MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دادا ما یه اصغر تو دانشگامون داریم! دروازه بان تیممونه! الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که اون بچه شاه عبدالعظیم و اونواس! ترک نیست! الان که بازم بیشتر فکر کردم، یادم اومد که اون معماری میخونه!! هیچی دیگه بیشتر فکر نمیکنم! 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ QUOTE[=asghar67;244380]سلام :من اصغر متولد 1367 از آذربایجان غربی شهر سلماس -ترم 4 کارشناسی پیوسته شهرسازی آماده همکاری با دوستان شهرسازان بیکار ایرانی؟؟؟؟؟:ws2: خوش اومدی اصغر جون شهرساز جماعت اگه شهرساز باشه بیکار نمیمونه/معماری نیست که شهرسازیه مینا جون من اینجا میام دوستای خوبمو ببینم چیکار میکنن 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دادا ما یه اصغر تو دانشگامون داریم! دروازه بان تیممونه! الان که بیشتر فکر میکنم یادم میاد که اون بچه شاه عبدالعظیم و اونواس! ترک نیست! الان که بازم بیشتر فکر کردم، یادم اومد که اون معماری میخونه!! هیچی دیگه بیشتر فکر نمیکنم! :ws28::ws28: چه باحال میفکری محمد جان 4 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ يه خوش آمد گويي به تموم بچه هاي جديد انجمن ميگم!!!ايشالله كه به قول دادا وحيد پرچممون رو بالا نگه دارين!!! 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام :من اصغر متولد 1367 از آذربایجان غربی شهر سلماس -ترم 4 کارشناسی پیوسته شهرسازی آماده همکاری با دوستان شهرسازان بیکار ایرانی؟؟؟؟؟:ws2: سلام.خیلی خوش اومدین اصغر آقا:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
bita_sh 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه ی شهرسازان عزیز! بیتا هستم ورودی 87 دانشگاه هنر اصفهان 5 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه ی شهرسازان عزیز!بیتا هستم ورودی 87 دانشگاه هنر اصفهان به سلام بيتا خانوم!!!خيلي خوش اومدي!! ما هم بالاخره يه آشنا يافتيم!!! 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه ی شهرسازان عزیز!بیتا هستم ورودی 87 دانشگاه هنر اصفهان خوش اومدین بیتا جون.......................:welcome: 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه ی شهرسازان عزیز!بیتا هستم ورودی 87 دانشگاه هنر اصفهان سلام بر تو شهرساز ارجمند، منم محمد حسین هستم، ورودی 87 دانشگاه هنر تهران 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه ی شهرسازان عزیز!بیتا هستم ورودی 87 دانشگاه هنر اصفهان سلام بیتا خانوم منم خوش آمد میگم ایشالا که بتونیم از حضورت نهایت استفادرو ببریم 4 لینک به دیدگاه
m_mohavvel 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام منم مریم هستم ترم 4 مهندسی شهرسازی شوشتر 7 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ خوش اومدی مریم جوووون:welcome::w66::w63::Welcome1::w330::w330: 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام منم مریم هستم ترم 4 مهندسی شهرسازی شوشتر خوش اومدی مریم جان فکر کنم شما از اولین ورودی های شوشتر بودین،درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ای بابا هیچکس از آزاد قزوین نیست؟؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام منم مریم هستم ترم 4 مهندسی شهرسازی شوشتر مريم خانوم خيلي خوش اومدي!اميدوارم كه اين انجمن مفيد باشه برات!سوالي هم داشتي در خدمتيم! ای بابا هیچکس از آزاد قزوین نیست؟؟!؟ حميد خودت بايد بري يقشون رو بچسبي بياريشون! 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ سلام منم مریم هستم ترم 4 مهندسی شهرسازی شوشتر خوش اومدین.................:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ سلام منم مریم هستم ترم 4 مهندسی شهرسازی شوشتر سلام مریم خانوم خوش اومدی به انجمن خودت و موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ به همه بچه های تازه وارد خوش آمد میگم. 3 لینک به دیدگاه
amir_ataei 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ فوق لیسانس شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری و منطقه ای هستم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده