Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من کسی که داره میاد ایران باید مطالعات کافی در مورد ایران داشته باشه. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ پلیس گذرنامه خیلی بامزه بود.... همه جا پاسپورتو می ذاشتن کنار صورت و چک می کردن....ایران نگاهمونم نکردن...فقط گفتن خوش آمدید 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ پلیس گذرنامه خیلی بامزه بود....همه جا پاسپورتو می ذاشتن کنار صورت و چک می کردن....ایران نگاهمونم نکردن...فقط گفتن خوش آمدید ايرانيا خيلي زرنگن مهم تشخيصشونه كه هيش وقت اِشتب نميكنن:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ايرانيا خيلي زرنگن مهم تشخيصشونه كه هيش وقت اِشتب نميكنن:4chsmu1: نه دیگه چون می دونن اونطرف همه چی ده میلیون بار چک شده دیگه گیر نمی دن 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ استادم میگفت یکی از مهم ترین قسمت مکانهای عمومی در شهر دستشویی های عمومیه.:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ استادم میگفت یکی از مهم ترین قسمت مکانهای عمومی در شهر دستشویی های عمومیه.:icon_pf (34): منظورت باجلانه؟ لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ وقتي ي فرودگاه رو كه ميخوان بسازن اول بناهاوسيستم تاسيسات رو شروع ميكنن تو اين فرودگاه اول باند فرودگاه رو شروع كردن حالا شما تو فكر خودتون حساب كنيد تا قسمتهاي ديگه تموم بشه چه بلايي به سر اون باند مياد اينها رو كه گفتم چون خودم ي مدت براي ي شركت به عنوان نقشه كش كارهاي فرودگاه رو انجام ميدادم چيزهايي ديدم كه جز اعصاب خوردي چيز ديگه اي نداره اين عكسها كه دوستان اينجا گذاشتن نمونه كوچيكش هست واقعا آبروريزي هست:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده