bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ سلام منم هدی، لیسانسم رو شهرسازی خوندم و الان مشغول رشته برنامه ریزی شهری علوم و تحقیقات مرکزی هستم... واسه همتون آرزوی موفقیت دارم.:icon_pf (44): خوش اومدی هدی خانوووم :w73: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خداییش من شانس ندارم ای خداااااا من هدفم معرفیه خودم بود، ولی ببین همه چی رو به منافعه زودبازده و چاپلوسی و تملق ربط میدید خیلی نامردید :w00: همش تقصیره این امید وکیلیه فردا که میای دانشگاه من حتما جاهای دیدنی دانشگاه رو یه بار دیگه بهت نشون میدم:vahidrk: راستی من چاکر مدیران سایت هم هستم:w36: راست میگن داری مخ میزنی دیگه ... الان این جمله آخرت معنیش چیه ...:icon_razz: :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
توحید فروغی 751 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ حاج توحید فروغی دانشگاه آزاد تبریز---جهت شناخت بیشتر به وبلاگ (شهرسازی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمایید. 7 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من سمیه دانشجوی ترم 6 اصفهانم خوشحالم که بین این همه شهرساز هستم:icon_pf (44): 7 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من سمیه دانشجوی ترم 6 اصفهانمخوشحالم که بین این همه شهرساز هستم:icon_pf (44): سلام سمیه جون من خودم هنوز یه جورایی تازه واردم، ولی به رسم ادب: خوش اومدی :w66: 2 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من سمیه دانشجوی ترم 6 اصفهانمخوشحالم که بین این همه شهرساز هستم:icon_pf (44): سلام سمیه خانم. خوش اومدی به انجمن خوشحال میشیم بیشتر به ما سر بزنید و ما رو کمک کنین. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من سمیه دانشجوی ترم 6 اصفهانمخوشحالم که بین این همه شهرساز هستم:icon_pf (44): خوش اومدی خانووووووووم:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من سمیه دانشجوی ترم 6 اصفهانمخوشحالم که بین این همه شهرساز هستم:icon_pf (44): سلام سمیه خانووم منم از جانب خودم حضورتو در جمع شهرسازان انجمن خوش آمد میگم 1 لینک به دیدگاه
میهن ساز 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من میهن ساز دانشجوی ترم 6 شهرسازی ام خوشحالم جایی هستم که همه شهرساز هستند به امید موفقیت همه شهر ساز ها و آبادب همه شهر های ایران:icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من علیرضا هستم ترم 8 شهرسازی دانشگاه کردستان بعضیا رو میشناسم از آشنایی با بقیه هم خرسندیییییییییییییم 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ همگی خوش اومدیننننن:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من سمیه دانشجوی ترم 6 اصفهانمخوشحالم که بین این همه شهرساز هستم سلام سمیه خانوم!خوبی؟شیخ بهایی میخونی؟من ترم 6 پردیسم خیلی خوش اومدی سلاممن علیرضا هستم ترم 8 شهرسازی دانشگاه کردستان بعضیا رو میشناسم از آشنایی با بقیه هم خرسندیییییییییییییم سلام علیرضا خان خوبی؟حوش اومدی! 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من میهن ساز دانشجوی ترم 6 شهرسازی ام خوشحالم جایی هستم که همه شهرساز هستند به امید موفقیت همه شهر ساز ها و آبادب همه شهر های ایران سلام خانوم مهین ساز!ما هم از حضورتون خوشحالیم! 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من میهن ساز دانشجوی ترم 6 شهرسازی ام خوشحالم جایی هستم که همه شهرساز هستند به امید موفقیت همه شهر ساز ها و آبادب همه شهر های ایران:icon_pf (44): خوشومدی به انجمن و تالار شهرسازی سلاممن علیرضا هستم ترم 8 شهرسازی دانشگاه کردستان بعضیا رو میشناسم از آشنایی با بقیه هم خرسندیییییییییییییم علیرضا جان خوشومدی :welcome: 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ منم خدمت همه دوستای تازه وارد شهرساز خوش اومد میگم امیدوارم دوستای خوبی واسه هم باشیم 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلاممن علیرضا هستم ترم 8 شهرسازی دانشگاه کردستان بعضیا رو میشناسم از آشنایی با بقیه هم خرسندیییییییییییییم سلام خوش اومدین 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من میهن ساز دانشجوی ترم 6 شهرسازی ام خوشحالم جایی هستم که همه شهرساز هستند به امید موفقیت همه شهر ساز ها و آبادب همه شهر های ایران:icon_pf (44): سلام خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
sasho 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین سلام ... خیلی خیلی خوش اومدید ... میشه بهم بگید چرا میگن معماری و شهرسازی .... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
alireza_shahrsaz20 1084 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام علیرضا خان خوبی؟حوش اومدی! چاکریم داش میلاااااااااااد:w410: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده