هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ عشق بعد از ازدواج یک حقیقته. هر ازدواج 5 مرحله داره که مرحله آخرش عشقه و متاسفانه عده زیادی به اون مرحله نمی رسن.:banel_smiley_52: اگه کسی خواست مراحل ازدواج رو براش باز می کنم. بگو بینم استاد عشق و عاشقی......... لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ عشق بعد از ازدواج یک حقیقته. هر ازدواج 5 مرحله داره که مرحله آخرش عشقه و متاسفانه عده زیادی به اون مرحله نمی رسن.:banel_smiley_52: اگه کسی خواست مراحل ازدواج رو براش باز می کنم. ازدواج مرحله نداره! پدر و مادر میگن, ماها هم ندیده باید قبول کنیم! و مرحله ی دیگه ای هم نداره! چه دوسش داشته باشی چه نداشته باشی فرقی نمیکنه! باید بسازی! چون اونا گفتن! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ عشق بعد از ازدواج یک حقیقته. هر ازدواج 5 مرحله داره که مرحله آخرش عشقه و متاسفانه عده زیادی به اون مرحله نمی رسن.:banel_smiley_52: اگه کسی خواست مراحل ازدواج رو براش باز می کنم. لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ازدواج مرحله نداره!پدر و مادر میگن, ماها هم ندیده باید قبول کنیم! و مرحله ی دیگه ای هم نداره! چه دوسش داشته باشی چه نداشته باشی فرقی نمیکنه! باید بسازی! چون اونا گفتن! نگووووووووووووووووووووووو لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دوروغهههههههههه اقااااااا من کیف و کفش قرمز دارم هیچ خبری نیست 1 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دوروغهههههههههه اقااااااامن کیف و کفش قرمز دارم هیچ خبری نیست با اون کیف و کفش یه عکس با کیفیت بگیر بذار تو سایت ببین چقدر عاشقت میشن! :دی 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بي زحمت يه سطل هم رو من بريزيد شايد عاشق شدم... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ با اون کیف و کفش یه عکس با کیفیت بگیر بذار تو سایتببین چقدر عاشقت میشن! :دی :w00: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بي زحمت يه سطل هم رو من بريزيد شايد عاشق شدم... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :w00: این تیریپا به اواتارت نمیاد 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این تیریپا به اواتارت نمیاد جدي؟ 1 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :w00: منتظریم! عکسی که میذاری,چیزای قرمزی که پوشیدی حتما قشنگ معلوم باشن! که سریعتر عاشقت بشیم! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ منتظریم!عکسی که میذاری,چیزای قرمزی که پوشیدی حتما قشنگ معلوم باشن! که سریعتر عاشقت بشیم! منتظر باش :w00: 1 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ منتظر باش :w00: اصلا به من چه؟:w00: همون بهتر که بطرشی! 1 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ازدواج مرحله نداره!پدر و مادر میگن, ماها هم ندیده باید قبول کنیم! و مرحله ی دیگه ای هم نداره! چه دوسش داشته باشی چه نداشته باشی فرقی نمیکنه! باید بسازی! چون اونا گفتن! اتفاقا از نظر روان شناسان عشق 7 مرحله داره که خیلی ها تو مرحله 2 یا 3 موندن چه برسه به دوست داشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا به من چه؟:w00:همون بهتر که بطرشی! :ws54: 1 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا از نظر روان شناسان عشق 7 مرحله داره که خیلی ها تو مرحله 2 یا 3 موندن چه برسه به دوست داشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلنم این چیزا مهم نیست! چون مهمترین چیز اخلاقه! :ws54: فایده نداره! تو اصلا استعداد نداری! جعبه دستمال کاغذیت هم آبیه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده