amirreza_kn 358 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ ASHRAE 2000 – HVAC Systems and Equipment Handbook .http://ifile.it/54znum1/_ebook__-_engineering_-_ashrae_2000_hvac_systems_and_equipment_handbook.rar 6 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ ASHRAE Handbook 2002 Refrigeration SI برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ ASHRAE 2005 Handbook Fundamentals برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام PassWord: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ The ASHRAE HANDBOOK CD PART 1: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام PART 2 :http://www.4shared.com/file/uEEvbREU/ASHRAE_Handbook_CDrar.htm 4 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ VAV Box Sizing _ ASHRAE برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ ASHRAE Table - 62000 - 1999 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ مرسی امیررضا جان بابت فعالیت مفید شما در این انجمن:wubpink: فقط لینک ها رو تصحیح کنید لطفا" مرسی 3 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ خواهش ميكنم اسماعيل جان تو لطف داري، لينك ها اصلاح شد ، ممنون از ياد آوري:ws2: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ amirreza_kn گفته است: خواهش ميكنم اسماعيل جان تو لطف داري، لينك ها اصلاح شد ، ممنون از ياد آوري:ws2: خواهش میکنم امیررضا جان :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ A.S.H.R.A.E. Application Handbook 2007 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ تیر، ۱۳۸۹ A.S.H.R.A.E. HVAC Systems & Equipment 2008 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
amin456 11 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۸۹ با سلام من فایل ASHRAE 2005 Handbook Fundamentals را دانلود کرده ولی www.noandishaan.com را به عنوان پسورد قبول نمی کند. لطفا راهنمائی کنید. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد، ۱۳۸۹ amin۴۵۶ گفته است: با سلام من فایل ASHRAE 2005 Handbook Fundamentals را دانلود کرده ولی www.noandishaan.com را به عنوان پسورد قبول نمی کند. لطفا راهنمائی کنید. باید با امیر رضا مطرح کنم... الان بهش میگم :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مرداد، ۱۳۸۹ amin۴۵۶ گفته است: با سلام من فایل ashrae 2005 handbook fundamentals را دانلود کرده ولی www.noandishaan.com را به عنوان پسورد قبول نمی کند. لطفا راهنمائی کنید. با سلام دوست عزیز لینک اصلاح شد 2 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
88202675 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر، ۱۳۸۹ با سلام و خسته نباشيد فايل هايي را كه گذاشتين نمي شه دانلود كرد لطفا راهنمايي كنيد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر، ۱۳۸۹ ۸۸۲۰۲۶۷۵ گفته است: با سلام و خسته نباشيدفايل هايي را كه گذاشتين نمي شه دانلود كرد لطفا راهنمايي كنيد باید در صفحه لود شده روی دانلود سمت چپی کلیک کنید و به مدت 20 ثانیه منتظر بمانید تا لینک دانلود بیاد لینک غیرمستقیمه هااا 2 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ahasimi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مرداد، ۱۳۹۰ سلام به دوستان عزيز كسي جزوات آمادگي آزمون نظام مهندسي رو داره ؟ ممنون ميشم اگر لطف كنيد و اونها رو به اشتراك بگذاريد. لینک به دیدگاه
ehsan.kh1002 13 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور، ۱۳۹۰ سلام من از زحمات زیاد شما کمال سپاسگذاری رو دارم اگه امکان داره کتاب زیر رو هم برام بذارید خیلی بهش احتیاج دارم Absorption Chillers and Heat Pumps by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده