میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ چرا میخندی؟ برو الان یه جیمیل بساز بینم 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نه مشکل اون نبودکشور ایران هم بزنی قبول میکنه بعد از ثبت نام کلا یه صفحه دیگه میومد میگفت شماره موبایلتو بده اس ام اس بدیم اگه راست میگی خوب بده مگه چیه؟ من تو fadebook هم داده بودم واسه کد امنیتی برام اس ام اس اومد درست شد 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ خوب بده مگه چیه؟من تو fadebook هم داده بودم واسه کد امنیتی برام اس ام اس اومد درست شد نه خوبه ولی میخوای شماره بدی باید کشور انتخاب کنی که کد کشور رو خودش بزنه ایران رو انتخاب میکردی میگفت با کشورتون حال نمیکنیم..نمیشه 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نه خوبهولی میخوای شماره بدی باید کشور انتخاب کنی که کد کشور رو خودش بزنه ایران رو انتخاب میکردی میگفت با کشورتون حال نمیکنیم..نمیشه عجب ........ پس اینطور...... لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ منم الان ساختم شماره نخواست باور کنین دیروز میخواست:banel_smiley_52: خب الان که تجربه شد برات پاشو برو واسه هفت نسل بعدت جیمیل بساز که بعدا دچار مشکل نشن! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده