vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام احمد هستمدانشجوی ارشد طراحی شهری تهران خوش اومدی احود جان ایشالا بتونیم از معلوماتت استفاده کنیم 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام بهارم ترم 7 شهرسازی اصفهان سلام عزيزانغالبا به من ميگن "شيخ". اگه دوست داشتين ميتونين "شيخ" صدام كنين. شهريور 86 از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران فارق شدم البته كارشناسي. منم به شیخ و بهار عزیز خوش امد میگم ایشالا که بتونیم از حضورتون نهایت استفاده رو ببریم 2 لینک به دیدگاه
مهديه 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همهي شهرسازاي گل دنيا، منم مهديه ،دانشجوي ترم 3 شهرسازي، در مورد روز شهرساز تو دانشكده ايده بديد . 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۸۹ سلام بجه هادانشجوی ترم آخر رشته برنامه ریزی شهری هستم. رشته ای که همپای شهرسازیه اما هیشکی قدرشو نمیدونه و هنوز تو گروه جغرافیا گیر کرده.مارو بکشین بیرون سلام. فرخ دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت مدرس سلام احمد هستمدانشجوی ارشد طراحی شهری تهران سلام بهارم ترم 7 شهرسازی اصفهان سلام عزيزانغالبا به من ميگن "شيخ". اگه دوست داشتين ميتونين "شيخ" صدام كنين. شهريور 86 از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران فارق شدم البته كارشناسي. سلام به همهي شهرسازاي گل دنيا، منم مهديه ،دانشجوي ترم 3 شهرسازي، در مورد روز شهرساز تو دانشكده ايده بديد . :Welcome1: منم به همه ی بچه های جدید خوش آمد میگم. ایشالا بتونیم از معلومات همدیگه استفاده کنیم. لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه شهر سازان کوشا و پر انرژی من مهرداد هستم دانشجوی ترم 3 به روایتی 4 کارشناسی شهرسازی از دانشگاه آزاد قزوین همه بر و بچ شهر ساز رو هم دوست دارم علاقه زیادی هم به این رشته دارم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ خوش اومدی آقا مهرداد حالا چطوری 3 به روایتی 4 ؟ یعنی 3.5 ؟ 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ از لحاظ ترمی دانشگاهی 3 هستم ولی واحد تطبیقی داشتم از لحاظ واحدی ترم 4 محسوب میشم من فوق دیپلم کامپیوتر هم دارم ولی چون به شهرسازی علاقمند شدم دوباره اومدم کنکور دادم 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه شهر سازان کوشا و پر انرژی من مهرداد هستم دانشجوی ترم 3 به روایتی 4 کارشناسی شهرسازی از دانشگاه آزاد قزوین همه بر و بچ شهر ساز رو هم دوست دارم علاقه زیادی هم به این رشته دارم خیلی خوش اومدی مهرداد جان لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه شهر سازان کوشا و پر انرژی من مهرداد هستم دانشجوی ترم 3 به روایتی 4 کارشناسی شهرسازی از دانشگاه آزاد قزوین همه بر و بچ شهر ساز رو هم دوست دارم علاقه زیادی هم به این رشته دارم امدی ..........خوش آمدی!:flowerysmile: بچه های قزوین دارن زیاد میشنا! مهرداد یه فری بزنی کلی از هم دانشگاهیاتو اینجا پیدا میکنی! لینک به دیدگاه
saminta 347 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. خوش اومدی سمیرا خانوووم راستی چرا فارسی نمینویسی !!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ خوش اومدی سمیرا خانوم. ایشالا بتونیم همکاری خوبی هم تو انجمن با هم داشته باشیم لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. :welcome: :Welcome1: لینک به دیدگاه
dashjavad_shahrsazi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavar taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam 3 لینک به دیدگاه
dashjavad_shahrsazi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavaran taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavar taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam خوش اومدین:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ salam manam samira,daneshjuye terme 7 daneshgahe tehran. salamman javadam terme 3 sharsazi uni khavar taze ozv shodam be manam komak konid rai biyoftam :welcome: دوستان عزیز خوش اومدین.:icon_gol: ممنون میشمم فارسی تایپ کنید. 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ منم به جوادو سمیرا خوش آمد میگم و امید وارم بتونیم از حضورشون استفاده کنیم لینک به دیدگاه
dashjavad_shahrsazi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ قربون همه شما من فردا کنفرانس دارم در رابطه با مدیریت شهری مطلب خوبی هم پیدا نکردم چه کارکنم حالا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده