hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ سلام ممنون ،انشاالله همین طور باشه من مریم هستم خوش اومدی مریم جون 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ مریم خیلی خیلی خوش اومدی راجع به اون اشتباه هم اصلا ناراحت نباش چون این چیزا اینجا خیلی عادیه سر آمدش هم سوتیای مبهمی بود تاضه اینجا عاموظش املای ذبان فارصی سد در سد رایگانه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ عاموظش رایگان رو وهید عنجام میده 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ عاموظش رایگان رو وهید عنجام میده ای به روی چشم البطه با حمکاری و کمک شما مدیرای اضیز انجمن 2 لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ سلام ممنون از خوش امد گویی دوستان عزیز و مرصی اض دلداریطون، عصترص امطهان این بلاحا رو صر عادم میاره :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ سلام ممنون از خوش امد گویی دوستان عزیز و مرصی اض دلداریطون، عصترص امطهان این بلاحا رو صر عادم میاره :banel_smiley_52: بابا استعدادتم که زده رو دست ما ولی بالا قیرتا رسم پیشکسوتیو نگه دار یه مدت باید عاموظش ببینی که راه بیوفتی:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
hosein_j09 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان من حسین هستم دانشجوی شهرسازی شوشتر ،در اهواز در روز شنبه 23/8/89 به مناسبت روز شهرساز یک همایش برگزار شد که موضوع آن هم بافت فرسوده و اسکان غیر رسمی بود تو این همایش از دکتر پاکزاد -رفیعیان-ایزدی هم دعوت شده بود که در کنار این اساتید معاون استاندار و شهردار به همراه اساتید شهرسازی و دانشجویان حضور داشتند که گرامی داشت این روز در خوزستان برای اولین بار بود که بعد از این همایش دانشگاه شوشتر هم به همین مناسبت با برگزاری یک سمینار با موضوع مسائل و مشکلات شهرسازی با حضور شهردار و شورای شهر شوشتر و اساتید پا به جمع برگزار کنندگان این روز بزرگ نهاد. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام حسین جان. خوش اومدی به انجمن گزارشی هم از این همایش داری؟ 3 لینک به دیدگاه
hosein_j09 63 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام مرسی، سعی میکنم خلاصه ای از متن همایش رو گیر بیارم و براتون بفرستم. 4 لینک به دیدگاه
shadi1991 123 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گرامی من شادی هستم دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بین الملل قزوین امیدوارم بتونم از مطالب مفیدتون در رابطه با رشتمون استفاده کنم 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گرامی من شادی هستم دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بین الملل قزوین امیدوارم بتونم از مطالب مفیدتون در رابطه با رشتمون استفاده کنم خوش اومدی شادی جون....................:welcome: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گرامی من شادی هستم دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بین الملل قزوین امیدوارم بتونم از مطالب مفیدتون در رابطه با رشتمون استفاده کنم خوش اومدی شادی خانووم:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوستان گرامی من شادی هستم دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بین الملل قزوین امیدوارم بتونم از مطالب مفیدتون در رابطه با رشتمون استفاده کنم سلام شادي جان. به جمع شهرسازاي انجمن خيلي خيلي خوش اومدي:Welcome1: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من مجید ترم 5شهرسازی بجنورد م خوش اومدین دوست عزیز :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلام مجيد جان. به جمع شهرسازاي انجمن خيلي خيلي خوش اومدي:Welcome1: 1 لینک به دیدگاه
leda 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ salam dostan man elahe ya hamon leda daneshjo term1 daneshga honare tehranam va az ozviat dar in sayt kheile khoshhalam 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلام "leda" جان. به جمع شهرسازاي انجمن خيلي خيلي خوش اومدي:Welcome1: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده