danielo 15239 ارسال شده در 21 مهر، 2010 خوشبختانه با خبر شدیم در یک عملیات سایبری و قدرتمندانه ارتش سایبری ایران موفق شد که از دیشب تا حالا کانال صهيونيستي و ملعون فارسی 1 قطع کند و همچنان این پیروزی ادامه دارد. به همه شما مردم ایران تبریک میگم. برای سلماتی ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران همگی با شمارش معکوس یک صلوات عظیم بفرستید 3 2 1 9
soheiiil 24252 ارسال شده در 21 مهر، 2010 از امروز منتظر بد خلقی ننه بابا ها باشید فک کنم همه زندگیشونو گرفته باشن با این کارشون:icon_pf (34): 1
soheiiil 24252 ارسال شده در 21 مهر، 2010 تاپیک به توهین و بیراهه نکشه فقط لطفا واقعا انگیزه چی میتونه باشه؟ کل ملتو که گذاشته بود سر کار این شبکه بهتر نبود بمونه؟ پس به حسن نیت اینا ایمان بیاوریم:دی 3
danielo 15239 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2010 متاسفانه با خبر شدیم که کانون بانوان ایران یک بیانیه داده و از تمام بانوان دعوت کرده که امروز یک تجمع اعتراضی داشته باشند.البته خیلی از بانوان به صورت خودجوش اقدام به تظاهرات در خانه خود کردند . گفته میشود امکان این هست که جمعیت تظاهرات کنندگان از تظاهرات انتخابات هم بیشتر باشد. 1
danielo 15239 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2010 تاپیک به توهین و بیراهه نکشه فقط لطفاواقعا انگیزه چی میتونه باشه؟ کل ملتو که گذاشته بود سر کار این شبکه بهتر نبود بمونه؟ پس به حسن نیت اینا ایمان بیاوریم:دی فقط امیدوارم که مشکل از خود کانال باشه.چون شایعه زیاد هست. چون کانال جم و بقیه کانال های این فرکانس همزمان با این کانال قطع شدند ولی دیشب اونها برگشتند.ولی فارسی وان برنگشت.تازه از نظر فرکانس مشکلی نداره و پارازیتی در کار نیست. انگار که داخلی قطع هست. در بهترین حالت مشکلات مالی و قطع کانال یا مشکل فنی کانال میتونی باشه. ولی امکانش هست که جریان بی بی سی پیش بیاد و خود کمپانی یوتل ست این شبکه را قطع کرده تا از قطع شدن کانال های دیگر جلوگیری کنه 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 21 مهر، 2010 این قسمتشم حساس ترین قسمتش بود قرار بود اندرس ایزابل رو بکشه 2
hodaa 5488 ارسال شده در 21 مهر، 2010 این قسمتشم حساس ترین قسمتش بود قرار بود اندرس ایزابل رو بکشه :ws28:
hodaa 5488 ارسال شده در 21 مهر، 2010 من فقط غصم میشه که دیگه دالس رو نمیبینم ،خیلی جیگره این بچه اما خدایی سریالهاش اکثرا بیخوده ،من فقط از آشنایی با مادر خوشم میومد 1
danielo 15239 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2010 بدبختی این هست که هر چی سریال امریکایی خوب هم دیدم. دیگه سریال دیگه ای نمونده 1
hodaa 5488 ارسال شده در 21 مهر، 2010 میتونی به سریالهای کرهای روی بیاری هرچی باشن بهتر از این مزخرفاتین که ایران نشون میده جدیدا دیدن ملت از سریالهای کرهای خوششون اومده هی سریال زیرنویس میکنن البته دانلود فیلم از همش بهتره لا اقل این یکی دیگه مفیده فقط وقت تلف کردن نیست 1
danielo 15239 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2010 دختر خاله 7 ساله من خونه ما هست. همین الان دیدم مشتش را گره کرده مدل شعار دادن میگه عوضیا عوضیا اشغالا به جان خودم دارم جدی میگم 2
سیندخت 18786 ارسال شده در 21 مهر، 2010 خوشبختانه با خبر شدیم در یک عملیات سایبری و قدرتمندانه ارتش سایبری ایران موفق شد که از دیشب تا حالا کانال صهيونيستي و ملعون فارسی 1 قطع کند و همچنان این پیروزی ادامه دارد.به همه شما مردم ایران تبریک میگم. برای سلماتی ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران همگی با شمارش معکوس یک صلوات عظیم بفرستید 3 2 1 هر چند اصلا از فارسی وان خوشم نمیومد، ولی اینا ظاهرا گاهی فقط این شبکه ها رو تو روز و ساعات پر بیننده می زنن. یعنی نصفه شب بعضیاشون هست. می تونیین امتحان کنین. بدبختی این هست که هر چی سریال امریکایی خوب هم دیدم.دیگه سریال دیگه ای نمونده یعنی همه سریال های فاکس رو دیدی ؟:jawdrop: 1
pianist 31129 ارسال شده در 21 مهر، 2010 حالا نميشد برادرا بزارن امشب سفري ديگر رو ببينيم بعدش عملياتو شروع کنن؟؟ :pichak29: 2
danielo 15239 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2010 هر چند اصلا از فارسی وان خوشم نمیومد، ولی اینا ظاهرا گاهی فقط این شبکه ها رو تو روز و ساعات پر بیننده می زنن. یعنی نصفه شب بعضیاشون هست. می تونیین امتحان کنین. یعنی همه سریال های فاکس رو دیدی ؟:jawdrop: همه سریال های خوب و درجه 1 ان را دیدم.
piton 429 ارسال شده در 21 مهر، 2010 من هو تائید میکنم این قطع شدنشو هم اعتراض به خاطر ریبا و دارما و گرگ تائیدم چون ما واقعال خسته شده بودیم همش فارسی 1 اونم همش او مااجون مست کرده اوو اون دوست پسر داره اوو اونا دارن چیکار میکنن یا اون سریال من از اون حامله شدم .دیشب به من ... چیز شد خو نمیدونم اصلا به من چه این لیگ برترم شروع نمیشه اه:w00: 1
ارسال های توصیه شده