soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ همسایه روبروی ما یه پیکان گوجه ای 57 داره از اون قشر آسیب پذیراش که دست بزنی بهش 45 تا قطعش میفته ایشون هر روز به میزان دو ساعت شیر آبو باز میکرد و این لیموزین رو میشست ......کلی از همسایه ها شاکی شده بودن که چرا آبو هدر میدی ولی ایشون خیلی چیز تر از این حرفا بودش یه هفتست قبض آبش اومده ......64تومن! دیگه ماشینشو نمیشوره:icon_pf (34): این طرح یارانه ها هم فک کنم مارو ملت شریف و نمونه واقعی بکنه ....خدا رو چه دیدی 18 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ همسایه روبروی ما یه پیکان گوجه ای 57 داره از اون قشر آسیب پذیراش که دست بزنی بهش 45 تا قطعش میفتهایشون هر روز به میزان دو ساعت شیر آبو باز میکرد و این لیموزین رو میشست ......کلی از همسایه ها شاکی شده بودن که چرا آبو هدر میدی ولی ایشون خیلی چیز تر از این حرفا بودش یه هفتست قبض آبش اومده ......64تومن! دیگه ماشینشو نمیشوره:icon_pf (34): این طرح یارانه ها هم فک کنم مارو ملت شریف و نمونه واقعی بکنه ....خدا رو چه دیدی آخه الان مگه ماشين اين مدلي پيدا ميشه!!!! 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ همسایه روبروی ما یه پیکان گوجه ای 57 داره از اون قشر آسیب پذیراش که دست بزنی بهش 45 تا قطعش میفتهایشون هر روز به میزان دو ساعت شیر آبو باز میکرد و این لیموزین رو میشست ......کلی از همسایه ها شاکی شده بودن که چرا آبو هدر میدی ولی ایشون خیلی چیز تر از این حرفا بودش یه هفتست قبض آبش اومده ......64تومن! دیگه ماشینشو نمیشوره:icon_pf (34): این طرح یارانه ها هم فک کنم مارو ملت شریف و نمونه واقعی بکنه ....خدا رو چه دیدی موافقم ولی یارانه کجا می ره سواله همیشه برام 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ موافقم ولی یارانه کجا می ره سواله همیشه برام تو جیب آغا... نوش جونش... حق این ملت بیشتر از این نیست... :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ عجب!!!!آخه یه سوال پیش اومد برام..مگه همسایه ها از آبشون کم میشد که شاکی بودن..آب استفاده میکنه پولشو میده!!! حالا اینا از نفت استفاده میکنن مفت مفت کسی مگه صداش در میاد! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ عجب!!!!آخه یه سوال پیش اومد برام..مگه همسایه ها از آبشون کم میشد که شاکی بودن..آب استفاده میکنه پولشو میده!!!حالا اینا از نفت استفاده میکنن مفت مفت کسی مگه صداش در میاد! .. . .خوب حیفه اصلا بحث پول و کم شدن اب همسایه ها نیست که . .. اصلا من فک میکنم اب چیزی از موجود زنده کم نداره و هدر دادنش مثل نابود کردن یک زندگیه این درسته که ما همچین کاری کنیم و یک موجود زنده رو نابود کنیم ..؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ .. . .خوب حیفه اصلا بحث پول و کم شدن اب همسایه ها نیست که . .. اصلا من فک میکنم اب چیزی از موجود زنده کم نداره و هدر دادنش مثل نابود کردن یک زندگیه این درسته که ما همچین کاری کنیم و یک موجود زنده رو نابود کنیم ..؟؟ اینی که شما میگی فرهنگ آبه..اما اینکه با پول قرار بشه چیزی محدود شه اتفاق نمیفته!!یعنی اگه کسی چیزی و نفهمه نفهمیده دیگه...یه جور دیگه خودشو نشون میده!!!قبلا شلنگ اب و باز میکرده الان سطل سطل میکنه!!!با اینکه مثلا من فک میکنم کلا شستن ماشین با اب شرب انصاف نیست! منظورم اینه که دولت کار خیر انجام نداده.....نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه!!! 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ اینی که شما میگی فرهنگ آبه..اما اینکه با پول قرار بشه چیزی محدود شه اتفاق نمیفته!!یعنی اگه کسی چیزی و نفهمه نفهمیده دیگه...یه جور دیگه خودشو نشون میده!!!