سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خب الان چرا نداریمالان که تو دنیا دموکراسی هستش تو ساست؟ تو اقتصاد؟ تو.... خب مگه نداریم مگه تو اوکراین تو همین امریکا خانوم کلینتون خانوم نانسی نمی دونم چی شهرتش یادم رفت مگه تو فرانسه تو المان انجلا مرکل تو کره جنوبی یه مدت تو خود ترکیه زمانی که لائیکها قدرتو تو دست داشتن تو فلیپین خانوما گاندی و همین الانم سونیا گاندی تو هند بازم یادم بیا می گم همه اینا همه شون تو حد رئیس جمهور نخست وزیر -وزیر صدر اعظم دارن فعالیت می کنن حالا از تعداد خانومایی که تو سطح مدیر یه شرکت رئیس ایالتی کمیسر وغیره فعالیت می کنن چشم پوشی می کنیم این موج شروع شده تو کشورهای توسعه یافته و روزبروز هم بیشتر میشه امثال ماها (چهزنش چه مردش ) اگه با این تفکر مخالفت کنیم تنها خودمونو عقب انداختیم یا همین تو کشور خود ما تو این چن سال بخصوص این یه سال زنان مگه هم دوش مردا حتی بعضی مواقع جلوتر از اونا نبودن و هزینه های خیلی خیلی سنگین ندادن ؟ شاید این حرفا رو که بزنم پیش خودت به همسری که قراره تو اینده برا خودت انختاب کنی فکر می کنی و میگی فلان و بهمان ولی یادت باشه ما داریم در مورد یه مسئله کلان حرف میزنیم نه مساله شخصی و سلیقه ای مسایل و منافع کلان دنیا میگه زن هم باید مثل مرد تو تموم عرصه ها باشه حتی اگه خود زنا نخوان باید اونارو با روشهای مختلف ترغیب کرد و این تفکر درست برعکس تفکر رایج تو کشور ماست که تلاش هرچه بیشتر میکنه تا زنانو رو به سمت گوشه خونه ها و صندوق خونه ها هدایت کنه اگر خداي نكرده دشمن به ايران عزيز ما \ حمله كند \ اينكه اسلحه برمي دارد وتودهن دشمن ميزند............معلومست ..............خواستم بگويم چرا دخترها \ سربازي نمي روند :w00: اين تبعيض يا مساوات است تو دختر حاله بیتابی ؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تو دختر حاله بیتابی ؟ نه دختر عمه :ws2:......... من ليلايم دختر عموي سارايم لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ چرا اكثريت سران وروساء ومسئولين طراز اول كشورهاي دنيا ..........مرد هستند ؟ آنگلا مرکل....رئیس جمهور اکراین....کاندولیزا رایس....خانوم کلینتون و خیلیای دیگه... این بحران جهانی نیست....بحران ایدئولوژیست های تو ایرانه عزیز جان! لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آنگلا مرکل....رئیس جمهور اکراین....کاندولیزا رایس....خانوم کلینتون و خیلیای دیگه...این بحران جهانی نیست....بحران ایدئولوژیست های تو ایرانه عزیز جان! اين 2......يا 3 يا 4نفرخانم درمقابل اينهمه مرد در اين جهان رياست :icon_pf (34): ...............مثل اينكه درس آمار شما :ws2: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اگر خداي نكرده دشمن به ايران عزيز ما \ حمله كند \ اينكه اسلحه برمي دارد وتودهن دشمن ميزند............معلومست ..............خواستم بگويم چرا دخترها \ سربازي نمي روند :w00: اين تبعيض يا مساوات است اونجا که زایمان بر عهده ی زنه چرا دم از تساوی نمیزنی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نه دختر عمه :ws2:.........من ليلايم دختر عموي سارايم لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اونجا که زایمان بر عهده ی زنه چرا دم از تساوی نمیزنی اين طبيعت زن است .......... پس زن ومرد از نظر تكويني وخلقت با هم تفاوت دارند ونميشود انكارش كرد واين يك حكمتي در كار است پس نتيجه اين تفاوت درساختار جسمي وروحي زن با مرد بايد تفاوت در وظايف .كارهاي اجتماعي وسياسي واقتصادي باشد ( نه تبعيض)........به دنبال داشته باشد وعدالت همين است كه هرچي در جاي خودش زيبا است لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نه دختر عمه :ws2:.........من ليلايم دختر عموي سارايم بی تربیت :w00: بازکه تو اشنا زدی..............................................> لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بی تربیت :w00:بازکه تو اشنا زدی..............................................> اتفاقاً تربيت خانم ؛ عمه من است :w410: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تعصب خیلی چیز بدیه ! حقیقت رو نابود میکنه !:smiley (18): و نتیجه گیری رو غیر ممکن !!:smiley (18)::mornincoffee::45645: 1 لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تعصب خیلی چیز بدیه ! حقیقت رو نابود میکنه !:smiley (18): و نتیجه گیری رو غیر ممکن !!:smiley (18)::mornincoffee::45645: اگر كسي به حقيقت تعصب داشته باشد ..........چطور؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اين 2......يا 3 يا 4نفرخانم درمقابل اينهمه مرد در اين جهان رياست :icon_pf (34):...............مثل اينكه درس آمار شما :ws2: زیادن...من حضور ذهن ندارم...ولی اگه بخوای برات پیدا می کنم... ولی شاید یکی از علل این عدم برابری،برداشت نادرست از توانایی های خانوماست! این برداشت غلط هم منحصراً مال ایران و اسلام نیست...از گزشته بوده... ولی تو همین ایرانمون،یه زمانی پادشاهامون زن بودن! اگر كسي به حقيقت تعصب داشته باشد ..........چطور؟ مرز درستی و حقانیت رو چی و چه کسی تعیین میکنه؟ هنوز هم مسائل حقوقی هستن که هیچکس نتونسته مرز حق رو تعیین کنه...پس حقانیت بسته به شرایط اجتماعی و سطح فرهنگی هر جامعه و چند پارامتر دیگه سنجش میشه... در کل،تعصب نوعی ضعف به حساب میاد،چون میشه ازش علیه آدم استفاده کرد! لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ ساکت باش شمپت کلتو میکنم:w00: دونرو کوفتت میکنم:w00: بیا از تاپیک سهیل بیرون الان میاد داد و بیداد میکنه حوصلشو ندارم:w00: از تو بعنوان یه مرد شمالی انتظار نداشتیم:w00: خب چیه مگه من گفتم زنا کارای با لطافتو بیتر انجام میدن!!!!!!!! گلیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه میکنیم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خب چیه مگه من گفتم زنا کارای با لطافتو بیتر انجام میدن!!!!!!!! گلیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه میکنیم گیله نکن من طاقا اشکای ترو ندارم(:jawdrop:) 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ گیله نکن من طاقا اشکای ترو ندارم(:jawdrop:) (تا ایلیا نی ازین شکلکه استفاده کنم) تو جیگری!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ (تا ایلیا نی ازین شکلکه استفاده کنم) تو جیگری!!!!!!!!! تو تک ستاره ی شمپتایی 1 لینک به دیدگاه
نسیم ن 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلامتساوی حقوق زن و مرد بر مبنای استفاده برابر از پارامتر های اجتماعی مقبول همه هست و کاملا درسته! ولی آیا زن و مرد واقعا برابر همند؟ توانایی هاشون با هم هم ترازه؟:ws3: بحث میکنیم بله تمام توانایی هاشون هم ترازه و از نظر من هیچ تفاوتی بین یه زن و مرد بالغ نیست توی جامعه هم باید حقوقی برابر داشته باشن که متاسفانه اینطور نیست مخصوصا کشور اسلامی ما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده