pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ افسانه افسونگر شروع شد:icon_pf (34): اين سايته هم نشون نميده... :pichak29: اصلا چرا فارسي 1 فرکانس جديد نميده 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اطلاعیه سایت فارسی 1: مشکل از ماهواره هاتبرد است و ربطی به پارازیت ندارد. این شبکه هم اکنون در همه جای دنیا قطع است. برنامه ها از فردا آغاز خواهند شد. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اطلاعیه سایت فارسی 1: مشکل از ماهواره هاتبرد است و ربطی به پارازیت ندارد. این شبکه هم اکنون در همه جای دنیا قطع است. برنامه ها از فردا آغاز خواهند شد. همينو کم داشتيم فارسي1 هم برامون ناز ميکنه!!! :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اطلاعیه سایت فارسی 1: مشکل از ماهواره هاتبرد است و ربطی به پارازیت ندارد. این شبکه هم اکنون در همه جای دنیا قطع است. برنامه ها از فردا آغاز خواهند شد. این زیاد تایید شده نیست.چون از روی سایت خودش نبوده. د 1 لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اره من همین الان خبر دار شدم گینه بی سائو جزایر سومالی و چند کشور جهان سومی هم قطع میباشد ولی امریکا اینا اصلا این شبکه رو لازم ندارند چون لاست رو بدون سانسور میزاره فرار از زندان یارو از دست پلیسا فرار میکنه انا پلیسای ایران همیشه دزدارو میگیره دارما و گرگ به زندگیشون ادامه میدن اما تو ایران ساسنور شده و طلاق میگیرن 1 لینک به دیدگاه
ariyaee_0098 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ ملت یه سرگرمی داشتن اونم گرفتن این ...... :w00: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ این زیاد تایید شده نیست.چون از روی سایت خودش نبوده.د چرا تایید شده است. هم تو سایتشام من دیدم هم تو وبلاگشان. حالا ببین که فردا وصل میشه،اگه نشد رسانه ملی نگاه میکنیم. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ ملت یه سرگرمی داشتن اونم گرفتن این ...... :w00: خورشید و از ما گرفتند شكر شب ستاره پیداست هنوز شبکه 3 رو میتونیم ببینیم لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ چرا تایید شده است.هم تو سایتشام من دیدم هم تو وبلاگشان. حالا ببین که فردا وصل میشه،اگه نشد رسانه ملی نگاه میکنیم. آره بابا وصل میشه وگرنه زنای خودشون کله شونو می کنن:167: تازه نشد می تونیم از سخنرانی های آغا نُت برداریم!:6404: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ جديدترين خبر از فارسي 1 آقا ظاهرا کارتي شده!! چيزي که چند وقت پيش صاحب شبکه گفته بود بريد حالشو ببريد 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ درعوضش من رفتم تو gem یه فیلم در مورد اسبا دیدم انقده بهم حال داد من اسب میخوام:shad: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ جديدترين خبر از فارسي 1 آقا ظاهرا کارتي شده!! چيزي که چند وقت پيش صاحب شبکه گفته بود بريد حالشو ببريد نه بابا اون وقت مقابله با 60 دقیقه بی بی سی و برنامه چالنگی voa میشود کشک! فردا وصل می شه به دستور زنان ...! 3 لینک به دیدگاه
ariyaee_0098 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خورشید و از ما گرفتند شكر شب ستاره پیداست هنوز شبکه 3 رو میتونیم ببینیم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ جديدترين خبر از فارسي 1 آقا ظاهرا کارتي شده!! چيزي که چند وقت پيش صاحب شبکه گفته بود بريد حالشو ببريد به نظرت کسی میره پول بده اون سریال های مضخرف با دوبله های مضخرف تر رو بینه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اصلا نترسید حتما میاد از درون فشار و ایجاد تنفر تو دل جوونا نسبت به دین و فرار دادن اونا از دین از این طرف فارسی وان میگه بیا در آغوشم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ به نظرت کسی میره پول بده اون سریال های مضخرف با دوبله های مضخرف تر رو بینه؟ نميدونم شايد صبر کن مامانا مطمئن بشن که کارتي شده اونوقت ميفهميم 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ به نظرت کسی میره پول بده اون سریال های مضخرف با دوبله های مضخرف تر رو بینه؟ واقعا اینو خوب اومدی. دوبلش اعصاب می زنه. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ واقعا اینو خوب اومدی. دوبلش اعصاب می زنه. راستی چرا نمیان دوبلر های اینجا رو بخرن ببرن اونجا؟ مثلا تازه کارا و نیمه حرفه ای ها لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ نميدونم شايد صبر کن مامانا مطمئن بشن که کارتي شده اونوقت ميفهميم مگه بقیه کانالا که کارتیه رو ملت پول میدن می بینن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده