H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ما هم به عنوان يكي از پيشكسوتان عرصه ي شهرسازي ( ) به همگي خوشامد مي گوييم . . :w410: 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ :welcome: :Welcome1: همه خوش امدگفتن گفتم بده ما هم بیایم سر بزنیم و سلام و خوش امدی نگیم 3 لینک به دیدگاه
ho0ma 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ سلام.من هما ترم 1 دانشگاه آزاد شهرسازی هستم.تازه با اینجا آشنا شدم.امیدوارم بتونم خیلی چیزا از شما پیشکسوتا یاد بگیرم. 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ سلام.من هما ترم 1 دانشگاه آزاد شهرسازی هستم.تازه با اینجا آشنا شدم.امیدوارم بتونم خیلی چیزا از شما پیشکسوتا یاد بگیرم. خوش اومدین هما جان نگفتین از چه شهری هستین 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ سلام هما جان. به جمع شهرسازاي انجمن خيلي خيلي خوش اومدي:Welcome1: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ منم به نوبه خودم به هما و لدا ( الهه )خوش اومد میگم امیدوارم بتونیم از کمک های شما دوستان جدید در پر بار شدن بیشتر این انجمن استفاده کنیم :w73: 4 لینک به دیدگاه
khorvash 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ با او سلام من هم خوروش هستم و ترم یک شهر سازی از اصفهان خوش وقتم از آشنایی با این سایت و امید به آنکه همکاری و همیاری متقابل با یکدیگر داشته باشیم 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ با اوسلام من هم خوروش هستم و ترم یک شهر سازی از اصفهان خوش وقتم از آشنایی با این سایت و امید به آنکه همکاری و همیاری متقابل با یکدیگر داشته باشیم خیلی خوش اومدی دوست عزیز:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام منم عطر بارونم و دانشجوی ترم سه رشته مرمت 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلاممنم عطر بارونم و دانشجوی ترم سه رشته مرمت خیلی خودتو دوس داری ؟ همه جا هم خودتو معرفی میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ با اوسلام من هم خوروش هستم و ترم یک شهر سازی از اصفهان خوش وقتم از آشنایی با این سایت و امید به آنکه همکاری و همیاری متقابل با یکدیگر داشته باشیم سلام خوروش جان اگه خواستی اینجا هم یه سری بزن: کافه دیزاین (پاتوق خوره های طراحی شهری) + کرکسیون مفتی 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ خیلی خودتو دوس داری ؟ همه جا هم خودتو معرفی میکنی؟ خب شمام خودتتو دوس داشته باش:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من به تموم دوستای تازه وارد!مریم حسین شادی مجید هما لدا خوروش و عطر بارون خوش آمد میگم! ببین چقد شهرسازی طرفدار داره که از رشته های دیگه هم میان خودشون رو معرفی میکنن! 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من به تموم دوستای تازه وارد!مریم حسین شادی مجید هما لدا خوروش و عطر بارون خوش آمد میگم!ببین چقد شهرسازی طرفدار داره که از رشته های دیگه هم میان خودشون رو معرفی میکنن! میسیییییییی نوترون یاد بگیر 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ با اوسلام من هم خوروش هستم و ترم یک شهر سازی از اصفهان خوش وقتم از آشنایی با این سایت و امید به آنکه همکاری و همیاری متقابل با یکدیگر داشته باشیم سلاممنم عطر بارونم و دانشجوی ترم سه رشته مرمت خوش اومدين به جمع شهرسازا 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ با اوسلام من هم خوروش هستم و ترم یک شهر سازی از اصفهان خوش وقتم از آشنایی با این سایت و امید به آنکه همکاری و همیاری متقابل با یکدیگر داشته باشیم خوش اومدین سلاممنم عطر بارونم و دانشجوی ترم سه رشته مرمت 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام عرض میکنم خدمت دوستان شهرساز. اومدم اینجا بپرسم یعنی میخاین بگین اینجا فقط مختص شهرسازاست؟؟؟؟:167: عمرانا و عمرانای پزشکی نمیتونن بیان 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام عرض میکنم خدمت دوستان شهرساز.اومدم اینجا بپرسم یعنی میخاین بگین اینجا فقط مختص شهرسازاست؟؟؟؟:167: عمرانا و عمرانای پزشکی نمیتونن بیان نه ما مهمان نواز بیدیم.....اما خوب تو این تالار یه کوچولو شهرسازا مقدمترن 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام عرض میکنم خدمت دوستان شهرساز.اومدم اینجا بپرسم یعنی میخاین بگین اینجا فقط مختص شهرسازاست؟؟؟؟:167: عمرانا و عمرانای پزشکی نمیتونن بیان خوش اومدي يعني الان ميخواي خودترو به عنوان يه شهرساز معرفي كني كه از عمران بريده؟ 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام عرض میکنم خدمت دوستان شهرساز.اومدم اینجا بپرسم یعنی میخاین بگین اینجا فقط مختص شهرسازاست؟؟؟؟:167: عمرانا و عمرانای پزشکی نمیتونن بیان شهرسازا چون تو کارشون با خیلی از رشته ها تعامل دارند عادت میکنند که دست دوستی همه رشته ها رو بفشارند.:w73: جوش اومدی دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده