سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ گويند ( من نميگم ) روزي پادشاهي اين سوال برايش پيش مي آيد و مي خواهد بداند که نجس ترين چيزها در دنياي خاکي چيست. براي همين کار وزيرش را مامور ميکند که برود و اين نجس ترين نجس ترينها را پيدا کند و در صورتي که آنرا پيدا کند و يا هر کسي که بداند تمام تخت و تاجش را به او بدهد. وزير هم عازم سفر مي شود و پس از يکسال جستجو و پرس و جو از افراد مختلف به اين نتيجه رسيد که با توجه به حرفها و صحبتهاي مردم بايد پاسخ همين مدفوع آدميزاد اشرف باشد. عازم ديار خود مي شود در نزديکي هاي شهر چوپاني را مي بيند و به خود مي گويد بگذار از او هم سؤال کنم شايد جواب تازه اي داشت بعد از صحبت با چوپان، او به وزير مي گويد من جواب را مي دانم اما يک شرط دارد و وزير نشنيده شرط را مي پذيرد چوپان هم مي گويد تو بايد مدفوع خودت را بخوري وزير آنچنان عصباني مي شود که مي خواهد چوپان را بکشد ولي چوپان به او مي گويد تو مي تواني من را بکشي اما مطمئن باش پاسخي که پيدا کرده اي غلط است تو اين کار را بکن اگر جواب قانع کننده اي نشنيدي من را بکش. خلاصه وزير به خاطر رسيدن به تاج و تخت هم که شده قبول مي کند و آن کار را انجام مي دهد سپس چوپان به او مي گويد: " کثيف ترين و نجس ترين چيزها طمع است که تو به خاطرش حاضر شدي آنچه را فکر مي کردي نجس ترين است بخوري" !!!! 31 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ فک کن موقع صبحانه خوردن اینو بخونی! کوفتم شد. 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یه جایی هست تو این تالار توش حکایت ها رو میزارن من نمیگماااا امین میگه بزار بیاد حسابتو میرسه 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ فک کن موقع صبحانه خوردن اینو بخونی!کوفتم شد. :4chsmu1::4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ یه جایی هست تو این تالارتوش حکایت ها رو میزارن من نمیگماااا امین میگه بزار بیاد حسابتو میرسه زکییییییی:167: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ جالب بود ممنون خواهش میشه .:w16: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ زکییییییی:167: شمپت اون زیر علامت جمع بزن همرو تو یه پست جواب بده 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ شمپت اون زیر علامت جمع بزن همرو تو یه پست جواب بده شمپیت خودتی:w16: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ گويند ( من نميگم ) روزي پادشاهي اين سوال برايش پيش مي آيد و مي خواهد بداند که نجس ترين چيزها در دنياي خاکي چيست. براي همين کار وزيرش را مامور ميکند که برود و اين نجس ترين نجس ترينها را پيدا کند و در صورتي که آنرا پيدا کند و يا هر کسي که بداند تمام تخت و تاجش را به او بدهد. وزير هم عازم سفر مي شود و پس از يکسال جستجو و پرس و جو از افراد مختلف به اين نتيجه رسيد که با توجه به حرفها و صحبتهاي مردم بايد پاسخ همين مدفوع آدميزاد اشرف باشد. عازم ديار خود مي شود در نزديکي هاي شهر چوپاني را مي بيند و به خود مي گويد بگذار از او هم سؤال کنم شايد جواب تازه اي داشت بعد از صحبت با چوپان، او به وزير مي گويد من جواب را مي دانم اما يک شرط دارد و وزير نشنيده شرط را مي پذيرد چوپان هم مي گويد تو بايد مدفوع خودت را بخوري وزير آنچنان عصباني مي شود که مي خواهد چوپان را بکشد ولي چوپان به او مي گويد تو مي تواني من را بکشي اما مطمئن باش پاسخي که پيدا کرده اي غلط است تو اين کار را بکن اگر جواب قانع کننده اي نشنيدي من را بکش. خلاصه وزير به خاطر رسيدن به تاج و تخت هم که شده قبول مي کند و آن کار را انجام مي دهد سپس چوپان به او مي گويد: " کثيف ترين و نجس ترين چيزها طمع است که تو به خاطرش حاضر شدي آنچه را فکر مي کردي نجس ترين است بخوري" !!!! وای سمنی حالم قیلی ویلی شد :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: تو از این حکایتااام بلت بودی؟؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :ws3:هدف ما قیلی ویلی کردن حال شما:w16: بابا چرا همه این قسمت رو گرفتین برین اون قسمتشو بگیرین 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: تو از این حکایتااام بلت بودی؟؟!؟! :persiana__hahaha:نه بابا اخر شب بود از دستم در رفت 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ :ws3:هدف ما قیلی ویلی کردن حال شما:w16:بابا چرا همه این قسمت رو گرفتین برین اون قسمتشو بگیرین اگه قرار بود همیشه قسمت اصلی رو بگیریم که دیگه جامون اینجا نبود نخبه بودیم میرفتیم خارج هدف هم که ........ :w00: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اگه قرار بود همیشه قسمت اصلی رو بگیریم که دیگه جامون اینجا نبود نخبه بودیم میرفتیم خارج هدف هم که ........ :w00: خارج.................... برو منتظرته 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من که دارم میرم خارجه:2525s: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده