سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ راستی چرا نمیان دوبلر های اینجا رو بخرن ببرن اونجا؟مثلا تازه کارا و نیمه حرفه ای ها اگه دوبلر بخوان من با کمال میل اماده همکاری هستم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مگه بقیه کانالا که کارتیه رو ملت پول میدن می بینن مثلا کدوم کانال؟؟ (فارسي) 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ راستی چرا نمیان دوبلر های اینجا رو بخرن ببرن اونجا؟مثلا تازه کارا و نیمه حرفه ای ها شاید چون دوبلورای اینجا می ترسن جونشون به خطر بیفته. همه که شهامت فرشید منافی و ندارند. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مثلا کدوم کانال؟؟ (فارسي) وان 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ شاید چون دوبلورای اینجا می ترسن جونشون به خطر بیفته. همه که شهامت فرشید منافی و ندارند. اون که آره چون میشن همکار صهیونیست...صاحابش اسائیلیه فارسی وان (؟) فرشید منافی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ شاید چون دوبلورای اینجا می ترسن جونشون به خطر بیفته. همه که شهامت فرشید منافی و ندارند. من هرکسی رو که نمی خواد نون اینارو بخور نمی دونم چرا احترامم بهشون زیادتر میشه و برام حکم قهرمان رو پیدا می کنن ولی برعکس هرکسی رو هم می بینم که زیر لوای اینا به مقام و پول و نون میرسن برام مثل یه لجن می مونن 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اون که آرهچون میشن همکار صهیونیست...صاحابش اسائیلیه فارسی وان (؟) فرشید منافی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58: پسر علی منافی گوینده برنامه علم و زندگی و برنامه های صبحگاهی 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اون که آرهچون میشن همکار صهیونیست...صاحابش اسائیلیه فارسی وان (؟) فرشید منافی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w58::w58: هیچی ، هنوز زنده هستش ولی خوب آینده............ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ پسر علی منافی گوینده برنامه علم و زندگی و برنامه های صبحگاهی میدونم میشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میدونممیشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟ کار بدی نکرده. پناهنده شده آمریکا. برای رادیو فردا کار می کنه. شنبه تا 4 شنبه 10 تا 11 شب برنامه داره. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میدونممیشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟ هیچی قبلا استخدامی رادیو بود داشت نون ----------- می خورد نخواست الان پناهنده یه کشور دیگه شده رفته از ایران طاقت نون امیخته با حقارت اینارو نداشت 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میدونممیشناسمش رادیو جوان برنامه داشت قبلا گوش میدادم آدم باحالی بود چی کار کرده میگم خو؟؟؟؟؟ منم هموني که سارا و مريم گفتن 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میگم به نظر شما الان آندرس ، ایزابل رو کشته؟؟؟:guntootsmiley2: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میگم به نظر شما الان آندرس ، ایزابل رو کشته؟؟؟:guntootsmiley2: :banel_smiley_52: نه بابا جراتشو نداره مرد بی غیرت:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ منم هموني که سارا و مريم گفتن زحمت کشیدی به کمرت فشار مضاعف افتاد 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میگم به نظر شما الان آندرس ، ایزابل رو کشته؟؟؟:guntootsmiley2: :banel_smiley_52: اون به جهنم فیلمش رو می شه دان کرد من تو فکر اینم که اگه وصل نشه تا فردا مامانم منو اول کچلم می کنه:ws18: بعد دق می ده:banel_smiley_52: بعد می گه باز چه غلطی دارین می کنین (جنبش سبزیا) که کانال منو زدن؟:167: 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اون به جهنم فیلمش رو می شه دان کردمن تو فکر اینم که اگه وصل نشه تا فردا مامانم منو اول کچلم می کنه:ws18: بعد دق می ده:banel_smiley_52: بعد می گه باز چه غلطی دارین می کنین (جنبش سبزیا) که کانال منو زدن؟:167: پری مامانتو بفرست پیش مامان من اون قانعش می کنه 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا جراتشو نداره مرد بی غیرت:Ghelyon: من میدونم آخرش چی میشه ایزابل و سالوادور یه روز که تو بغل هم بودن تو دریا غرق میشن و ایزابل میمیره و روح پدرو از تن سالوادور میره بیرون و روح سالوادور برمیگرده تو جسم خودش و میره پیش زنش.بقیه هم به خوبی و خوشی به زندگیشون ادامه میدن 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اون به جهنم فیلمش رو می شه دان کردمن تو فکر اینم که اگه وصل نشه تا فردا مامانم منو اول کچلم می کنه:ws18: بعد دق می ده:banel_smiley_52: بعد می گه باز چه غلطی دارین می کنین (جنبش سبزیا) که کانال منو زدن؟:167: خوب مامان راست می گه دیگه، چرا اغتشاش می کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده