گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ salam.forouzana hastam daneshjute barnamerizye shary سلام دوست عزیز من خودم تازه واردم ولی چون الان کسی نیست من ورودتونو خوش آمد میگم خوش اومدین دوستان عزیز امیدوارم انجمن براتون مفید باشه :welcome: لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ salam.forouzana hastam daneshjute barnamerizye shary خوش آمدي عزيز. اميدوارم موفق و پيروز باشي :welcome: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ majid term5 mohandesi shahr :welcome: خوش اومدی مجید جان لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ :welcome: خوش اومدی مجید جان سلام خیلی خوش اومدی شیخ عزیز 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سلام خیلی خوش اومدی شیخ عزیز :w888: یه چند وقته کاری به کارت ندارم دوباره چیز شدی هان. :w888: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ :w888: یه چند وقته کاری به کارت ندارم دوباره چیز شدی هان. :w888: اصلا من اینجا بودم که تو بخوای چیزی بگی شیخی به هرحال من اومدم عرض ادب کنم و تبریک میگم اومدنتو به انجمن 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اصلا من اینجا بودم که تو بخوای چیزی بگی شیخی به هرحال من اومدم عرض ادب کنم و تبریک میگم اومدنتو به انجمن :w888: حالا دستت درد نکه. 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ایول................ ترکیدم ............. 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ایول................ ترکیدم ............. مواظب باش شیخ نترکی 1 لینک به دیدگاه
matin khaksar 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سلام منم متین هستم.ترم 2 شهر سازی دانشگاه آزاد پردیسم و از آشنایی با همه ی شما خوشحالم:ws2: 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سلام منم متین هستم.ترم 2 شهر سازی دانشگاه آزاد پردیسم و از آشنایی با همه ی شما خوشحالم:ws2: خوش اومدی دوست عزیز......:welcome: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سلام منم متین هستم.ترم 2 شهر سازی دانشگاه آزاد پردیسم و از آشنایی با همه ی شما خوشحالم:ws2: خوش اومدي متين جان :welcome: 3 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ سلام.جا ما اينجا نيست .حيفاقا شهرسازي هم با معماري بي ربط نيستا:ws2: این حرفا چیه؟ اینجا متعلق به خودتونه. شما دیگه چرا این حرفو میزنی؟ راستی یادت نره هدیه تولد شهرسازا رو چرب تر کنی؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ راستی یادم رفت خودمو معرفی کنم. من ابراهیم متولد سال 63 فارق التحصیل شهرسازی از دانشگاه تهران هستم. امیدوارم بتونیم تو مسائل مختلف به هم کمک کنیم. 3 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ سلام منم متین هستم.ترم 2 شهر سازی دانشگاه آزاد پردیسم و از آشنایی با همه ی شما خوشحالم:ws2: علیک سلام متین خانم. خیلی خیلی خوش اومدی واقعاً خوشحال شدم. 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ راستی یادم رفت خودمو معرفی کنم.من ابراهیم متولد سال 63 فارق التحصیل شهرسازی از دانشگاه تهران هستم. امیدوارم بتونیم تو مسائل مختلف به هم کمک کنیم. چیه دور ورداشتی ری به ری خودت رو معرفی میکنی :w888: برو مسئولیتی که بهت دادم رو انجام بده جیگر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده