roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ تو دم فقر نداني زدن از دست مده مسند خواجگي و مجلس تورانشاهي یا رب كجاست محرم رازی كه یك زمان دل شرح آن دهد كه چه گفت و چهها شنید 2 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ دل چو بدید روی تو چون نظرش به جان بود جان ز لبت چو میکشد خیره و لب گزان بود 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ دل چو بدید روی تو چون نظرش به جان بود جان ز لبت چو میکشد خیره و لب گزان بود دریا اگر سر می زند بر سنگ حق دارد تنها دوای درد عاشق ناشکیبایی است زیبای من ! روزی که رفتی با خودم گفتم چیزی که دیگر برنخواهد گشت زیبایی است 2 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ تن برود به پیش دل کاین همه را چه میکنی گوید دل که از مهی کز نظرت نهان بود ادامه پست قبلیه... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ در هم تنیده سلسله دانهها به هم اینگونه میرسند همه خانهها به هم وقتی که شمعِ جمع تو باشی چه دیدنیست دل دادن دوباره پروانهها به هم 4 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ ماییم و نوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم ویران شود این شهر که میخوانه ندارد 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم ویران شود این شهر که میخوانه ندارد درختان این باغ زخمی شدند مگر باغ را ما مداوا کنیم اگر یادمان بود و باران گرفت نگاهی به احساس گلها کنیم 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ من عشق را با نام تو آغاز کرده ام در هر کجای عشق که هستی آغاز کن مرا... 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ ای که دنیا بی تو، هرشب میشود دشوارتر از تو بیزارم، ولی از زندگی بیزارتر....... 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ رقص باید که عجین با دف و سرنا بشود باده خــوب است بـــه اندازه مهیا بشود 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ رقص باید که عجین با دف و سرنا بشود باده خــوب است بـــه اندازه مهیا بشود در تراس خانه رویارو شوی با عشق بعد از سالها بوسه و گریه، شکوهی لحظه دیدار..فکرش را بکن سایه ها در ه، نور ملایم، استکان مشترک خنده خنده پُر شود خالی هربار...فکرش را بکن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ نـشـانـم پـیـش تـیـرش کـاش تـیرش بر نشان آید کـه پـیـشـم از پـی تـیـر خـود آن ابـرو کـمان آید 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ نـشـانـم پـیـش تـیـرش کـاش تـیرش بر نشان آید کـه پـیـشـم از پـی تـیـر خـود آن ابـرو کـمان آید دوستت دارم و انگار مرا می سنجند لحظه ها٬ثانیه ها ٬ باز به معیار غزل 7 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ لازمه عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ور نه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ تاج شکوفه می نهد گردش چرخ بر سرم من به خزان زندگی نام بهار میدهم 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ من کی ام شعر بگویم بکنم وصف شما همه عمر شدم گرچه غزل خوان شما عفو کنید... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دنیا به روی سینه ی من دست رد گذاشت بر هرچـــه آرزو بـــه دلــــم بود سد گذاشت 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ دنیا به روی سینه ی من دست رد گذاشت بر هرچـــه آرزو بـــه دلــــم بود سد گذاشت تو کمی مال منی...گرچه کمی هم خوب است... تو نرو...دور نشو...دُورِ همی هم خوب است... 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده