شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ دروخ نگومن امشب نماز شبم خوندم......هیلاری جان شاهده سهیل امروز رفتی نماز جمعه؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (44): سلام تورک چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تقدیم به شادی چخد رمانتیک!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل امروز رفتی نماز جمعه؟ بله تازه خطبه های حاج آقا (ماچنا فدا)شبستری رو هم گوش کردم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چخد رمانتیک!!!!!!!! اواتارت سهیلو کشت 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بله تازه خطبه های حاج آقا (ماچنا فدا)شبستری رو هم گوش کردم کنار دکتر بودی تو نه؟محمود جون 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ کنار دکتر بودی تو نه؟محمود جون شمپت من تبریزم اینجا به خدا نزدیکتریم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اواتارت سهیلو کشت این همون سایلاره که گفتم داره یه هیرو دیگرو مثه کدو قاچ میزنه میدونی چجوری بقیه هیروها رو میکشت؟؟؟؟؟؟ و برای بدست آوردن قدرتشون چیکار میکرد؟؟؟؟؟؟؟ جمجمشون رو باز میکرد و مغزشون رو میخورد!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ شمپت من تبریزم اینجا به خدا نزدیکتریم این شمپت الان فحش بود اگر بود بگو برات گزارش تخلف رد کنم:167: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ این همون سایلاره که گفتمداره یه هیرو دیگرو مثه کدو قاچ میزنه میدونی چجوری بقیه هیروها رو میکشت؟؟؟؟؟؟ و برای بدست آوردن قدرتشون چیکار میکرد؟؟؟؟؟؟؟ جمجمشون رو باز میکرد و مغزشون رو میخورد!!!!!!!! :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ این شمپت الان فحش بود اگر بود بگو برات گزارش تخلف رد کنم:167: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام. اسپمتو بکن صفا پیدا کنی!!!!!!! معلوم نی دفعه بعد کی باشه رگ اسپمم بیدار بشه ها!!!!!!!!!!! :banel_smiley_4: انخد دوس دارم وختی جمجمه خالی رو نشون میده!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل دارد اسپمر می شود:ws28: نقل قول از پستای تو اسپم میشه دیگه:eyepopping: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل دارد اسپمر می شود:ws28: سهیل اسپمر بوده و خواهد بود لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل دارد اسپمر می شود:ws28: اینا جوجه اسپمرن شاهین جون مونده حالا............ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ این شمپت الان فحش بود اگر بود بگو برات گزارش تخلف رد کنم:167: خودم الان واسش اخطار رد میکنم!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده