VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ وا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گناه داره..... گناه من دارم که باید یکی رو تا اخر عمر تحمل کنم:icon_pf (34): خوب این دلیلش برمیگرده به علاقه ی تو به کشور تبت!!!!! :ws3: کشور به این خوبی اوهوم کلاس داره بمیره یکی دیگه باز بمیره یکی دیگه 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ گناه من دارم که باید یکی رو تا اخر عمر تحمل کنم:icon_pf (34): کشور به این خوبی اوهوم کلاس داره بمیره یکی دیگه باز بمیره یکی دیگه نه بابا...اونجا نمرده ام یکی دیگه...!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا...اونجا نمرده ام یکی دیگه...!! نه بابا منو اینا همشون باید نازا باشنا 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نه بابامنو اینا همشون باید نازا باشنا :jawdrop: :jawdrop: میشه لطفا تو اصلا شوهر نکنیا و اجازه بدی این بندگان خدا بد بخت بمونن.... :ws21: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop:میشه لطفا تو اصلا شوهر نکنیا و اجازه بدی این بندگان خدا بد بخت بمونن.... :ws21: نه من میخام مزه ی خوشبختی رو تجربه کنن:167: اما لی لی مامانم یه عمع داشت خیلی خوشگل بودااااا 4 تا شوهر کرده بود با هر کی عروسی میکرد طرف نقله میشد اما خود زنه خیلی خوشگل بوددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نه من میخام مزه ی خوشبختی رو تجربه کنن:167: اما لی لی مامانم یه عمع داشت خیلی خوشگل بودااااا 4 تا شوهر کرده بود با هر کی عروسی میکرد طرف نقله میشد اما خود زنه خیلی خوشگل بوددددددددددد میگم قیافه ت به عمه ت که نرفته احیانا!!؟!؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مونااااااااااااااااااااااااااااااااا:banel_smiley_52: خیلی شیطونی میدونستی 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من بهترین حالت اینه که اول آقا بمیره! (آغا نه ها!) :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره شوهرها..دلم یه لحظه براشون سوخت...فقط یه لحظه ها..نه بیشتر لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ میگم قیافه ت به عمه ت که نرفته احیانا!!؟!؟:icon_pf (34): نه اما سر زبونم به خودش رفته خانواده مادریم اغلب بورن من به بابام اینا رفتم فک و فامیل بابام اینا اغلب مجردن من میخام تلافی همه ستم ها رو بکنم مونااااااااااااااااااااااااااااااااا:banel_smiley_52: خیلی شیطونی میدونستی من اینقد ارومم از در صدا در میاد از من نه اره من میدونستم تازه منم میدونستم.... چرا شایعه میکنید شما دو تا پسر عموهاتون چند سالشونه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره شوهرها..دلم یه لحظه براشون سوخت...فقط یه لحظه ها..نه بیشتر نترس من طعم خوشبختی رو بهشون میچشونم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ نه چرا شایعه میکنید شما دو تا پسر عموهاتون چند سالشونه با پسر عموی من چی کار داری؟؟؟:w00: بدبخت تازه رفته خونه بخت....نمیدونه خودشو بد بخت کرده!!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ با پسر عموی من چی کار داری؟؟؟:w00: بدبخت تازه رفته خونه بخت....نمیدونه خودشو بد بخت کرده!!!!:icon_pf (34): مجرد ندارین؟ میخام ازدواج کنم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ مجرد ندارین؟میخام ازدواج کنم حالا زوده برو یه کم عشق و حال دنیارو بکن بعد مزدوج شو 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ مجرد ندارین؟میخام ازدواج کنم من 2 تا جیگرشو دارم لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ مجرد ندارین؟میخام ازدواج کنم نه بابا پسر دخترای فامیل ته کشیدن....فقط من موندم که میخوام سنتو بشکنم و بمونم!!!!!:girl_yes2: حالا بزار..... اگه تصمیمت جدیه تو دوست موستام میگردم یکی رو برات پیدا میکنم....:ws3: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ آخ جوون اسپم!:shad: بحث دخترونه نبود مگه؟؟؟ لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بحث دخترونه نبود مگه؟؟؟ خو برا پسرا میشه اسپم . . . ما که چیزی نمیفهمیم شما چی میگین! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده