ho0ma 91 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 خوش اومدین هما جان نگفتین از چه شهری هستین ممنون هدا جان من از بچه های تهران هستم.امیدوارم بتونم اینجا تعامل خوبی با بچه های شهرسازی داشته باشم. 3
Miladt 3681 ارسال شده در 21 اسفند، 2010 سلام عرض میکنم خدمت دوستان شهرساز.اومدم اینجا بپرسم یعنی میخاین بگین اینجا فقط مختص شهرسازاست؟؟؟؟ عمرانا و عمرانای پزشکی نمیتونن بیان اختیار دارین!!!در تالار شهرسازی به روی همه بازه!تازه اگه پیشکسوت مدیریت هم باشه که دیگه هیچی!!! 4
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 حالا ببینیم اینقدی که شما تحویل گرفتین انگار قرار نیست .......... به هر حال منم خوشامد میگم اینجا متعلق به همه است الا معمارا 3
bpcom 10070 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 حالا ببینیم اینقدی که شما تحویل گرفتین انگار قرار نیست .......... به هر حال منم خوشامد میگم اینجا متعلق به همه است الا معمارا 3
Angel-Angel 538 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 سلام مسابقه 20 سوالی حدس بزنید جایزه بگیرید؟ منو معرفی کنید و جایزه بگیرید(شیخ قبلا از این مسابقه حذف شده) شرایط 1-فقط یکبار می توانید شرکت کنید 2- پاسخ تکراری موجب حذف می شود 3-داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان و داشتن گواهینامه برای بانوان 4- دارای بودن حداکثر 30 سال سن تبصره:همه خانوما می تونن شرکت کنن آخه همشون 18 سال دارن. 5- مهلت ارسال پاسخ 2 روز از تاریخ نشر جوایز در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود. 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 با پستایی که من ازت دیدم تابلوئه که یه شهرساز نمونه هستی 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 با پستایی که من ازت دیدم تابلوئه که یه شهرساز نمونه هستی شهرسازش رو که نوشته , نمونه بودنش هم خب دوس منه دیگه پس معلومه محمد جونم شما هم فهمیدی شیره شیرین است؟ این رفیق ما هر جا میره چیز میکنه. بابا اینجا چت روم که نیست :w00: 2
Angel-Angel 538 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 با پستایی که من ازت دیدم تابلوئه که یه شهرساز نمونه هستی مهم اینه که باشی و خوب باشی. باقی همش بهانست. 1
Angel-Angel 538 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام. من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. 9
SH E I KH 18713 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. خوش اومدی سالار چه عجب معرفی نمودید. خیلی خوب شدی , متن نوشیتنت رو میگم ایول داره. مودب و آقا شدی. خب دیگه فک کنم همه فهمیدن که ابراهیم رفیق جینگه منه. سالاری رفیق 1
hodaa 5488 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. خیلی خوش اومدین 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. همینه که مارو اینجا جمع میکنه سالار خیلی خیلی خوش نمودی محفل دوستانه ی مارو امید وارم بتونیم از حضورت نهایت استفده رو ببریم با اون فقط شهرسازیتم موافقم البته از اون لحاظ که شهرسازی خوبه :hi: 1
ho0ma 91 ارسال شده در 4 فروردین، 2011 دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. به عنوان یکی که تازه وارد این رشته شده خیلی خوشحالم که میتونم اینجا با افرادی مثل شما آشنا بشم. 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان :welcome: خیلی خیلی خوش اومدیین:icon_gol: 1
panoram 5055 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان :icon_gol: خوش امدی مهدی جان................ 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان :welcome: خيلي خيلي خوش اومدي داش مهدي. منم مهدي هستم 1
hodaa 5488 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان خیلی خوش اومدین مهدی جان
no_andish 2328 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 salam.forouzana hastam daneshjute barnamerizye shary سلام دوست عزیز من خودم تازه واردم ولی چون الان کسی نیست من ورودتونو خوش آمد میگم 1
ارسال های توصیه شده