ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD]روز و شب خوابم نمى آيد به چشم غم پرست [/TD] [TD] بس كه در بيمارى هجر تو گريانم چو شمع[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ عاشقی شیوه رندان بلا کش باشد ناز پرورد تنعم نبرد راه به دوست ... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]تانگردى آشنا زين پرده رمزى نشنوى [/TD] [TD=align: right] گوش نامحرم نباشد جاى پيغام سروش[/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ شادی مکن از زادن و شیون مکن از مرگ زین گونه بسی آمد و زین گونه بسی رفت... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ [TABLE=align: center] [TR] [TD=align: left]توئى كه خوبترى ز آفتاب و شكر خدا [/TD] [TD=align: right] كه نيستم ز تو در روى آفتاب خجل[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ لبخند تو خلاصه خوبیهاست لختی بخند خنده گل زیباست... 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ تا از تو جدا شده ست آغوش مــرا از گریه کسی ندیده خاموش مرا 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ آتش عشق پس از مرگ نگردد خاموش این چراغی است کزین خانه به آن خانه برند.... 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم... 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ مردم از فتنه گریزند و ندانند که ما به تمنای تو در حسرت رستاخیزیم... 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ من به آمار زمین مشکوکم ... اگر این سطح پر از آدمهاست؛ پس چرا این همه آدم تنهاست...؟! 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ تشنه بر چشمه ره نبرد و دریغ شهر من گور آرزویم بود لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ در این غوغای مردم کش، در این شهر به خون خفتن خوشا در چنگ شب مردن، ولی از مرگ شب گفتن 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ نمی دانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز ، بسته است... 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ تا به كي بايد رفت از دياري به ديار ديگر نتوانم ‚ نتوانم جستن هر زمان عشقي و ياري ديگر لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ روزگاری شد ز چشم اعتبار افتادهام چون نگاه آشنا از چشم یار افتادهام 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم... 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ من آن روز از خرد بیگانه گشتم که با عشق تو کردم آشنایی 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ یاد بگذشته به دل ماند و دریغ نیست یاری که مرا یاد کند 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده