میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jc_thinking: خب جی میل نساز چارش همینه 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jc_thinking: ایمیلتو بده اینوایتت کنم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ خب جی میل نساز چارش همینه واسه خودم نمیگم که به فکر آیندگانم:4chsmu1: مثلا بچه ی تو هیچ وقت نمیتونه جیمیل داشته باشه تا چند وقت دیگه آی دی یاهو هم نمیتونه داشته باشه چت کنه بای دبیاد تو سایتای مضخرف فارسی چت کنه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ایمیلتو بده اینوایتت کنم اینوایت مگه میشه کرد؟ واسه خودم نمیخوام خودم جی میل دارم یکی میخواست بسازه اینجور شده بود واسش مرسی که گفتی:dancegirl2: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اینوایت مگه میشه کرد؟ واسه خودم نمیخوام خودم جی میل دارم یکی میخواست بسازه اینجور شده بود واسش مرسی که گفتی:dancegirl2: آره میشه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ واسه خودم نمیگم کهبه فکر آیندگانم:4chsmu1: مثلا بچه ی تو هیچ وقت نمیتونه جیمیل داشته باشه تا چند وقت دیگه آی دی یاهو هم نمیتونه داشته باشه چت کنه بای دبیاد تو سایتای مضخرف فارسی چت کنه خب امروز به وحید میگم تو دتا ایمیل واسه آیندشون بسازه که مشکل دار نشن مث تو حرص بخورن 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: خوب صفحه ایجاد Account جدید در Google که این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستش.از طرفی اگه تنظیمات مربوط به Regional and Language Options ویندوزت روی فارسی و ایران تنظیم شده باشه خود به خود ایران رو شناسایی میکنه و دردسری هم برای ایجاد نام کاربری جدید نخواهی داشت. مثله تصویر زیر: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من 40 ایمیل دارم 40 جی میل برا 7 نسل بعد خودم هم کافیه 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من همین الان به راحتی هر چه تمامتر یه جیمیل ساختم!! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ خوب صفحه ایجاد account جدید در google که این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستش.از طرفی اگه تنظیمات مربوط به regional and language options ویندوزت روی فارسی و ایران تنظیم شده باشه خود به خود ایران رو شناسایی میکنه و دردسری هم برای ایجاد نام کاربری جدید نخواهی داشت. مثله تصویر زیر: تا اینجاش که مورد نداره صفحه ی بعدش میاد میگه برای فعال سازی و اینکه بفهمیم شما انسانید شما موبایلتو بده اس ام اس میدیم کد فعال سازی توشه فیس بوک هم ایجور بود..شماره دادم سریع اس ام اس دادند فعال شد اکانتم ولی این قبول نمیکنه شماره رو 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ منم الان ساختم شماره نخواست باور کنین دیروز میخواست:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ منم الان ساختم شماره نخواست باور کنین دیروز میخواست:banel_smiley_52: دیروز سربه سرت گذاشته ولی جدا امروز یه تغییرایی داشته گوگل ایمیجو دیدین؟ خیلی باحال شده 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیروز سربه سرت گذاشته ولی جدا امروز یه تغییرایی داشته گوگل ایمیجو دیدین؟ خیلی باحال شده آره گوگل ایمیج دیروز واسه من یه جوری شده بود سرچ میکردی 600 تا عکس تو یه صفحه نشون میداد الان عادی شده ولی لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آرهگوگل ایمیج دیروز واسه من یه جوری شده بود سرچ میکردی 600 تا عکس تو یه صفحه نشون میداد الان عادی شده ولی مال من همونجوریه همه عکسارو دانلود نمیکنه مگه اینکه صفحه رو پایین ببری صفحه جدیدی هم که باز میکنه جالبه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ مال من همونجوریههمه عکسارو دانلود نمیکنه مگه اینکه صفحه رو پایین ببری صفحه جدیدی هم که باز میکنه جالبه الان واسه من مثل قبل شده ولی شاید دارن تست میکنن رومون:JC_thinking: الان فکر کنم شما جیمیل نتونی بسازی...همون جوری بشه واست 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیگه جی میل نمیشه ساخت؟:pichak29: آخرش برای تایید باید شماره تل بدی ایران رو نداره نمدونین چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jc_thinking: من کشورو میزنم امارات راحت قبول میکنه. کی به کشور کار داره آخه. وقتی اینطوریه باس این کارو کرد دیگه 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ الان واسه من مثل قبل شده ولی شاید دارن تست میکنن رومون:JC_thinking: الان فکر کنم شما جیمیل نتونی بسازی...همون جوری بشه واست لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من کشورو میزنم امارات راحت قبول میکنه. کی به کشور کار داره آخه. وقتی اینطوریه باس این کارو کرد دیگه نه مشکل اون نبود کشور ایران هم بزنی قبول میکنه بعد از ثبت نام کلا یه صفحه دیگه میومد میگفت شماره موبایلتو بده اس ام اس بدیم اگه راست میگی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده