hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ فوق لیسانس شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری و منطقه ای هستم خوش اومدي امير جان:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ خیلی خیلی خوش اومدی امیر جان به انجمن خودت 6 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ سلام مرجان هستم ترم 2شهرسازی مشهد خوشحال میشم باهم در ارتباط باشیم مرسی سلام عسیسم خوش اومدی اخ جون یه همشهری پیدا کردم 6 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ یه خوش آمد گویی به همه نواندیشایی که به تازگی به سایت اومدن میگم!! 4 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلام بجه ها دانشجوی ترم آخر رشته برنامه ریزی شهری هستم. رشته ای که همپای شهرسازیه اما هیشکی قدرشو نمیدونه و هنوز تو گروه جغرافیا گیر کرده.مارو بکشین بیرون 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلام بجه هادانشجوی ترم آخر رشته برنامه ریزی شهری هستم. رشته ای که همپای شهرسازیه اما هیشکی قدرشو نمیدونه و هنوز تو گروه جغرافیا گیر کرده.مارو بکشین بیرون خوش اومدين :icon_gol: منظورتون كارشناسي ارشد برنامهريزي شهري هست يا كارشناسي جغرافيا شهري؟ 3 لینک به دیدگاه
farrokh_1833 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ سلام. فرخ دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت مدرس 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ سلام. فرخ دانشجوی ترم اول کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تربیت مدرس خیلی خوش اومدی فرخ جان:w66::w66: :w63: 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ :welcome::welcome::welcome::w66::w66::w66: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ سلام آقا فرخ خیلی خوش اومدی به انجمن. ایشالا بتونیم همکاری خوبی رو هم تو این تالار با همدیگه داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ منم سلام میدم به تک ستاره و فرخ عزیز خیلی خیلی خوش اومدین با ستاره موافقم (قدرت برنامه ریزی شهری کرایش جغرافیا) قدرتشون تو اینه که را بیوفتن به هرجا که میرسن بگن ما شهرسازیم و ما شهرسازا رو حرص بدن فرخ جون تو هم خوب کاری کردی اومدی : خوش آومدی 2 لینک به دیدگاه
naderha 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ سلام احمد هستم دانشجوی ارشد طراحی شهری تهران 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ خوش اومدی احمدجان ایشالا بتونیم همکاری خوبی رو تو این انجمن با هم داشته باشیم لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلام احمد هستمدانشجوی ارشد طراحی شهری تهران خوش اومدین به جمع ما :welcome: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۸۹ سلام عزيزان غالبا به من ميگن "شيخ". اگه دوست داشتين ميتونين "شيخ" صدام كنين. شهريور 86 از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران فارق شدم البته كارشناسي. 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام عزيزانغالبا به من ميگن "شيخ". اگه دوست داشتين ميتونين "شيخ" صدام كنين. شهريور 86 از دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران فارق شدم البته كارشناسي. خوش اومدیدی شیخ عزیز 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ به بهار خانوم و شیخ عزیز خوش آمد میگم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده