shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ بد سلیقه.دختره ی شل و ول والرياي سفري ديگرو ميگما نه والرياي اسكار با تاكسي عشق!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ والرياي سفري ديگرو ميگما نه والرياي اسكار با تاكسي عشق!!! خوب منم همونو گفتم . میگیرم چی میگی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ واسه ما نمیگیره یکی بگه افسانه افسونگر چی شد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ خوب منم همونو گفتم .میگیرم چی میگی :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ واسه ما نمیگیرهیکی بگه افسانه افسونگر چی شد اینجا هم نمیگیره.ولی امروز 5شنبس نیمیذاره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اینجا هم نمیگیره.ولی امروز 5شنبس نیمیذاره دیروز چی شد خو ایشششششششششش حالا ما چیکار کنیم همینکارو میکنن جوونا میافتن تو خیابون دوس پسر بازی میکنن دیگه(:jawdrop:) 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اينارو سايت فارسي 1 داده و گفته که فعلا (از ديروز) هاتبرد مشکل داره و دارن روش کار ميکنن يعني خالي بسته؟؟ میشه بگیری چه جوری گرفتی ؟پیشرفته تر از سیستم ما فکر نکنم سیستمی باشه ولی نگرفت برا من هم همسیه ها رو تعریییف کن اره منم گرفتم رو نایل ست واسه ما هم اومد ما که از این برنامه های مستهجن نگاه نمیکنیم ما فقط تلویزیون شب جمعه دعای کمیل گوش میدیم اونم رومونو میکنیم اونور اگه عکس مردا اومد نبینیم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ما که از این برنامه های مستهجن نگاه نمیکنیم ما فقط تلویزیون شب جمعه دعای کمیل گوش میدیماونم رومونو میکنیم اونور اگه عکس مردا اومد نبینیم آبجي التماس دعا 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آبجي التماس دعا با نامحرم حرف میزنی چشاتو اونجوری نکن 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ خوب منم همونو گفتم .میگیرم چی میگی گولت زدم من اونكي رو گفتم!! پس كي خوبه مثلا" ؟ خانوم روكا خوبه؟!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ آبجي التماس دعا محتاجیم به دعا اون روبنده منو بدید 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ گولت زدم من اونكي رو گفتم!! پس كي خوبه مثلا" ؟ خانوم روكا خوبه؟!!! اینم دیگه سوال داشت اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سادی از تو بعیده سمندون دیگه:4chsmu1::4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ گولت زدم من اونكي رو گفتم!! پس كي خوبه مثلا" ؟ خانوم روكا خوبه؟!!! هیشششششششششش کدوم اُنلی خاله ربکا لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اینم دیگه سوال داشت اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سادی از تو بعیده سمندون دیگه:4chsmu1::4chsmu1: آرع خُ تو كه بهتريني ! ولي منظورم تو فارسي 1 بوداا !! لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ هیشششششششششش کدوم اُنلی خاله ربکا :banel_smiley_52: من اینو میبینم از هر چی زنه بدم میاد چقدر هوس بازه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ هیشششششششششش کدوم اُنلی خاله ربکا احيانا" تو شبيه خاله ربكا هم نيستي؟!!!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:من اینو میبینم از هر چی زنه بدم میاد چقدر هوس بازه:banel_smiley_52: كجاش هوس بازه؟ فقز از سالوادور خوشش مياد ! تازه فقزم واسه ازدواج ميخوادش ! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ احيانا" تو شبيه خاله ربكا هم نيستي؟!!!! چیه خیلی بهت برخورد شازده حالا ملاحظه اتو کردم والا می خواستم اسم فاطمه رجبی رو بینیویسم:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:من اینو میبینم از هر چی زنه بدم میاد چقدر هوس بازه:banel_smiley_52: me toooooooooooooo:4chsmu1: ابروی هر چه جنس زن که چه عرض کنم هرچی جنس ماده رو کل جهان هستیه رو این زنیکه برده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ كجاش هوس بازه؟ فقز از سالوادور خوشش مياد ! تازه فقزم واسه ازدواج ميخوادش ! جای مادر بزرگشه هاا:banel_smiley_52: خوبه یکی مثل اون به تو کلید کنه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده