niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مواد لازم: سیبزمینی پخته سه عدد بزرگ گوشت چرخ کرده 150 گرم تخممرغ یک عدد پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری زرشک یک قاشق غذاخوری جعفری خشک دو قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم نمک دو قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری فلفل کمی مواد لازم برای تهیه پیراشکی سیبزمینی طرز تهیه: ابتدا مایه میانی پیراشکی را به این طریق آماده میکنیم: گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و دو قاشق روغن در تابه ریخته و تفت میدهیم. سپس رب گوجه فرنگی و یک قاشق مرباخوری از نمک و کمی فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و نصف استکان آب روی مواد ریخته و میگذاریم گوشت با حرارت ملایم بپزد و آب آن خشک شود. وقتی مایه میانی پیراشکی آماده شد، زرشک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و کنار میگذاریم. حالا سیبزمینی پخته را رنده کرده یا میکوبیم تا له شود. سپس یک عدد تخممرغ را در آن میشکنیم و یک قاشق مرباخوری نمک هم به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. پیراشکی سیبزمینی در تابه روغن می ریزیم و از مایه سیبزمینی کمی برمیداریم و در دست به صورت کتلت بزرگ باز میکنیم. سپس از مایه گوشتی پیراشکی، یک قاشق در وسط آن گذاشته و آن را مثل کتلت شکل میدهیم و در تابه میگذاریم تا سرخ شود. به همین ترتیب پیراشکیها را آماده کرده و سرخ میکنیم. اگر سیبزمینیها از نوعی هستند که وا میروند، میتوانید به مایه سیبزمینی یک قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه کنید تا پیراشکیها باز نشوند. این پیراشکیها خیلی راحت و خوشمزه هستند. ...... راس ميگه خيلي خوشمزه است. 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مرسییییییییی آذر جونی...حتما درست می کنم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مرسییییییییی آذر جونی...حتما درست می کنم خواهش ميكنم عزيزم 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی از حسن انتخابت :w72: یکی از بهتریناست من که عاشقشم. فقط یه چیزی اگه بجای رب گوجه از رب انار استفاده بشه معرکه میشه حتما امتحان کن عاشقش میشی ولی مواظب انگشتات باش . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده