Neutron 60973 ارسال شده در 12 تیر، 2011 به نظر من کسی که داره میاد ایران باید مطالعات کافی در مورد ایران داشته باشه. 3
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 12 تیر، 2011 پلیس گذرنامه خیلی بامزه بود.... همه جا پاسپورتو می ذاشتن کنار صورت و چک می کردن....ایران نگاهمونم نکردن...فقط گفتن خوش آمدید 5
setiya 12666 ارسال شده در 12 تیر، 2011 پلیس گذرنامه خیلی بامزه بود....همه جا پاسپورتو می ذاشتن کنار صورت و چک می کردن....ایران نگاهمونم نکردن...فقط گفتن خوش آمدید ايرانيا خيلي زرنگن مهم تشخيصشونه كه هيش وقت اِشتب نميكنن:4chsmu1: 3
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 12 تیر، 2011 ايرانيا خيلي زرنگن مهم تشخيصشونه كه هيش وقت اِشتب نميكنن:4chsmu1: نه دیگه چون می دونن اونطرف همه چی ده میلیون بار چک شده دیگه گیر نمی دن 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 تیر، 2011 استادم میگفت یکی از مهم ترین قسمت مکانهای عمومی در شهر دستشویی های عمومیه.:icon_pf (34): 6
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 13 تیر، 2011 استادم میگفت یکی از مهم ترین قسمت مکانهای عمومی در شهر دستشویی های عمومیه.:icon_pf (34): منظورت باجلانه؟
مجيد 56 856 ارسال شده در 14 تیر، 2011 وقتي ي فرودگاه رو كه ميخوان بسازن اول بناهاوسيستم تاسيسات رو شروع ميكنن تو اين فرودگاه اول باند فرودگاه رو شروع كردن حالا شما تو فكر خودتون حساب كنيد تا قسمتهاي ديگه تموم بشه چه بلايي به سر اون باند مياد اينها رو كه گفتم چون خودم ي مدت براي ي شركت به عنوان نقشه كش كارهاي فرودگاه رو انجام ميدادم چيزهايي ديدم كه جز اعصاب خوردي چيز ديگه اي نداره اين عكسها كه دوستان اينجا گذاشتن نمونه كوچيكش هست واقعا آبروريزي هست:icon_pf (34): 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری