زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ قصد رفتن کرده ای ،تابازهم گویم بمان باردیگر میکنم خواهش ولی اصرارنیست گه مراپس میزنی ،گه بازپیشم میکشی آنچه دستت داده ام نامش دل است افسار نیست (شهریار ) 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ قصد رفتن کرده ای ،تابازهم گویم بمان باردیگر میکنم خواهش ولی اصرارنیست گه مراپس میزنی ،گه بازپیشم میکشی آنچه دستت داده ام نامش دل است افسار نیست (شهریار ) تـو تـاج بـخـشـی و من شهریار ملک سخن بــه دولــت ســرت از آفــتــاب دارم تــاج شهریار 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ جا برای منِ گنجشک زیاد است ولی به درختان خیابان تو عادت دارم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ جا برای منِ گنجشک زیاد است ولی به درختان خیابان تو عادت دارم منم چون شاخ تشنه در بهاران تویی همچون هوای ابر و باران 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ :wavesmile: نفس باد صبا مُشک فشان هم بشود باز بوی خوش تو رونق عطاری هاست 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ :wavesmile: نفس باد صبا مُشک فشان هم بشود باز بوی خوش تو رونق عطاری هاست تو آمدی و ندانی مرا کجا بردی به بند عشق کشیدی و تا خدا بردی چو ذره بودم و عشق تو آفتابم کرد مرا نگر که کجا بودم و کجا بردی 5 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ یک نقطه بیش فرق بین رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کنند 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ دارد به جانم لرز می افتد رفیق انگار پائیزم دارم شبیه برگهای زرد وخشک از شاخه می ریزم 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من که در بندم کجا؟ میدان آزادی کجا؟ کاش راه خانه ات اینقدر طولانی نبود (دربند = ایهام) 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ دانی که چیست حاصل ایام عاشقی جانانه را ببینی و جان را فدا کنی کار جنون ما به تماشا کشیده است یعنی تو هم بیا که تماشای ما کنی 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ یارب آن مسندنشین محفل جانان کجاست؟ آنکه ما را از فراقش بر لب آمد جان کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو میگردم تو ای پیدا و ناپیدا به دنبال تو میگردم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو میگردمتو ای پیدا و ناپیدا به دنبال تو میگردم من در این تاریکی من در این تیره شب جان فرسا زائر ظلمت گیسوی توام 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من با همه ی درد جهان ساختم امّا با درد تو هر ثانیه در حال نبردم ای دوست! کجایی؟ 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ یار من موی سرش قیمت صد فرهاد است قصه اش قصه ی فرداست حواست باشد 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ دیدی ای دل عاقبت زخمت زدند گفته بودم مردم اینجا بدند دیدی ای دل ساقه جانت شکست آن عزیزت عهد و پیمانت شکست 8 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ تو بندگی چوگدایان به شرط مزد نکن که دوست خود روش بنده پروزی داند 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ در کجا علم سخن یاد گرفتی که هنوز ظاهرا معنی «برگرد» نمیدانی چیست شادمان باش ولی حال مرا هیچ مپرس ! آنچه غم بر سرم آورد نمیدانی چیست 6 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ تو دم فقر نداني زدن از دست مده مسند خواجگي و مجلس تورانشاهي 2 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ تو صفحه های قبل تمنا ام بوده.... هرجا هستی شاد باشی.... زود برگرداین تاپیک منتظرته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده