m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ منم که جور و جفا دیدم و وفا کردم تویی که مهر و وفا دیدی و جفا کردی 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ یارب این نو گل خندان که سپردی به منش میسپام به تو از چشم حسود چمنش 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ شهريارا بي حبيب خود نميكردي سفر اين سفر راه قيامت ميروي تنها چرا 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ الهي من ندانم مردمان بهر چه ميجنگند كه اين با خود كنند گر بنالم تو بگويي نعمتي را از كفم بيرون كنند. 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ داستان غم عشق تو بگفتم با شمع آنقدر سوخت که از گفته پشیمانم کرد 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ دلدار که گفتا به توام دل نگران است گو میرسم اینک به سلامت نگران باش 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ شب گرفتگان را دوایی نیست در سیاهی روز میروم تا نرسم به این روشنی پوچ... 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ چشم بد دور ز خال تو که در عرصه حسن بیدقی راند که بر از مه و خورشید گرو 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ وفا نکردی و کردم،جفا ندیدی ودیدم شکستی و نشکستم ، بریدی و نبریدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم لطف ها میکنی ای خاک درت تاج سرم 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ منه بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار منو من بار تو باشم 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ می روی و گریه می آید مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد 1 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ تاتو مراد من دهی.کشته مرا فراق تو تاتو به داد من رسی. من به خدا رسیده ام 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ مدار نقطه بینش ز خال توست مرا که قدر گوهریکدانه جوهری داد 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ دادیم زکف نقد جوانی و دریغا چیزی به جز از حیرت و حسرت نستاندیم 2 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم **** حیف باشد که تو یار منو من بار تو باشم 2 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ مرا مهر سیه چشمان ز سر بیرون نخواهد شد قضای آسمانیست و دگرگون نخواهد شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده