رفتن به مطلب

آشنایی با کاربرای مهندسی شهرسازی

ارسال های توصیه شده

Dear Vahid

Thank U in advance buddy :ws2:

Indeed, no matter if your preference is to have my comments in Finglish :ws3:

There is an American expression which says: You can not break the law, but you can bend it:ws21:

No difference with me, I am at your service and I also ought to respect the rules of the environment, I am looking forward to hear from U

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 762
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

Dear Vahid

Thank U in advance buddy :ws2:

Indeed, no matter if your preference is to have my comments in Finglish :ws3:

There is an American expression which says: You can not break the law, but you can bend it:ws21:

No difference with me, I am at your service and I also ought to respect the rules of the environment, I am looking forward to hear from U

:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:

اولا dearخودتی(بچه ها این دیر که مهیار گفت یه جور فحشه؟)

بعدشم شوخی کردم شما تاج سر مایی کلا شهرساز جماعت رو سر معمار جماعت جا داره

اینجا متعلق به خودته هر جور شما حال میکنین حال کنین:ws3::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی ممنون آقای sheikhاز پاسخ کاملتون می خواستم ببینم اگه فوق برنامه ریزی یا دکترا بگیرم می تونم تو تهران یه جای دولتی خوب مثل وزارت مسکن کار کنم یا این دوتا مدرک با لیسانس فرقی نداره و در هر صورت باید پارتی داشته باشم ؟سوال دیگه اینکه چه جوری میتونم با هزینه ی کم cadوgisیاد بگیرم؟وبرای کار فقط این دوتا نرم افزار کافیه؟سوال بعدی یکم فزولیه اگه دوست دارید جواب بدید میخواستم بدونم از پولی که در میارید راضی هستید؟ ببخشید مدرک شما لیسانسه؟با لیسانس میشه یه کار قابل قبول پیدا کرد یا گرفتن فوق اولویت داره برای اینکه میخوام تصمیم بگیرم برای کنکور جدی بخونم یا برم دنبال کار ؟سوال آخر اینکه میشه یکم توضیح بدید تو مشاور دقیقا چه کاری انجام میدید؟خیلی ممنون از راهنماییهاتون موفق باشید:icon_gol::icon_pf (44):

سلام مليحه جان

خواهش ميكنم وظيفم بودكه بگم. به قول يه استادي: طمنا تمنا

ببين براي كار دولتي مدرك نقش كمي داره اما براي گرفتن پست بالاتر بهتره اما آخرش ميشي دكتر...يا دكتر... كه با اين همه سواد و تجربه چون.....اخراج ميشي. ببخشيد نميشه اسمشون رو بيارم شايد راضي نباشن.

براي نرم افزار عزيزم كتاب هر كدومشون رو بگير و فقط تمرين كن. من براي يادگيري cad حتي كتاب هم نخوندم و فقط تجربي ياد گرفتم.جايي هم كه گير داشتم از دوستام ميپرسيدم. براي gis هم فقط براي بخش پيشرفتشيه كلاس ارزون بود كه يكي از دوستام گذاشت من هم رفتم البته معمولا gis پيشرفته توي مشاور بدرد نميخوره.

اگه برنامه ريزي ميخواي كار كني آره. البته اگه از نرم افزارهاي طراحي هم بدوني خوب بهتره. ببين هرچي بيشتر بلد باشي معلومه كه بهتره.

ببين من تهران تنها زندگي ميكنم البته اجاره خونه هم ميدم و همه خرجم رو خودم درميارم. هفته اي 150ساعت هم كار ميكنم. اما براي چيزي تهش نميمون البته زندگي سخت هم نيست.

آره ليسانسم.

ببين عزيزم چون احتمالا اجبار به پول درآوردن نداري حتما جدي براي فوق بخون حتما قبول شو. اما اگه تونستي از الآن برو سر كارتوي مشاور البته پاره وقت كه بتوني درس بخوني. حالا ترم 5 هستي تا كنكور وقت داري. اما زمان كنكور فقط درس بخون زيادتا مثلمن نشي كه پس از سه سال كه از فارق التحصيليم ميگذره حتي نشده امتحان فوق بدم.:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

توي مشاور اوپراتوري gis ميكنم، گزارش مينويسم، تحليل ميكنم، سازمان فضايي ميزنم، طرح ميزنم، نامه مينويسم، جلسه ميرم و............... حتي اگه نياز ماليداشته باشم حتي برداشت كالبدي و ميداني هم ميكنم حتي براي بار ترافيكي ماشين هم ميشمرم تازه برا خودم چايي هم ميريزم.اما فقط ناز كسي رو نميكشم و اگه كسي زور بگه ميزم تو پرش حتي اگه رئيس باشه.

همه ببخشيد اينجا اينارو نوشتم.:icon_pf (34): چون مليحه پرسيد اينجا گفتم. حالا نبايد ميگفتم؟؟؟ به هرحال پادرميوني كنيد ابوذر دعوام نكنه:ws2:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اتفاقا من یکی که خیلی دوس ارم بذونم بیرون چه خبره فک نمیکنم بقی هم غیر از این بخوان به هر حال ابوذرم با خودم بابا نا سلامتی اولین دوست من تو انجمن بود

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

مهدی هستم، مهندسی شهرسازی میخونم در مقطع کارشناسی دانشگاه هنر اصفهان .

خوش اومدی آقا مهدی :a030:

ایشالا که بتونیم همکاری بیشتری رو با هم داشته باشیم :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام

سلام به روی ماهت

خیلی خیلی خوش اومدی من به سهم خودم و البته از طرف بچه های انجمن برات آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم بتونیم اینجا از اطلاعاتت نهایت استفاده رو ببریم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

اول به همه دوستان که تازه اومدند خوش آمد میگم!!!مهدی هم که رفیق خودمه!!!خوش اومدی داداش!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام مليحه جان

همه ببخشيد اينجا اينارو نوشتم.:icon_pf (34): چون مليحه پرسيد اينجا گفتم. حالا نبايد ميگفتم؟؟؟ به هرحال پادرميوني كنيد ابوذر دعوام نكنه:ws2:

واقعا ازتون ممنونم چون تا قبل از اینکه بیام نواندیشان کسی رو پیدا نکرده بودم که سرکار بره و من بتونم سوالاتم رو ازش بپرسم و انقدر خوب جواب بگیرم:w16: فکر میکنم دیگران هم استفاده کردن به هر حال ببخشید اگه به خاطر من اقای ابوذرشمارو دعوا میکنه:167:

انشاالله که تو کار و زندگیتون موفق باشید :icon_pf (44): :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام بر تموم شهر سازای اینده و الان راستی از بچهای خاوران کسی نی؟

:167::ws3:

بچها روز 5شنبه یه همایشی برای رزو شهرساز برگزار کردیم که همه انگشت به دهن موندن خبراش نرسیده :banel_smiley_4:

چرا یکی از بچه ها از خاورانه . mohandese shahrsaz :ws37:

خبر این برنامه تون رو هم داده بوده اما .....دست ما کوتاه و ....

لینک به دیدگاه
سلام به همه شهرسازای عزیز

منم دانشجوی دانشگاه شیرازم

خوشحالم که در جمع شهرسازای گل حاظرم:ws2:

خيلي خوش آمدي عزيز

موفق باشي جانم

:welcome:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

مرسی از همه دوستان:icon_gol:

ببخشید من یه اشتباه خیلی زشت کردم :icon_pf (34):