میلاد 24047 ارسال شده در 22 مهر، 2010 دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: 4
Avenger 19333 ارسال شده در 22 مهر، 2010 دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jc_thinking: خب جی میل نساز چارش همینه 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jc_thinking: ایمیلتو بده اینوایتت کنم 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 خب جی میل نساز چارش همینه واسه خودم نمیگم که به فکر آیندگانم:4chsmu1: مثلا بچه ی تو هیچ وقت نمیتونه جیمیل داشته باشه تا چند وقت دیگه آی دی یاهو هم نمیتونه داشته باشه چت کنه بای دبیاد تو سایتای مضخرف فارسی چت کنه 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 ایمیلتو بده اینوایتت کنم اینوایت مگه میشه کرد؟ واسه خودم نمیخوام خودم جی میل دارم یکی میخواست بسازه اینجور شده بود واسش مرسی که گفتی:dancegirl2:
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 اینوایت مگه میشه کرد؟ واسه خودم نمیخوام خودم جی میل دارم یکی میخواست بسازه اینجور شده بود واسش مرسی که گفتی:dancegirl2: آره میشه 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 مهر، 2010 واسه خودم نمیگم کهبه فکر آیندگانم:4chsmu1: مثلا بچه ی تو هیچ وقت نمیتونه جیمیل داشته باشه تا چند وقت دیگه آی دی یاهو هم نمیتونه داشته باشه چت کنه بای دبیاد تو سایتای مضخرف فارسی چت کنه خب امروز به وحید میگم تو دتا ایمیل واسه آیندشون بسازه که مشکل دار نشن مث تو حرص بخورن 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 22 مهر، 2010 دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: خوب صفحه ایجاد Account جدید در Google که این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستش.از طرفی اگه تنظیمات مربوط به Regional and Language Options ویندوزت روی فارسی و ایران تنظیم شده باشه خود به خود ایران رو شناسایی میکنه و دردسری هم برای ایجاد نام کاربری جدید نخواهی داشت. مثله تصویر زیر: 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 خوب صفحه ایجاد account جدید در google که این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستش.از طرفی اگه تنظیمات مربوط به regional and language options ویندوزت روی فارسی و ایران تنظیم شده باشه خود به خود ایران رو شناسایی میکنه و دردسری هم برای ایجاد نام کاربری جدید نخواهی داشت. مثله تصویر زیر: تا اینجاش که مورد نداره صفحه ی بعدش میاد میگه برای فعال سازی و اینکه بفهمیم شما انسانید شما موبایلتو بده اس ام اس میدیم کد فعال سازی توشه فیس بوک هم ایجور بود..شماره دادم سریع اس ام اس دادند فعال شد اکانتم ولی این قبول نمیکنه شماره رو 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 منم الان ساختم شماره نخواست باور کنین دیروز میخواست:banel_smiley_52: 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 منم الان ساختم شماره نخواست باور کنین دیروز میخواست:banel_smiley_52: دیروز سربه سرت گذاشته ولی جدا امروز یه تغییرایی داشته گوگل ایمیجو دیدین؟ خیلی باحال شده 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 دیروز سربه سرت گذاشته ولی جدا امروز یه تغییرایی داشته گوگل ایمیجو دیدین؟ خیلی باحال شده آره گوگل ایمیج دیروز واسه من یه جوری شده بود سرچ میکردی 600 تا عکس تو یه صفحه نشون میداد الان عادی شده ولی
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 آرهگوگل ایمیج دیروز واسه من یه جوری شده بود سرچ میکردی 600 تا عکس تو یه صفحه نشون میداد الان عادی شده ولی مال من همونجوریه همه عکسارو دانلود نمیکنه مگه اینکه صفحه رو پایین ببری صفحه جدیدی هم که باز میکنه جالبه 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 مال من همونجوریههمه عکسارو دانلود نمیکنه مگه اینکه صفحه رو پایین ببری صفحه جدیدی هم که باز میکنه جالبه الان واسه من مثل قبل شده ولی شاید دارن تست میکنن رومون:JC_thinking: الان فکر کنم شما جیمیل نتونی بسازی...همون جوری بشه واست 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 22 مهر، 2010 دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jc_thinking: من کشورو میزنم امارات راحت قبول میکنه. کی به کشور کار داره آخه. وقتی اینطوریه باس این کارو کرد دیگه 1
rezanassimi 9036 ارسال شده در 22 مهر، 2010 الان واسه من مثل قبل شده ولی شاید دارن تست میکنن رومون:JC_thinking: الان فکر کنم شما جیمیل نتونی بسازی...همون جوری بشه واست
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2010 من کشورو میزنم امارات راحت قبول میکنه. کی به کشور کار داره آخه. وقتی اینطوریه باس این کارو کرد دیگه نه مشکل اون نبود کشور ایران هم بزنی قبول میکنه بعد از ثبت نام کلا یه صفحه دیگه میومد میگفت شماره موبایلتو بده اس ام اس بدیم اگه راست میگی 1
ارسال های توصیه شده