تهنیت عرض می کنم و از خداوند منان برایتان آرزوی موفقیت دارم باشد که از حضور شما نهایت استفاده را ببریم چاکر علیرضا خان خیلی خیلی خوش اومدی داداش 5 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ... خیلی خیلی خوش اومدید ... میشه بهم بگید چرا میگن معماری و شهرسازی .... :icon_pf (34): سلام چون شهرسازا هیچ ادعایی ندارن و اول و دومی واسشون فرقی نداره.همه میدونن شهرسازی بهتر و بالاتره.حالا بذار معماریا دلشون خوش باشه واسه اول جمله اومدن 6 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ بسم تعالیبا عرض سلام و تقدیم احترام ورود شما را به سایت نواندیشان تبریک و تهنیت عرض می کنم و از خداوند منان برایتان آرزوی موفقیت دارم باشد که از حضور شما نهایت استفاده را ببریم چاکر علیرضا خان خیلی خیلی خوش اومدی داداش امه بوچکتین آبرا کومار 4 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من میهن ساز دانشجوی ترم 6 شهرسازی ام خوشحالم جایی هستم که همه شهرساز هستند به امید موفقیت همه شهر ساز ها و آبادب همه شهر های ایران:icon_pf (44): سلام مهندس خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
sasho 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوباره ... بابا درسته شهرسازنیستیم .. اما شهر میسازیم ... یکی نیومد بهمون خوش امد بگه ... ببینید ... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ سلام. خوش اومدی (ساشو؟ ) 5 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوباره ... بابا درسته شهرسازنیستیم .. اما شهر میسازیم ... یکی نیومد بهمون خوش امد بگه ... ببینید ... سلام دوست عزیز چطوری City maker؟ خوش اومدی به انجمن 5 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوباره ... بابا درسته شهرسازنیستیم .. اما شهر میسازیم ... یکی نیومد بهمون خوش امد بگه ... ببینید ... سلااااااااام آقا صادق خووووش اومدی! مطمئنم تو جمع شهر سازا بهت خوش میگذره! 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سلااااااااام آقا صادقخووووش اومدی! مطمئنم تو جمع شهر سازا بهت خوش میگذره! درسته 4 لینک به دیدگاه
sasho 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوباره به دوستان گل... راست میگید ... :w410:خودمو معرفی نکردم که سمیه خانم زحمتشو کشیدند و معرفیمون کردند ... صادق هستم ... لیسانس عمران ... امیدوارم همیشه سبزباشد و پر طراوت ... :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
sasho 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو، کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. در سال نو، ۳۶۵ روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و عشق را برای شما دوستان عزیزم آرزومند 3 لینک به دیدگاه
M.SAM.F 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.عید همگی مبارک.سالی پر از موفقیت داشته باشید شهرسازامن نمیدونم خودم رو معرفی کردم یا نه.من سمیرام.ترم 8 شهرسازی مشهد.خوشحالم که تواین سایت تالار مخصوص خودخودخود شهرسازا هس.همگی موفق باشید:w16: 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.عید همگی مبارک.سالی پر از موفقیت داشته باشید شهرسازامن نمیدونم خودم رو معرفی کردم یا نه.من سمیرام.ترم 8 شهرسازی مشهد.خوشحالم که تواین سایت تالار مخصوص خودخودخود شهرسازا هس.همگی موفق باشید:w16: سلام سمیرا جان خوشومدی به تالار شهرسازی امیدوارم هم تالار برا تو مفید باشه هم تو برای تالار 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.عید همگی مبارک.سالی پر از موفقیت داشته باشید شهرسازامن نمیدونم خودم رو معرفی کردم یا نه.من سمیرام.ترم 8 شهرسازی مشهد.خوشحالم که تواین سایت تالار مخصوص خودخودخود شهرسازا هس.همگی موفق باشید:w16: سلام دوست عزیز ، به جمع شهر سازای انجمن خوش اومدی ، اینجا دوستان خیلی فعالند. راستی شما با همین یوزر تو مهندسان هم بودید ؟؟؟ چون اونجا تو لیست دوستان من هستید به هر حال خیلی خوش اومدید:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.عید همگی مبارک.سالی پر از موفقیت داشته باشید شهرسازامن نمیدونم خودم رو معرفی کردم یا نه.من سمیرام.ترم 8 شهرسازی مشهد.خوشحالم که تواین سایت تالار مخصوص خودخودخود شهرسازا هس.همگی موفق باشید:w16: سلام سمیرا خانم. عید شما هم مبارک ایشاالله شما هم سال موفقیت آمیزی داشته باشین خوشحال میشیم شما هم به این جمع شهرسازا اضافه شین. 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.عید همگی مبارک.سالی پر از موفقیت داشته باشید شهرسازامن نمیدونم خودم رو معرفی کردم یا نه.من سمیرام.ترم 8 شهرسازی مشهد.خوشحالم که تواین سایت تالار مخصوص خودخودخود شهرسازا هس.همگی موفق باشید:w16: سلام سمیرا جووون! خوش اومدیییییییییییی .ان شاالله که موفق باشی! 4 لینک به دیدگاه
mahdarmohagh 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ سلام :icon_pf (44): من دانشجوی ترم 8 شهرسازی دانشگاه ارومیه هستم امیدوارم بتونم فرد مفیدی باشم البته امیدوارم دوستان هم به من کمک کنن چون این ترم پایان نامه دارم 9 لینک به دیدگاه
سالار یارمهدوی 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ سلام،منم منم دیگه (به اسمم رجوع شود)ترم آخر شهرسازی از دانشگاه کردستانم.اااای مردم از گردن کلفتی 9 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام :icon_pf (44): من دانشجوی ترم 8 شهرسازی دانشگاه ارومیه هستم امیدوارم بتونم فرد مفیدی باشم البته امیدوارم دوستان هم به من کمک کنن چون این ترم پایان نامه دارم سلام مهندس خوش اومدی در خدمتیم داداش:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده