tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید؟!!!!!! من که نفهمیدم این مقاله طنز بود یا جدی؟!!!!! دکترای فلسفه مملکت!!!!:jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ آشپزخانهي «اُپن» نماد روسپیگری معماری مدرن است. 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ پس در مورد انگشتر عقیق در انگشت کردن که انگشت در سوراخ انگشتر وارد میشود چه کنیم ........و صد البته لذت حاصل از ان...........راستی هنگامی که انگشتر در دست میکنیم فاعل کیست؟..............مفعول کیست؟..............در مورد پوشیدن جوراب چطور؟...........یا همین عمل بنزین زدن را در نظر بگیرید که چقدر تحریک کننده است.............یک لوله ای را در عقب اتومبیل فرو میکنند و بیست لیتر یا بیشتر بنزین از ان میاید..............اینها همه س..ک..س ی هستن ..................احتمالا این اقا با دیدین اینها به ارگاسم میرسند.............خوش به حالشان حالا زمان قدیم که کلی گوسفند و بز و سگ و گربه و مرغ و خروسو خر و اسب و گاو تو ملا عام میپریدن رو هم اینها س..ک..س..ی نبود؟ اصلا کشاورزی که با لذت بیل را در شکاف خاک فرو میکند و دانه ای در زیر خاک میکارد.......و آب روی ان میریزد ......... خدایا کمک کن..........خدایا خودت نجاتمون بده:ws21: 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ پس در مورد انگشتر عقیق در انگشت کردن که انگشت در سوراخ انگشتر وارد میشود چه کنیم ........و صد البته لذت حاصل از ان...........راستی هنگامی که انگشتر در دست میکنیم فاعل کیست؟..............مفعول کیست؟..............در مورد پوشیدن جوراب چطور؟...........یا همین عمل بنزین زدن را در نظر بگیرید که چقدر تحریک کننده است.............یک لوله ای را در عقب اتومبیل فرو میکنند و بیست لیتر یا بیشتر بنزین از ان میاید..............اینها همه س..ک..س ی هستن ..................احتمالا این اقا با دیدین اینها به ارگاسم میرسند.............خوش به حالشان حالا زمان قدیم که کلی گوسفند و بز و سگ و گربه و مرغ و خروسو خر و اسب و گاو تو ملا عام میپریدن رو هم اینها س..ک..س..ی نبود؟ اصلا کشاورزی که با لذت بیل را در شکاف خاک فرو میکند و دانه ای در زیر خاک میکارد.......و آب روی ان میریزد ......... خدایا کمک کن..........خدایا خودت نجاتمون بده:ws21: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید؟!!!!!! من که نفهمیدم این مقاله طنز بود یا جدی؟!!!!! دکترای فلسفه مملکت!!!!:jawdrop: جدی با درون مایه طنز!!!! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من میگم چرا وقتی گوشم میخاره وانگشتمو ای بابا جمع کن اقا من کلا به انحراف کشیده شدم 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من فکر می کنم این یارو نویسندهه خودش آدم ....بوده که با این چیزا تحریک میشه فکر کرده همه مثل خودشن ! یکی نیست بگه آخه احمق تو که مقاله می نویسی قبلش برو یکم تحقیق کن . یعنی همه ی برج سازای دنیا انقدر علاف و هیز و خاک بر سر بودن که واسه دیدن اتاق خواب مردم انقدر به خودشون زحمت دادن؟.........یارو روانیه !!!!!!!!!برجم می بینه تحریک میشه!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چه بانمک بود این مقاله !!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ با خوندن چنین مطالبی از همه چیز ناامید میشم.آخه با وجود چنین کسایی که خودشونو دکتر!!!!هم میدونن چطور میشه به آینده این مملکت امیدوار بود. 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ پس در مورد انگشتر عقیق در انگشت کردن که انگشت در سوراخ انگشتر وارد میشود چه کنیم ........و صد البته لذت حاصل از ان...........راستی هنگامی که انگشتر در دست میکنیم فاعل کیست؟..............مفعول کیست؟..............در مورد پوشیدن جوراب چطور؟...........یا همین عمل بنزین زدن را در نظر بگیرید که چقدر تحریک کننده است.............یک لوله ای را در عقب اتومبیل فرو میکنند و بیست لیتر یا بیشتر بنزین از ان میاید..............اینها همه س..ک..س ی هستن ..................احتمالا این اقا با دیدین اینها به ارگاسم میرسند.............خوش به حالشان حالا زمان قدیم که کلی گوسفند و بز و سگ و گربه و مرغ و خروسو خر و اسب و گاو تو ملا عام میپریدن رو هم اینها س..ک..س..ی نبود؟ اصلا کشاورزی که با لذت بیل را در شکاف خاک فرو میکند و دانه ای در زیر خاک میکارد.......و آب روی ان میریزد ......... خدایا کمک کن..........خدایا خودت نجاتمون بده:ws21: .. . از قدیم گفتن که هروخت چیزی رو از بچه دریغ کنی بچه به اون چیز حریص تر میشه چریان این برادران ولایی هم همینه....بیچاره ها اونقد از شون دریع شده که حالا با دیدن هر سوراخی حالی به حولی میشن ....یادش بخیر یه رفیق بشیجی داشتیم از تو اخبار سیمای عزت هم صحنه میکشید بیرون....(بخدا راست میگما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) . . . 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ نميدونم چرا به رشته شهرسازي علاقه پيدا کردم!! آقا چجوري ميشه تغيير رشته داد؟؟ :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ نميدونم چرا به رشته شهرسازي علاقه پيدا کردم!! آقا چجوري ميشه تغيير رشته داد؟؟ :jawdrop: رشته خودت هم بد نیستا.ساخت و تولید.خوش به حالتون 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ رشته خودت هم بد نیستا.ساخت و تولید.خوش به حالتون يعني رشته ما هم.... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ يعني رشته ما هم.... بله دادا.من که هر چی بیشتر بهش فکر میکنم بیشتر بهتون حسودیم میشه. اما ما چی بگیم.برق و مخابرات.همه چیز مجازیه.به قول یه بنده خدایی زنای ذهنی. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ نميدونم چرا به رشته شهرسازي علاقه پيدا کردم!! آقا چجوري ميشه تغيير رشته داد؟؟ :jawdrop: اگه قدرت تجسمت مثل نویسندهه بالاس بیا شهرسازی چون من تا حالا متوجه این چیزا تو شهر نشده بودم،اگر تصوراتت ضعیفه همون رشته ی خودت بهتره 2 لینک به دیدگاه
R A H A 641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ جیبهای سکسشوال جیبهایی که در ان پول دخول کرده و لذت کافی برده شده خانه هایی در بالای همه دارند اندرونی بیرونی فراوان همه چیز برای انها خصوصی محفوظ است خانه خصوصی استخر خصوصی هواپیمای خصوصی ....الاماشاالله اما جیبهایی که در ان پول دخول ننموده همه وهمه در یک اتاق 12 متری کنار هم مجبورند بخوابند هیچ چیز هیچ چیز در انجا پوشیده محفوظ نیست توالت حمام اشپز خانه اتاق خواب همه در گوشه ای اپن نیمه اپن طراحی شده این است معماری شهرسازی و زندگی سکسشوال 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ آخی یادش بخیر چقدر خندیدیم سر این 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ آخی یادش بخیرچقدر خندیدیم سر این آخیش؟؟؟؟؟ حالا زیرخاکی آپ میکنی؟؟ بیا بریم همه تاپیک های زیرخاکی رو آپ کنیم پایه ای؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ نميدونم چرا به رشته شهرسازي علاقه پيدا کردم!! آقا چجوري ميشه تغيير رشته داد؟؟ :jawdrop: شیطون بودما... :4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ شیطون بودما... :4chsmu1: میخوای بیای شهرسازی که چی بشه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده