sky bird 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ من می زبرای خوشدلی میخوردم اکنون که تو بر دلم نشستی نخورم Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ مهجور تو را شب خیالی که مپرس رنجور تو را روز ملالی که مپرس 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سنگین نمیشد اینهمه خواب ستمگران گر میشد از شکستن دلها صدا بلند... صائب تبریزی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ دوش دیدم ک ملائک در میخانه زدند..... گل آدم بسرشتند و ب پیمانه زدنند..... 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ دوش می آمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزده ای سوخته بود 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ دل و دینم شد و دلبر به ملامت برخاست ... گفت با ما منشین کز تو سلامت برخاست ... 7 لینک به دیدگاه
aliglory 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ توئی در آینه پنهان که لوح چشمانت اگر نموده شود نقش کاملی داریم... Sent from my SM-G900H using Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ما کار و دکان و پيشه را سوخته ايم شعر و غزل و دو بيتي آموخته ايم در عشق که او جان و — دل و — ديده ي -- ماست جان و دل و ديده ، هر سه را سوخته ايم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ معیار دوستان دغل روز حاجت است قرضی به رسم تجربه از دوستان طلب 6 لینک به دیدگاه
aliglory 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ بیچاره من که از پس آن جستجو هنوز می نالد از من این دل شیدا که یار کو...؟ Sent from my SM-G900H using Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ وقتی به یاد نام شما آب میخوریم انگار جای آب می ناب میخوریم 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون او به مقصد ها رسید و ما هنوز آواره ایم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ به به چ زیبا بود ناصر خان ======= مگر تدارک این شور و شر، برای بشر همه به جزیه دندان زدن به سیبی نیست؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ به به چ زیبا بود ناصر خان======= مگر تدارک این شور و شر، برای بشر همه به جزیه دندان زدن به سیبی نیست؟؟؟؟ مرسی اشعار انتخابی شما هم عالی هستن تا نگريد طفلك حــــــلـــوا فــروش ديگ بخشايش كجا آيد به جـوش 4 لینک به دیدگاه
aliglory 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ شب فراق که داند که تا سحر چند است؟ مگر کسی که به زندان عشق در بند است! Sent from my SM-G900H using Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ تا قفل قفس باز شد آن سوخته پر رفت دلواپس ما بود وليكن به سفر رفت 3 لینک به دیدگاه
aliglory 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ تو را چه سود چنین سخت عاشقی کردن چو عشق من همه دنیای بی ثمر باشد؟ Sent from my SM-G900H using Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ دلم هواتو کرده در این هوای ابری در این دیار غربت در این نوار مرزی ...(!!!) 3 لینک به دیدگاه
aliglory 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ یار مرا که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست Sent from my SM-G900H using Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید ...(!!) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده