نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ از تلفن همراه چه نوع استفاده اي میکنید؟ 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بره تخلیه ی روانی... شماره میگیرم... بعد میزارم در گوشم... یا میگه خاموشه... یا شبکه مشغوله... یا خود یارو مشغوله... یا شماره در شبکه موجود نیست... چنتا بد و بیراه به نظام میگم... تموم میشه میره پی کارش... کلی فشار روانیم کم میشه... مگه استفاده ی دیگه ای هم داره ؟ 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ به ترتیب اولویت: آهنگ گوش می دیم اس ام اس می زنیم زنگ می زنیم! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خو استفاده های زیادی میکنم....:JC_thinking: دوربینش...مخصوصا فیل برداریش....بعععد ام پی تریش....اینترنتش (البته نمیدونم چرا یه مدته قطع شده!:JC_thinking:) ....هراز گاهی هم تبدیل به چت روم میشه!!(اس ام اس بازی در حد مکالمات چن ساعته)...و...... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ گاهي اوقات زنگ گاهي اس ام اس و گاهي آهنگ گوش ميدن ولي در کل مثل سابق دوست ندارم با گوشيم ور برم گاهي اوقات وقتي يه پيغام برام مياد تا چند ساعت اصلا متوجهش نميشم 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ گاهي اوقات زنگ گاهي اس ام اس و گاهي آهنگ گوش ميدن ولي در کل مثل سابق دوست ندارم با گوشيم ور برم گاهي اوقات وقتي يه پيغام برام مياد تا چند ساعت اصلا متوجهش نميشم اره راس میگه...منم تاز گی ها این جوری شدم.... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اس ام اس به تعداد زیاد:45645: زنگ زدن بعضی وقتا هم عکس یا فیلم 4 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ گوش دادن موسیقی اس ام اس در مواقع ضروری زنگ زدن عکس و فیلمبرداری 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اول اینترنت بطور فجیع 2 گیگ در ماه بعد زنگ بعدشم اس ام اسق 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اول اینترنت بطور فجیع 2 گیگ در ماه بعد زنگ بعدشم اس ام اسق 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ آهنگ اس ام اس زنگ میزنم عکس و فیلم تک هم زیاد میزنم 1 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اس ام اس زنگ اس ام اس آهنگ اس ام اس عكس اس ام اس اس اس ... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نه زنگ خور دارم نه کسی که sms بدم شارژ که میکنم تا 1 هفته میبره 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نه زنگ خور دارم نه کسی که sms بدم شارژ که میکنم تا 1 هفته میبره :there: 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ تو خونه : مسیج،زنگ بیرون خونه و مهمونی:مسیج،زنگ،نقش کامپیوتر هم ایفا میکنه(اینترنت،کلیپ...) تو جاده:مسیج ،زنگ،در نقش player هم ظاهر میشه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ از تلفن متنفرم . زنگ.sms:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ فعلا مهم ترین کاربرد : صبحا بیدارم می کنه. البته چون ور میدارم آهنگای رمانتیک برای زنگ صبحش می ذارم، بیشتر ترغیب می شم دوباره بخوابم. 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ تازگیا هیچی فقط تماس میگیرم یه چند وقتیه قات زده باید هارد ریسیت کنم وقت نمیشه 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ به جای ورق یا خودکار میزارم لای کتابایی که دارم میخونم... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده