رفتن به مطلب

تبریک میگم...

zzahra

ارسال های توصیه شده

حتما برای شماهم پیش اومده،چون خیلی همه گیر شده این بی فرهنگیا وپست تر شدن هرچه بیشترِ مردمی که روزی افتخار میکردن از این که (ایرانی) هستن...!

الان باید برامون خیلی عادی شده باشه اگه میبینیم پیرمردی توی پیاده رو آب دهنشو خالی میکنه...!

اگه مادری جلو چشم بچش آشغال پفکو پرت میکنه و با همدیگه،خوشحال و خندون رد میشن...

اگه ساعت 12شب تو لین سرعت،2 تا چراغ نور بالا زده رو میبینیم که داره خیابونو برعکس میاد بالا...

اگه تو تاکسی یا هر محیط بسته ای مردی هست که با خیال راحت داره سیگارشو میکشه...

اگه کنار خیابون دختری منتظر تاکسیه،اما هنوز 9 شب نشده،یه ماشینایی دوروبرش میپلکن

اگه خیلی بیتفاوت از کنار پسری رد میشیم که چشاش گود افتاده،نای بلند شدن نداره،و بی حرکت،به نقطه ای خیرست!

اگه سر چهارراه برای بار دوم پسری رو می بینیم که میگه ((من تازه از زندان آزاد شدم،پول ندارم برم خونه))!(البته با این جمله ی من که((ا! آقا من دیروزم از اینجا ردشدم همینو گفتینا!)) سرشو انداخت پایین و رفت...!و من نمیدونستم باید خوشحال باشم از زرنگی خودم...! یا متاسف باشم برای خودم و این پسر و آقایان!...)

اگه میریم یه پمپ بنزین نا آشنا و غریبه، طرف میگیه پرش کردم،بعد،وقتی یه ربع دور شدی،میبینی بنزینتم نصف شد!

اگه لامپ سوخته میخری بعد دیگه مغازه دار پس نمیگیره

اگه

اگه....

و من امروز یه چیز جدید دیدم! دختری که به خاطر 150 تومن کرایه ی اتوبوس،تا در عقب زده شد پیاده شد و دوید...! و راننده افتاد دنبالش!دختره بدو،راننده بدو...!

فکر کنم اینم تا چند وقت دیگه عادی بشه. مثل موارد بالا!

تبریک میگم که یه مورد دیگه هم به بی فرهنگیامون اضافه شده...!:ws37:

• Like 12
لینک به دیدگاه

خب مقام و میز و صندلی چی

یه نیگا به دور و برمون بندازیم الان چه کسانی رو اونا نشستن

واقعا لیاقتشو دارن ؟

گاهی وختا فکر می کنم عقده ای ها رو گشتن و گلچین کردن و گذاشتنشون واسه مسند

• Like 11
لینک به دیدگاه

فرهنگمون خیلی فجیع شده ...

و اون نهاد های که باید فرهنگ سازی کنند یا ضعیف اند (سینما ، تلوزیون ، نشریات .....) یا اصلا فرهنگ سازی منفی میکنند .(مثل کیهان رزالت ..سیمای عزت ....)

• Like 7
لینک به دیدگاه

تا وقتی دروغ باشه همینه

چه انتظاری دارید وقتی سر پنجاه تومن با راننده تاکسی دعوای عصر حجری میکنیم ولی با عوض کردن طلا و مخلفات 200 تومن ضرر میکنیم و عین خیالمون نیس

هر دو اشتباهه ولی ما دروغ های دیگرونو میبینیم فقط نه مال خودمونو

• Like 7
لینک به دیدگاه

الان این اتوبوسا تهران خودشونو گیر اوردن دیگه

یه تعداد بلیطیه یه تعداد پولی

بعد کیگن پولیا خصوصیه میبینی از دولتی داغون تره

درسته 150 تومن پولی نسیت اما الان شما نیگا کن دیگه پول بلیطت مترو یه دفعه دو برابر شد به حاطر چی اخه؟ تعداد قطارا رو زیاد کردن امکانات گزاشتن ؟ چی کردن که گرونش کردن

اتوبوسا هم که خودت میبنی هم کیپ کیپ

نمیگن زیادش کنیم

الان تو رشت هم اتوبوسا خالیه بابا اینجا اتوبوس بدرد نمیخوره چون مردم با تاکسی راحتترن اما تهران چی

بهتر نبود این اتوبوسا برن تهران

اینا مدریتشونم مشکل داره

اون اشغالی هم که میگی کل میدون ونک یه سطل اشغال داره

زرف اونوره میدونه باید دوررررررررررررررررررررر بزنه بیاد اینور

خو میمیرن 2 تا دیگه بزارن؟

همونطور که همه چی نباید گردن دولت انداخت همه هم نباید گردن مردم انداخت:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان این اتوبوسا تهران خودشونو گیر اوردن دیگه

یه تعداد بلیطیه یه تعداد پولی

بعد کیگن پولیا خصوصیه میبینی از دولتی داغون تره

درسته 150 تومن پولی نسیت اما الان شما نیگا کن دیگه پول بلیطت مترو یه دفعه دو برابر شد به حاطر چی اخه؟ تعداد قطارا رو زیاد کردن امکانات گزاشتن ؟ چی کردن که گرونش کردن

اتوبوسا هم که خودت میبنی هم کیپ کیپ

نمیگن زیادش کنیم

الان تو رشت هم اتوبوسا خالیه بابا اینجا اتوبوس بدرد نمیخوره چون مردم با تاکسی راحتترن اما تهران چی

بهتر نبود این اتوبوسا برن تهران

اینا مدریتشونم مشکل داره

اون اشغالی هم که میگی کل میدون ونک یه سطل اشغال داره

زرف اونوره میدونه باید دوررررررررررررررررررررر بزنه بیاد اینور

خو میمیرن 2 تا دیگه بزارن؟

همونطور که همه چی نباید گردن دولت انداخت همه هم نباید گردن مردم انداخت:banel_smiley_4:

دخیخا

تا حالا چن بار شده مثل یه شهروند قانونی رفتار کنم و اشغال دم دستمو نندازم رو زمین اما هرچی گشتم سطل اشغالی پیدا نکردم

یکی دوبار مجبور شدم بندازمش زمین :icon_redface:

اما حالا دیگه یاد گرفتم یه کیسه پلاستیکی میزارم تو کیفم هروخت سطل اشغال پیدا نکردم میریزم تو اون :shad:

اوناکه عین خیالشون نی لا اقل وجدان خودم راحت میشه که مثل این دهاتیای از پشت کوه اومده تازه به دوران رسیده رفتار نکردم :Ghelyon:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دخیخا

تا حالا چن بار شده مثل یه شهروند قانونی رفتار کنم و اشغال دم دستمو نندازم رو زمین اما هرچی گشتم سطل اشغالی پیدا نکردم

یکی دوبار مجبور شدم بندازمش زمین :icon_redface:

اما حالا دیگه یاد گرفتم یه کیسه پلاستیکی میزارم تو کیفم هروخت سطل اشغال پیدا نکردم میریزم تو اون :shad:

اوناکه عین خیالشون نی لا اقل وجدان خودم راحت میشه که مثل این دهاتیای از پشت کوه اومده تازه به دوران رسیده رفتار نکردم :Ghelyon:

من همینجوری میریزم

اخر ماه خالی میکنم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

یادم میره خو

میزارم پر شه بعد

چند ا کوله دارم هر کدوم اشغلش زیاده نمیبرم

یکی دیگه رو میبرم

دیگه اخر ما اشغال همشو خالی میکنم اون وسط اشغالا گاهی یخ بسته خوراکی هم پیدا میشه:ws3:

وقتی خالی کردم میندازم ماشین میشوره و روز از نو روزی از نو:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یادم میره خو

میزارم پر شه بعد

چند ا کوله دارم هر کدوم اشغلش زیاده نمیبرم

یکی دیگه رو میبرم

دیگه اخر ما اشغال همشو خالی میکنم اون وسط اشغالا گاهی یخ بسته خوراکی هم پیدا میشه:ws3:

وقتی خالی کردم میندازم ماشین میشوره و روز از نو روزی از نو:ws37:

منم دوران مدرسه از این کار می کردم اما یه بار خردادماه بعد تموم شدن مدرسه ها وختی مامانم کیفمو دید یه کتک مفصل ازش خوردم دیگه یادم موندم :icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم دوران مدرسه از این کار می کردم اما یه بار خردادماه بعد تموم شدن مدرسه ها وختی مامانم کیفمو دید یه کتک مفصل ازش خوردم دیگه یادم موندم :icon_redface:

مامانمم دیگه عادت کرده:banel_smiley_4:

اتاقمو تمیز ببینه شوکه میشه خودشم میگه اگه یه روزی اتاقتو تمیز ببینم فکر کنم سکته کنم(خدا نکنه مامان:w16:)

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...