hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مامان من که تلویزیون تو اتاق رو روشن کرده گذاشته رو فارسی 1 که نکنه فارسی 1 بیادو اون یه چند دقیقه ای رو از دست بده 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مامان من که تلویزیون تو اتاق رو روشن کرده گذاشته رو فارسی 1 که نکنه فارسی 1 بیادو اون یه چند دقیقه ای رو از دست بده چی جالب لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ پری مامانتو بفرست پیش مامان من اون قانعش می کنه نه جون سارا مامان تورم از راه به در می کنه! خوب مامان راست می گه دیگه، چرا اغتشاش می کنی ؟ نمی دونی یه حالی می ی ی ی ده!! :eyepopping: همین الان اومد گفت اگه این اینترنت تورو من قطع نکردم هر چی هست زیر سر تواِ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من میدونم آخرش چی میشهایزابل و سالوادور یه روز که تو بغل هم بودن تو دریا غرق میشن و ایزابل میمیره و روح پدرو از تن سالوادور میره بیرون و روح سالوادور برمیگرده تو جسم خودش و میره پیش زنش.بقیه هم به خوبی و خوشی به زندگیشون ادامه میدن زیاد خوش بحالت نشه خودمم می دونم اه اما این فارسی وانم زده تو خط سانسور :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ آره معتاد فارسی 1 شده العان تو خماریه لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مامان من که تلویزیون تو اتاق رو روشن کرده گذاشته رو فارسی 1 که نکنه فارسی 1 بیادو اون یه چند دقیقه ای رو از دست بده یه مدت ما کارمون شده بود که با VOA این کارو بکنیم 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ زیاد خوش بحالت نشه خودمم می دونم اه اما این فارسی وانم زده تو خط سانسور :viannen_38: نیتشون خیره ... میخوان اسلام عزیییییییییییییییییییییز به خطر نیافته.... 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ نیتشون خیره ...میخوان اسلام عزیییییییییییییییییییییز به خطر نیافته.... نه خیر دیده این ملت 30 ساله ندید بدید شدن اگه همشو یه جا نشون بده رو دل میکنن نتونن تا اخرش بیان داره یواش یواش ملتو غلغلک میده لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اگه بر نگرده ملت میرن تو کار جم ،اونم دائم داره سریال میده:w140: لینک به دیدگاه
pasargadparisa 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اگه بر نگرده ملت میرن تو کار جم ،اونم دائم داره سریال میده:w140: آره خیلی هم بهتره لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یدونه شبکه چند تا دانشجو رو اینجا مشغول کرده؟ لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یدونه شبکه چند تا دانشجو رو اینجا مشغول کرده؟ 9 تا رو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده