ho0ma 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ خوش اومدین هما جان نگفتین از چه شهری هستین ممنون هدا جان من از بچه های تهران هستم.امیدوارم بتونم اینجا تعامل خوبی با بچه های شهرسازی داشته باشم. 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام عرض میکنم خدمت دوستان شهرساز.اومدم اینجا بپرسم یعنی میخاین بگین اینجا فقط مختص شهرسازاست؟؟؟؟ عمرانا و عمرانای پزشکی نمیتونن بیان اختیار دارین!!!در تالار شهرسازی به روی همه بازه!تازه اگه پیشکسوت مدیریت هم باشه که دیگه هیچی!!! 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ حالا ببینیم اینقدی که شما تحویل گرفتین انگار قرار نیست .......... به هر حال منم خوشامد میگم اینجا متعلق به همه است الا معمارا 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ حالا ببینیم اینقدی که شما تحویل گرفتین انگار قرار نیست .......... به هر حال منم خوشامد میگم اینجا متعلق به همه است الا معمارا 3 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ سلام مسابقه 20 سوالی حدس بزنید جایزه بگیرید؟ منو معرفی کنید و جایزه بگیرید(شیخ قبلا از این مسابقه حذف شده) شرایط 1-فقط یکبار می توانید شرکت کنید 2- پاسخ تکراری موجب حذف می شود 3-داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان و داشتن گواهینامه برای بانوان 4- دارای بودن حداکثر 30 سال سن تبصره:همه خانوما می تونن شرکت کنن آخه همشون 18 سال دارن. 5- مهلت ارسال پاسخ 2 روز از تاریخ نشر جوایز در اطلاعیه های بعدی اعلام می شود. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ با پستایی که من ازت دیدم تابلوئه که یه شهرساز نمونه هستی 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ با پستایی که من ازت دیدم تابلوئه که یه شهرساز نمونه هستی شهرسازش رو که نوشته , نمونه بودنش هم خب دوس منه دیگه پس معلومه محمد جونم شما هم فهمیدی شیره شیرین است؟ این رفیق ما هر جا میره چیز میکنه. بابا اینجا چت روم که نیست :w00: 2 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ با پستایی که من ازت دیدم تابلوئه که یه شهرساز نمونه هستی مهم اینه که باشی و خوب باشی. باقی همش بهانست. 1 لینک به دیدگاه
Angel-Angel 538 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام. من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. خوش اومدی سالار چه عجب معرفی نمودید. خیلی خوب شدی , متن نوشیتنت رو میگم ایول داره. مودب و آقا شدی. خب دیگه فک کنم همه فهمیدن که ابراهیم رفیق جینگه منه. سالاری رفیق 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. خیلی خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. همینه که مارو اینجا جمع میکنه سالار خیلی خیلی خوش نمودی محفل دوستانه ی مارو امید وارم بتونیم از حضورت نهایت استفده رو ببریم با اون فقط شهرسازیتم موافقم البته از اون لحاظ که شهرسازی خوبه :hi: 1 لینک به دیدگاه
ho0ma 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ دوستان شهرساز عزیز اگه باعث .... شدم عذر می خوام.من ابراهیم هستم 26 ساله از تهران کارشناس شهرسازی هنرهای زیبا ورودی 1382 دارای کارت پایان خدمت(کفالت) شرمنده از دستم در رفت:ws2: امدوارم بتونم دوست خوبی برای بچهه ای این سایت باشم و امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرین. تا جایی که سیمم اجازه بده در خدمت همتون هستم. اندک سوادی دارم. کفه دستی مرام و دیگر هیچ. آه ای خدای من. به عنوان یکی که تازه وارد این رشته شده خیلی خوشحالم که میتونم اینجا با افرادی مثل شما آشنا بشم. 1 لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من مهدی دانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان :welcome: خیلی خیلی خوش اومدیین:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان :icon_gol: خوش امدی مهدی جان................ 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان :welcome: خيلي خيلي خوش اومدي داش مهدي. منم مهدي هستم 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ من مهدیدانشجوی ترم 8 دانشگاه کردستان خیلی خوش اومدین مهدی جان لینک به دیدگاه
faf 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ salam.forouzana hastam daneshjute barnamerizye shary 4 لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ salam.forouzana hastam daneshjute barnamerizye shary سلام دوست عزیز من خودم تازه واردم ولی چون الان کسی نیست من ورودتونو خوش آمد میگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده