نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ [/QU به نظر من طرز حرف زدن اولین ملاک زیبایی یک ادم و بعد چیزهای دیگه 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ [/QU به نظر من طرز حرف زدن اولین ملاک زیبایی یک ادم و بعد چیزهای دیگه واسه من چونه :w58::w58::w58::w58::w58: چرا ملت اینطوری شدن ؟ یعنی دیگه از حرف زدن و "چونه" چیز مهم تری نیست ؟ سوال گفته : در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ زیبایی حتما باید ظاهری باشه ؟ تا این حد آدم ظاهر بین ؟ عجیب نیست طلاق اینقدر زیاده... ملاک ها داغون شدن... 4 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ :w58::w58::w58::w58::w58: چرا ملت اینطوری شدن ؟ یعنی دیگه از حرف زدن و "چونه" چیز مهم تری نیست ؟ سوال گفته : در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ زیبایی حتما باید ظاهری باشه ؟ تا این حد آدم ظاهر بین ؟ عجیب نیست طلاق اینقدر زیاده... ملاک ها داغون شدن... زيبايي لزوما ظاهري نيست شما و دوستان هر نوع از زيبايي رو كه مي بينيد و فكر ميكنيد منظورم همونه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ زيبايي لزوما ظاهري نيست شما و دوستان هر نوع از زيبايي رو كه مي بينيد و فكر ميكنيد منظورم همونه بنده هم همین رو گفتم که... نخوندی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ بنده هم همین رو گفتم که... نخوندی ؟ حالا ملاكتو بگو وگرنه ميام سيبيلاتو ميكنما 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب واسه من چونه مهمه دیگه ! زن کسی که چونه شو دوست نداشته باشم نمیشم و از کسی هم که چونه شو دوست داشته باشم جدا نمی شم ،اون معشوق خاک بر سرمم به خاطر چونش خیلی دوسش داشتم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ حالا ملاكتو بگو وگرنه ميام سيبيلاتو ميكنما منطق و عقل و شعور تحصیلات رفتار زیبایی های ظاهری مال من اینا بید... 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب واسه من چونه مهمه دیگه !زن کسی که چونه شو دوست نداشته باشم نمیشم و از کسی هم که چونه شو دوست داشته باشم جدا نمی شم ،اون معشوق خاک بر سرمم به خاطر چونش خیلی دوسش داشتم eeeeeeee جان 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خب واسه من چونه مهمه دیگه !زن کسی که چونه شو دوست نداشته باشم نمیشم و از کسی هم که چونه شو دوست داشته باشم جدا نمی شم ،اون معشوق خاک بر سرمم به خاطر چونش خیلی دوسش داشتم :w58::w58: . . . . . :shame: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ اخلاق زیبا! به نظرم خلق خوب از همه چی مهم تره! 4 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ منطق و عقل و شعور تحصیلات رفتار زیبایی های ظاهری مال من اینا بید... :w16: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ 1-چونه 2-اخلاق 3-ایمان 4-خانواده 5-اهل کار بودن 6-مهربونی ... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ 1-چونه2-اخلاق 3-ایمان 4-خانواده 5-اهل کار بودن 6-مهربونی ... خیلی باحالی... این یه قلم رو به هیچ وجه جا نمیندازی ها... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ برای من زیبایی اخلاقش و زیبایی افکارش و زیبایی نگاهش مهمه! 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من اولینش چشمه.. آخه اولین چیزیه که باهاش ارتباط برقرار میشه. 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ در زیبایی یک آدم اولین ملاک چیه ؟ صداقتش....حتی بگو یه خالی بندی ریز.....اصلا قابل قبول نیس.... افکارش، مهم اینکه افکارش زیبا باشه، حتما نباید مثه من باشه!!!:girl_yes2:(این خودش جزئیات داره ها!!!) بعدش....رفتارشه....رفتار جلف به هیچ وجه برام قابل تحمل نیس.... . . . . مدل ابراز علاقه شم مهمه... . . . از نظر ظاهری هم ....صداش برام خیلی مهمه.... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خيلي چيزا... ولي بنظرم اوليش انسانيت و عقله 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده