vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 دی، 2010 سلام احمد هستمدانشجوی ارشد طراحی شهری تهران خوش اومدی احود جان ایشالا بتونیم از معلوماتت استفاده کنیم 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 30 دی، 2010 سلام بهارم ترم 7 شهرسازی اصفهان سلام عزيزانغالبا به من ميگن "شيخ". اگه دوست داشتين ميتونين "شيخ" صدام كنين. شهريور 86 از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران فارق شدم البته كارشناسي. منم به شیخ و بهار عزیز خوش امد میگم ایشالا که بتونیم از حضورتون نهایت استفاده رو ببریم 2
مهديه 13 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 سلام به همهي شهرسازاي گل دنيا، منم مهديه ،دانشجوي ترم 3 شهرسازي، در مورد روز شهرساز تو دانشكده ايده بديد . 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 بهمن، 2010 سلام بجه هادانشجوی ترم آخر رشته برنامه ریزی شهری هستم. رشته ای که همپای شهرسازیه اما هیشکی قدرشو نمیدونه و هنوز تو گروه جغرافیا گیر کرده.مارو بکشین بیرون سلام. فرخ دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت مدرس سلام احمد هستمدانشجوی ارشد طراحی شهری تهران سلام بهارم ترم 7 شهرسازی اصفهان سلام عزيزانغالبا به من ميگن "شيخ". اگه دوست داشتين ميتونين "شيخ" صدام كنين. شهريور 86 از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران فارق شدم البته كارشناسي. سلام به همهي شهرسازاي گل دنيا، منم مهديه ،دانشجوي ترم 3 شهرسازي، در مورد روز شهرساز تو دانشكده ايده بديد . :Welcome1: منم به همه ی بچه های جدید خوش آمد میگم. ایشالا بتونیم از معلومات همدیگه استفاده کنیم.
bpcom 10070 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 سلام به همه شهر سازان کوشا و پر انرژی من مهرداد هستم دانشجوی ترم 3 به روایتی 4 کارشناسی شهرسازی از دانشگاه آزاد قزوین همه بر و بچ شهر ساز رو هم دوست دارم علاقه زیادی هم به این رشته دارم 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2010 خوش اومدی آقا مهرداد حالا چطوری 3 به روایتی 4 ؟ یعنی 3.5 ؟ 1
bpcom 10070 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 از لحاظ ترمی دانشگاهی 3 هستم ولی واحد تطبیقی داشتم از لحاظ واحدی ترم 4 محسوب میشم من فوق دیپلم کامپیوتر هم دارم ولی چون به شهرسازی علاقمند شدم دوباره اومدم کنکور دادم 3
hodaa 5488 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 سلام به همه شهر سازان کوشا و پر انرژی من مهرداد هستم دانشجوی ترم 3 به روایتی 4 کارشناسی شهرسازی از دانشگاه آزاد قزوین همه بر و بچ شهر ساز رو هم دوست دارم علاقه زیادی هم به این رشته دارم خیلی خوش اومدی مهرداد جان
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 بهمن، 2010 سلام به همه شهر سازان کوشا و پر انرژی من مهرداد هستم دانشجوی ترم 3 به روایتی 4 کارشناسی شهرسازی از دانشگاه آزاد قزوین همه بر و بچ شهر ساز رو هم دوست دارم علاقه زیادی هم به این رشته دارم امدی ..........خوش آمدی!:flowerysmile: بچه های قزوین دارن زیاد میشنا! مهرداد یه فری بزنی کلی از هم دانشگاهیاتو اینجا پیدا میکنی!
bpcom 10070 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. خوش اومدی سمیرا خانوووم راستی چرا فارسی نمینویسی !!!!
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2010 خوش اومدی سمیرا خانوم. ایشالا بتونیم همکاری خوبی هم تو انجمن با هم داشته باشیم
SH E I KH 18713 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. :welcome: :Welcome1:
dashjavad_shahrsazi 24 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavar taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam 3
dashjavad_shahrsazi 24 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavaran taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam
hodaa 5488 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavar taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam خوش اومدین:icon_gol: 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavar taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam :welcome: دوستان عزیز خوش اومدین.:icon_gol: ممنون میشمم فارسی تایپ کنید. 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 منم به جوادو سمیرا خوش آمد میگم و امید وارم بتونیم از حضورشون استفاده کنیم
dashjavad_shahrsazi 24 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 قربون همه شما من فردا کنفرانس دارم در رابطه با مدیریت شهری مطلب خوبی هم پیدا نکردم چه کارکنم حالا
ارسال های توصیه شده