قبلا شلنگ اب و باز میکرده الان سطل سطل میکنه!!!با اینکه مثلا من فک میکنم کلا شستن ماشین با اب شرب انصاف نیست!منظورم اینه که دولت کار خیر انجام نداده.....نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه!!! .. .آره درست میگی با پول و فشار و ابزار منفی فرهنگ سازی اونم از نوع مثبت شکل نمیگره ...اون محدودیتی که سهیل میگه فقط باعث ترس میشه و ترس هم چیزخوبی نیست خیلی خوب میشد اگه ادم از روی دلسوزی و علاقه کاری رو انجام بده .. یکی میگفت اگه برق ماهیت فیزیکی داشت روزی ده بار اونو میبوسیدم از بس باارزشه ..ابم همینطور . 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مگه رایانه ها اجرا شد ؟:banel_smiley_52: یا پیغمبر :banel_smiley_52: میگم واسه تلفن یارانه نمیزارن:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مگه رایانه ها اجرا شد ؟:banel_smiley_52:یا پیغمبر :banel_smiley_52: میگم واسه تلفن یارانه نمیزارن:banel_smiley_52: بله الان تو اذربایجان داره اجرا میشه سه چهار تا هم قبلا بوده از استاننا آخرشم به تهران اعمال میشه 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ همسایه روبروی ما یه پیکان گوجه ای 57 داره از اون قشر آسیب پذیراش که دست بزنی بهش 45 تا قطعش میفتهایشون هر روز به میزان دو ساعت شیر آبو باز میکرد و این لیموزین رو میشست ......کلی از همسایه ها شاکی شده بودن که چرا آبو هدر میدی ولی ایشون خیلی چیز تر از این حرفا بودش یه هفتست قبض آبش اومده ......64تومن! دیگه ماشینشو نمیشوره:icon_pf (34): این طرح یارانه ها هم فک کنم مارو ملت شریف و نمونه واقعی بکنه ....خدا رو چه دیدی طرح یارانه ها + سهمیه بنزینی که قراره قطع شه و ....قیمت وحشتناک بنزین آزاد و .... :w00: بریم همگی چند تا الاغ بخریم که نایاب نشه تو جیب آغا... نوش جونش... حق این ملت بیشتر از این نیست... :icon_razz: این ملت خود ماها هستیم دیگه. راجع به مریخ که حرف نمی زنیم. از ماست که بر ماست. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ طرح گدا کردن ملت مبارک باد دین دین هر روز بدتر از دیروز 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ 600 پول برقمون اومد.تازه کنتور را پشت رو میکردیم.یارو میگه به خاطر همین نصف میندازه لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ اگه اینجوری باشه پول برق شهرهای گرمسیر بیچاره خدا تومن میشه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ مگه رایانه ها اجرا شد ؟:banel_smiley_52:یا پیغمبر :banel_smiley_52: میگم واسه تلفن یارانه نمیزارن:banel_smiley_52: برا یاران تلفن میزارن لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ اگه اینجوری باشه پول برق شهرهای گرمسیر بیچاره خدا تومن میشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ همسایه روبروی ما یه پیکان گوجه ای 57 داره از اون قشر آسیب پذیراش که دست بزنی بهش 45 تا قطعش میفتهایشون هر روز به میزان دو ساعت شیر آبو باز میکرد و این لیموزین رو میشست ......کلی از همسایه ها شاکی شده بودن که چرا آبو هدر میدی ولی ایشون خیلی چیز تر از این حرفا بودش یه هفتست قبض آبش اومده ......64تومن! دیگه ماشینشو نمیشوره:icon_pf (34): این طرح یارانه ها هم فک کنم مارو ملت شریف و نمونه واقعی بکنه ....خدا رو چه دیدی بله الان تو اذربایجان داره اجرا میشه سه چهار تا هم قبلا بوده از استاننا آخرشم به تهران اعمال میشه پس اونورایی لینک به دیدگاه
nena_921 48 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ملتی که بی عرضه شد باید بدتر از این سرش بیاد، مردم یه بار متحد شدن شاه و با اونهمه کبکبه ودبدبش انداختن بیرون یعنی اینا گنده تر از اونان؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده