سارا-افشار 36440 ارسال شده در 21 مهر، 2010 راستی چرا نمیان دوبلر های اینجا رو بخرن ببرن اونجا؟مثلا تازه کارا و نیمه حرفه ای ها اگه دوبلر بخوان من با کمال میل اماده همکاری هستم 1
pianist 31130 ارسال شده در 21 مهر، 2010 مگه بقیه کانالا که کارتیه رو ملت پول میدن می بینن مثلا کدوم کانال؟؟ (فارسي) 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 21 مهر، 2010 راستی چرا نمیان دوبلر های اینجا رو بخرن ببرن اونجا؟مثلا تازه کارا و نیمه حرفه ای ها شاید چون دوبلورای اینجا می ترسن جونشون به خطر بیفته. همه که شهامت فرشید منافی و ندارند. 2
میلاد 24047 ارسال شده در 21 مهر، 2010 شاید چون دوبلورای اینجا می ترسن جونشون به خطر بیفته. همه که شهامت فرشید منافی و ندارند. اون که آره چون میشن همکار صهیونیست...صاحابش اسائیلیه فارسی وان (؟) فرشید منافی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58: 1
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 21 مهر، 2010 شاید چون دوبلورای اینجا می ترسن جونشون به خطر بیفته. همه که شهامت فرشید منافی و ندارند. من هرکسی رو که نمی خواد نون اینارو بخور نمی دونم چرا احترامم بهشون زیادتر میشه و برام حکم قهرمان رو پیدا می کنن ولی برعکس هرکسی رو هم می بینم که زیر لوای اینا به مقام و پول و نون میرسن برام مثل یه لجن می مونن 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 21 مهر، 2010 اون که آرهچون میشن همکار صهیونیست...صاحابش اسائیلیه فارسی وان (؟) فرشید منافی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58: پسر علی منافی گوینده برنامه علم و زندگی و برنامه های صبحگاهی 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 21 مهر، 2010 اون که آرهچون میشن همکار صهیونیست...صاحابش اسائیلیه فارسی وان (؟) فرشید منافی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58: هیچی ، هنوز زنده هستش ولی خوب آینده............ 1
میلاد 24047 ارسال شده در 21 مهر، 2010 پسر علی منافی گوینده برنامه علم و زندگی و برنامه های صبحگاهی میدونم میشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟
سیندخت 18786 ارسال شده در 21 مهر، 2010 میدونممیشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟ کار بدی نکرده. پناهنده شده آمریکا. برای رادیو فردا کار می کنه. شنبه تا 4 شنبه 10 تا 11 شب برنامه داره. 2
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 21 مهر، 2010 میدونممیشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟ هیچی قبلا استخدامی رادیو بود داشت نون ----------- می خورد نخواست الان پناهنده یه کشور دیگه شده رفته از ایران طاقت نون امیخته با حقارت اینارو نداشت 3
pianist 31130 ارسال شده در 21 مهر، 2010 میدونممیشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟ منم هموني که سارا و مريم گفتن 3
armstrong 2214 ارسال شده در 21 مهر، 2010 میگم به نظر شما الان آندرس ، ایزابل رو کشته؟؟؟:guntootsmiley2: :banel_smiley_52:
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 21 مهر، 2010 میگم به نظر شما الان آندرس ، ایزابل رو کشته؟؟؟:guntootsmiley2: :banel_smiley_52: نه بابا جراتشو نداره مرد بی غیرت:Ghelyon: 1
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 21 مهر، 2010 منم هموني که سارا و مريم گفتن زحمت کشیدی به کمرت فشار مضاعف افتاد 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 21 مهر، 2010 میگم به نظر شما الان آندرس ، ایزابل رو کشته؟؟؟:guntootsmiley2: :banel_smiley_52: اون به جهنم فیلمش رو می شه دان کرد من تو فکر اینم که اگه وصل نشه تا فردا مامانم منو اول کچلم می کنه:ws18: بعد دق می ده:banel_smiley_52: بعد می گه باز چه غلطی دارین می کنین (جنبش سبزیا) که کانال منو زدن؟:167: 5
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 21 مهر، 2010 اون به جهنم فیلمش رو می شه دان کردمن تو فکر اینم که اگه وصل نشه تا فردا مامانم منو اول کچلم می کنه:ws18: بعد دق می ده:banel_smiley_52: بعد می گه باز چه غلطی دارین می کنین (جنبش سبزیا) که کانال منو زدن؟:167: پری مامانتو بفرست پیش مامان من اون قانعش می کنه 1
armstrong 2214 ارسال شده در 21 مهر، 2010 نه بابا جراتشو نداره مرد بی غیرت:Ghelyon: من میدونم آخرش چی میشه ایزابل و سالوادور یه روز که تو بغل هم بودن تو دریا غرق میشن و ایزابل میمیره و روح پدرو از تن سالوادور میره بیرون و روح سالوادور برمیگرده تو جسم خودش و میره پیش زنش.بقیه هم به خوبی و خوشی به زندگیشون ادامه میدن 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 21 مهر، 2010 اون به جهنم فیلمش رو می شه دان کردمن تو فکر اینم که اگه وصل نشه تا فردا مامانم منو اول کچلم می کنه:ws18: بعد دق می ده:banel_smiley_52: بعد می گه باز چه غلطی دارین می کنین (جنبش سبزیا) که کانال منو زدن؟:167: خوب مامان راست می گه دیگه، چرا اغتشاش می کنی ؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری