تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوستان تا به حال بزرگترین اشتباه زندگیتون چی بوده؟ 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ متاسفم نمیتونم بگم.... ولی تا دلت بخواد اشتباهات ریز و درشت داشتم تو زندگیم!!!! اگه بخوای اون یکی هارو میگم!!! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی رو یادم رفت بگم....من عاشق امضاتم.... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ متاسفم نمیتونم بگم....ولی تا دلت بخواد اشتباهات ریز و درشت داشتم تو زندگیم!!!! اگه بخوای اون یکی هارو میگم!!! بگو عزیزم ؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شکستن توبه ام بعد دو سال..... چراااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آخه چرا؟ چون دانشگاهمو دوست نداشتم,یه بارم خواستم ول کنم ولی همینکه حرفشو زدم از زمین و زمان ناسزا شنیدم؛ترم 5 بودم آخه...اگه رشتمو دوست نداشتم حتمن تا حالا ولش کرده بودم...حالا که تموم شد رفت:w00: 3 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اقدام به خودکشی! اگه زود تر کتاب پندار خدا رو میخوندم چه بسا الآن اینجا نبودم! 3 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ شکستن توبه ام بعد دو سال..... اشکال نداره دوباره توبه کن ...باور کن قبول میشه 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اقدام به خودکشی!اگه زود تر کتاب پندار خدا رو میخوندم چه بسا الآن اینجا نبودم! آره منم یکی از اشتباهام همین بود....اینکه یه کاری نکردم که زنده نمونم.... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به دنیا اومدن که البته دست خودم نبود.. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تا دلت بخواد اشتباه كردم هميشه هم توبه ميكنم ولي فايده نداره 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تا دلت بخواد اشتباه كردم هميشه هم توبه ميكنم ولي فايده نداره چون از صمیم قلب توبه نمیکنی یه بار از صمیم قلبت توبه کن میبینی که فایده داره 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ چون از صمیم قلب توبه نمیکنی یه بار از صمیم قلبت توبه کن میبینی که فایده داره شايد درست ميگي اما ادميزادو خطاهاش ديگه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تو قران خوندم شيطان قسم خورده يك لحظه فرزند ادم و تنها نميذاره از چهار طرف اونو منحرف ميكنه :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من تا حالا تو زندگیم اشتباه نکردم 1 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من تا حالا تو زندگیم اشتباه نکردم همین بزرگترین اشتباهته! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده