danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خوشبختانه با خبر شدیم در یک عملیات سایبری و قدرتمندانه ارتش سایبری ایران موفق شد که از دیشب تا حالا کانال صهيونيستي و ملعون فارسی 1 قطع کند و همچنان این پیروزی ادامه دارد. به همه شما مردم ایران تبریک میگم. برای سلماتی ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران همگی با شمارش معکوس یک صلوات عظیم بفرستید 3 2 1 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ از امروز منتظر بد خلقی ننه بابا ها باشید فک کنم همه زندگیشونو گرفته باشن با این کارشون:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ تاپیک به توهین و بیراهه نکشه فقط لطفا واقعا انگیزه چی میتونه باشه؟ کل ملتو که گذاشته بود سر کار این شبکه بهتر نبود بمونه؟ پس به حسن نیت اینا ایمان بیاوریم:دی 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ متاسفانه با خبر شدیم که کانون بانوان ایران یک بیانیه داده و از تمام بانوان دعوت کرده که امروز یک تجمع اعتراضی داشته باشند.البته خیلی از بانوان به صورت خودجوش اقدام به تظاهرات در خانه خود کردند . گفته میشود امکان این هست که جمعیت تظاهرات کنندگان از تظاهرات انتخابات هم بیشتر باشد. 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ تاپیک به توهین و بیراهه نکشه فقط لطفاواقعا انگیزه چی میتونه باشه؟ کل ملتو که گذاشته بود سر کار این شبکه بهتر نبود بمونه؟ پس به حسن نیت اینا ایمان بیاوریم:دی فقط امیدوارم که مشکل از خود کانال باشه.چون شایعه زیاد هست. چون کانال جم و بقیه کانال های این فرکانس همزمان با این کانال قطع شدند ولی دیشب اونها برگشتند.ولی فارسی وان برنگشت.تازه از نظر فرکانس مشکلی نداره و پارازیتی در کار نیست. انگار که داخلی قطع هست. در بهترین حالت مشکلات مالی و قطع کانال یا مشکل فنی کانال میتونی باشه. ولی امکانش هست که جریان بی بی سی پیش بیاد و خود کمپانی یوتل ست این شبکه را قطع کرده تا از قطع شدن کانال های دیگر جلوگیری کنه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ این قسمتشم حساس ترین قسمتش بود قرار بود اندرس ایزابل رو بکشه 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ این قسمتشم حساس ترین قسمتش بود قرار بود اندرس ایزابل رو بکشه :ws28: لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من فقط غصم میشه که دیگه دالس رو نمیبینم ،خیلی جیگره این بچه اما خدایی سریالهاش اکثرا بیخوده ،من فقط از آشنایی با مادر خوشم میومد 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بدبختی این هست که هر چی سریال امریکایی خوب هم دیدم. دیگه سریال دیگه ای نمونده 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میتونی به سریالهای کرهای روی بیاری هرچی باشن بهتر از این مزخرفاتین که ایران نشون میده جدیدا دیدن ملت از سریالهای کرهای خوششون اومده هی سریال زیرنویس میکنن البته دانلود فیلم از همش بهتره لا اقل این یکی دیگه مفیده فقط وقت تلف کردن نیست 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ دختر خاله 7 ساله من خونه ما هست. همین الان دیدم مشتش را گره کرده مدل شعار دادن میگه عوضیا عوضیا اشغالا به جان خودم دارم جدی میگم 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ خوشبختانه با خبر شدیم در یک عملیات سایبری و قدرتمندانه ارتش سایبری ایران موفق شد که از دیشب تا حالا کانال صهيونيستي و ملعون فارسی 1 قطع کند و همچنان این پیروزی ادامه دارد.به همه شما مردم ایران تبریک میگم. برای سلماتی ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران همگی با شمارش معکوس یک صلوات عظیم بفرستید 3 2 1 هر چند اصلا از فارسی وان خوشم نمیومد، ولی اینا ظاهرا گاهی فقط این شبکه ها رو تو روز و ساعات پر بیننده می زنن. یعنی نصفه شب بعضیاشون هست. می تونیین امتحان کنین. بدبختی این هست که هر چی سریال امریکایی خوب هم دیدم.دیگه سریال دیگه ای نمونده یعنی همه سریال های فاکس رو دیدی ؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ حالا نميشد برادرا بزارن امشب سفري ديگر رو ببينيم بعدش عملياتو شروع کنن؟؟ :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ هر چند اصلا از فارسی وان خوشم نمیومد، ولی اینا ظاهرا گاهی فقط این شبکه ها رو تو روز و ساعات پر بیننده می زنن. یعنی نصفه شب بعضیاشون هست. می تونیین امتحان کنین. یعنی همه سریال های فاکس رو دیدی ؟:jawdrop: همه سریال های خوب و درجه 1 ان را دیدم. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ افسانه افسونگر شروع شد:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
piton 429 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من هو تائید میکنم این قطع شدنشو هم اعتراض به خاطر ریبا و دارما و گرگ تائیدم چون ما واقعال خسته شده بودیم همش فارسی 1 اونم همش او مااجون مست کرده اوو اون دوست پسر داره اوو اونا دارن چیکار میکنن یا اون سریال من از اون حامله شدم .دیشب به من ... چیز شد خو نمیدونم اصلا به من چه این لیگ برترم شروع نمیشه اه:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده