.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ مرا کدام جدا کرد بی گناه از تو؟؟؟ سیاه بختی من یا که اشتباه تو؟؟؟ دوج دالم 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شب های جدایی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ یک چشمم اشک بود و یک چشمم خون ان لخظه جنون بود و جنون بود و جنون گفتم که تمام عشق و دنیای منی با خنده و طعنه گفتی "خیلی ممنون" 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ یک چشمم اشک بود و یک چشمم خونان لخظه جنون بود و جنون بود و جنون گفتم که تمام عشق و دنیای منی با خنده و طعنه گفتی "خیلی ممنون" خیلی ممنون نگیر از من نگاهت را و عطر ناب موهایت تمام عاشقی هایم فدای آرزوهایت 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ تو که احساس مرا این همه باور داری میشود دست ازین فاصله ها برداری؟؟ من ازین فاصله در حد جنون دلگیرم توام انگار ازین فاصله ها دلگیری 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ یک گناه پیش پا افتاده است عشق هذیان های یک آزاده است 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ تب كرده قلب عاشق ليلايت امشب عشق تو اى مجنون من واگير دارد آن شعرهاى عاشقانه، دلبرانه انگار در دل بردنم تاثير دارد 1 لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ دو بیتی های من اینك چنونه كه پا جا پای فایز می نشونه از این گفته ندارم هیچ ترسی اگه فایز منو جایز بدونه !؟ شعر از خودم . محمدحسین حبیبی . اقلید ٩۵ مخلص شما 2 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۵ هر که نان از عمل خویش خورد منت حاتم طایی نبرد 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۵ روزگاریست در این کوچه گرفتار توام با خبر باش که در حسرت دیدار تو ام گفته بودی که طبیب دل هر بیماری پس طبیب دل من باش که بیمار تو ام لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ تو باشی بهار باشد و چکاوک ها مگر من از خوشبختی چه می خواهم؟! 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالیست حال هجران تو ندانی که چه مشکل حالیست لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ تمام بیت هایم نم گرفته غم مخروبه های بم گرفته قلم فرسایی من یك بهانه ست ز دست زندگی حالم گرفته !؟ شعر از خودم شاعر محمدحسین حبیبی ، اقلید مهرماه ٩۵ مخلص شما 4 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به نوای آشنایی بنوازد آشنا را 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را... 3 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۵ آدمان گر یکدگر را می درند گرگ هاشان رهنما و رهبرند 2 لینک به دیدگاه
P-230 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ آدمان گر یکدگر را می درندگرگ هاشان رهنما و رهبرند دوش تا به سحر نالیدم، کز دیوو دد ملول و انسانم آرزوست ... ت بده ... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ دوش تا به سحر نالیدم، کز دیوو دد ملول و انسانم آرزوست ... ت بده ... تا شنیدم قصه هایی از دیار کوی دوست بی محابا پرکشیدم در لقای روی دوست 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۶ تویی که عزت ما میبری به کم محلی و گرنه خواری عشقت هلاک صحبت ماست بافقي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده