marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دیر آمدی ای نگار سرمست زودت ندهیم دامن از دست 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ تا کي به تمناي وصال تو يگانه اشکم شود از هر مژه چون سيل روانه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ هر شب چو ماهتاب به بالین من بتاب ای آفتاب دلکش و ماه پری وشم لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من بی می ناب زیستن نتوانم بی باده کشید بار تن نتوانم 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من بی می ناب زیستن نتوانم بی باده کشید بار تن نتوانم مثل اون موج صبوری که وفاداره به دریا تو مهی، مثل حقیقت، مهربونی مث رویا! 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ای بخت سرکش تنگش به بر کش گه جام زر کش گه لعل دلخواه 3 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ هر که شد محرم دل در حرم یار بماند وانکه این کار ندانست در انکار بماند 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دل از من برد و روي از من نهان كرد خدا را با كه اين بازي توان كرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دلت شاد و لبت خندان بماند برایت عمرجاویدان بماند خدارا میدهم سوگند برعشق هرآن خواهی برایت آن بماند:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ در دیر می زدم من که ندا زدر درآمد که درا درا عراقی که تو هم از آن مایی 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ یارب که از دریا دلی خود گوهر یکتا شوی ای اشک چشم آسمان در دامن دریا بیا 2 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ای چشم خمارین که کشد سرمه خوابت وی جام بلورین که خورد باده نابت 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ تو را چنان که تویی هر نظر کجا بیند به قدر دانش خود هرکسی کند ادراک 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ کافر نه ایم و بر سرمان شور عاشقی است آنرا که شور عشق به سر نیست کافر است 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ تا چند زمین نهاد بودن . . . سیلی خور باد و خاک بودن . . . 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نامدگان و رفتگان از دو کرانه ی زمان سوی تو می دوند هان،ای تو همیشه در میان 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ نی محزون مگر از تربت فرهاد دمید که کند شکوه ز هجران لب شیرینی 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ یاد وصال میکنم دیده پر آب میشود شرح فراق میکنم سینه کباب میشود 1 لینک به دیدگاه
shanli 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ دیوانهام نیم ولیک همی خوانندم بیگانهام ولیک میرانندم همچون عسسان بجهد در نیمهٔ شب مستند ولی چو روز میدانندم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده