Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 منم به همه دوستان جدید شهرساز خوش آمد میگم 3
mohamad_rs 1423 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان محمد هستم ترم 4 شهرسازی هنر ومعماری شیراز:icon_pf (44): از آشنایی با دوستان اینجا کاملا خرسند بیدم ب امید ایرانی آباد با شهر هایی از جنس خودمون :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: 7
SH E I KH 18713 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 سلام دوستان محمد هستم ترم 4 شهرسازی هنر ومعماری شیراز:icon_pf (44): از آشنایی با دوستان اینجا کاملا خرسند بیدم ب امید ایرانی آباد با شهر هایی از جنس خودمون :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: خوش اومدی محمد جان :welcome: 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 خوش اومدی آقا محمد. ایشالا همکاری خوبی رو با هم داشته باشیم تو انجمن 4
ho0ma 91 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سلام منم متین هستم.ترم 2 شهر سازی دانشگاه آزاد پردیسم و از آشنایی با همه ی شما خوشحالم:ws2: سلام.چطوری متین؟چه کار خوبی کردی که اومدی اینجا.معرکه است.:w66: 4
ho0da 2321 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 سلام منم هدی، لیسانسم رو شهرسازی خوندم و الان مشغول رشته برنامه ریزی شهری علوم و تحقیقات مرکزی هستم... واسه همتون آرزوی موفقیت دارم.:icon_pf (44): 5
Moment 15228 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 من کومار جوانمردی فارغ التحصیل شهرسازی دانشگاه کردستانم امیدوارم بتونم توی انجمن فعالیت مفیدی داشته باشم البته به کمک شما دوستان عزیز من خیلی دیر با انجمن آشنا شدم کاشکی زودتر از وجود این سایت خبردار میشدم ولی تمام سعی خودم رو می کنم تا با کمک شما دوستان عزیز دانشم رو از شهرسازی بیشتر کنم 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 من کومار جوانمردی فارغ التحصیل شهرسازی دانشگاه کردستانمامیدوارم بتونم توی انجمن فعالیت مفیدی داشته باشم البته به کمک شما دوستان عزیز من خیلی دیر با انجمن آشنا شدم کاشکی زودتر از وجود این سایت خبردار میشدم ولی تمام سعی خودم رو می کنم تا با کمک شما دوستان عزیز دانشم رو از شهرسازی بیشتر کنم خوش اومدی کومار جان میگما میزاشتی یه چن ماهی رد میشد از عضویتت بعدش خودت رو معرفی میکردی سالار........زود بودا...... 3
Moment 15228 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 خوش اومدی کومار جانمیگما میزاشتی یه چن ماهی رد میشد از عضویتت بعدش خودت رو معرفی میکردی سالار........زود بودا...... شیخ جون من که هنو عضو جدیدم :w821: راستی جواب تند و تیزی بود خوشم اومد خیلی تیزی خیلی شیخی سالاری دوستدارم:w155: 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 شیخ جون من که هنو عضو جدیدم :w821: میسازمت جیگر...........................میخوای مدیر تالارت کنم حال کنی....... یکی نی به خودم بگه تو اصن چه بیدی؟ راستی جواب تند و تیزی بود خوشم اومد خیلی تیزی خیلی شیخی سالاری دوستدارم:w155: خاک سر راتیم بگو بچه ها راتو آب پاشی کنن کفشت شیخی نشه چی بافتم الآن؟ حلا همون دیگه مخلصیم 2
bpcom 10070 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 شیخ زده تو خط لوتی بازی و مرام .... تا تنورش داغه و سرحاله بر و بچ هر کی مقام و منصب میخواد بگه شیخ پارتیش بشه ردیفه ها :ws28::ws28: 3
Moment 15228 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 میسازمت جیگر...........................میخوای مدیر تالارت کنم حال کنی.......یکی نی به خودم بگه تو اصن چه بیدی؟ خاک سر راتیم بگو بچه ها راتو آب پاشی کنن کفشت شیخی نشه چی بافتم الآن؟ حلا همون دیگه مخلصیم من که بند کفشتم نیستم شیخ عزیزم:ws2:من چاکر مدیر تالار هم هستم(داش میلاد) منظورم این نبود که مقامم رو ببری بالا :w00: میگم که هنو جدیدم و کم تجربه و پر انرژی و سرم بو قرمه سبزی میده و ازاین حرفا ولی خداییش دوست دارم فراوون عزیز دل هایی براموون 2
omid vakili 6395 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 من که بند کفشتم نیستم شیخ عزیزم:ws2:من چاکر مدیر تالار هم هستم(داش میلاد)منظورم این نبود که مقامم رو ببری بالا :w00: میگم که هنو جدیدم و کم تجربه و پر انرژی و سرم بو قرمه سبزی میده و ازاین حرفا ولی خداییش دوست دارم فراوون عزیز دل هایی براموون ببین چطوری داره مخ همه مون رو با بلبل زبانی میزنه این کومار. مخ من رو از قبل زده بود و نمک گیرم هم که کرده کاریش نمیشه کرد. ولی اینجا داره مخ بقیه رو میزنه. نمیزارم مخ بقیه بچه ها رو بزنه. این جور آدما یه سری هستند مواظب خودتون باشید. 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 به به بببه به منم به هدی و شیخ آخ نه کومار جان خوش اومد میگمو کلی سلام براشون ول خیلی خیلی خوش اومدین امید واری نیز هستیم از فعالیتتون به نحو احسن ......... منور نمودین 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 میسازمت جیگر...........................میخوای مدیر تالارت کنم حال کنی.......یکی نی به خودم بگه تو اصن چه بیدی؟ خاک سر راتیم بگو بچه ها راتو آب پاشی کنن کفشت شیخی نشه چی بافتم الآن؟ حلا همون دیگه مخلصیم خوشم میاد کلا اهل بسازی همینه یه دونه ای واسه نمونه ای اسمتم پیش ما گلیه ابی چی جان قلی! قلی چیه بچه گلی 2
Moment 15228 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 ببین چطوری داره مخ همه مون رو با بلبل زبانی میزنه این کومار. مخ من رو از قبل زده بود و نمک گیرم هم که کرده کاریش نمیشه کرد. ولی اینجا داره مخ بقیه رو میزنه. نمیزارم مخ بقیه بچه ها رو بزنه. این جور آدما یه سری هستند مواظب خودتون باشید. خداییش من شانس ندارم ای خداااااا من هدفم معرفیه خودم بود، ولی ببین همه چی رو به منافعه زودبازده و چاپلوسی و تملق ربط میدید خیلی نامردید :w00: همش تقصیره این امید وکیلیه فردا که میای دانشگاه من حتما جاهای دیدنی دانشگاه رو یه بار دیگه بهت نشون میدم:vahidrk: راستی من چاکر مدیران سایت هم هستم:w36: 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 خداییش من شانس ندارم ای خداااااامن هدفم معرفیه خودم بود، ولی ببین همه چی رو به منافعه زودبازده و چاپلوسی و تملق ربط میدید خیلی نامردید :w00: همش تقصیره این امید وکیلیه فردا که میای دانشگاه من حتما جاهای دیدنی دانشگاه رو یه بار دیگه بهت نشون میدم:vahidrk: راستی من چاکر مدیران سایت هم هستم:w36: بله:Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 2
ho0da 2321 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 سلام هدا جون .خوش اومدی خانومی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی زهرا جونم :persiana__hat: 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 مرسی زهرا جونم :persiana__hat: هدی مام همچین یه خوش آمدی ول دادیم فک کنم واستونا 1
ho0da 2321 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 هدی مام همچین یه خوش آمدی ول دادیم فک کنم واستونا سلام، مرسی از لطفت وحید جان و معذرت واسه اینکه متوجه پیامت نشدم:icon_pf (34): به هر حال ممنون ار تو دوست خوب 1
ارسال های توصیه شده